• Lorem ipsum

De kopersbescherming is de garantie dat het Trusted Shops keurmerk voor online zekerheid staat. Mocht er onverwacht iets mis gaan tijdens het online shoppen bij 2Cheap.nl, dan is uw aankoopbedrag op basis van de kopersbescherming gewaarborgd – onafhankelijk van de door u gebruikte betaalmethode.

Welke zekerheid biedt de koperbescherming?

Zodra u heeft gekozen voor de gratis koperbescherming dan maken wij voor u kosteloos een Trusted Shops consumenten-lidmaatschap aan. Vervolgens bent u automatisch en gratis verzekerd wanneer er wordt aangekocht bij webshops met een geldig Trusted Shops keurmerk:

 Bij niet-levering

 Bij verlies van betaling, bijv. bij herroeping, retourzending en transportverlies

 Ongeacht de gekozen betaalmethode

 Kosteloos tot € 100,- en automatisch bij elke aankoop

 Trusted Shops keurmerk

Direct na het plaatsen van je bestelling kun je met slechts één klik je aankoop gratis tot € 100​ verzekeren met Trusted Shops Kopersbescherming Basic, ongeacht de gekozen betaalmethode.

Door te kiezen voor Trusted Shops PLUS (incl. kopersbescherming) verzeker je deze en toekomstige aankopen tot € 20.000 bij webwinkels met het Trusted Shops Keurmerk. Het PLUS-lidmaatschap kost slechts € 9,90 per jaar, met een minimale contractduur van 1 jaar. De looptijd van de kopersbescherming bedraagt per bestelling 30​ dagen voor zowel Basic als PLUS. Mocht er toch iets mis gaan, dan staat Trusted Shops voor je klaar.