2Cheap | Bezorgen

Voor bestellingen is het wel zo handig als deze bij u thuis bezorgd worden. U heeft bij 2Cheap de keuze om uw producten aan huis te laten bezorgen of om deze af te halen. Bij de bezorging van onze artikelen maken we gebruik van 3 vervoerders. Afhankelijk van het gewicht, de aantallen en de grootte van het pakket wordt een vervoerder door ons geselecteerd.

Veelgestelde vragen

[powr-faq id=8691ba20_1521672653]

Bezorgen op waddeneilanden

Wanneer u op één van de Waddeneilanden woont, dan wordt uw bestelling binnen de geschatte levertijd aan de vervoerder aangeboden die uw bestelling overbrengt naar het betreffende eiland. Het kan dus zijn dat uw bestelling op de Waddeneilanden een langere levertijd zal hebben. Doorgaans dient u rekening te houden met een vertraging van 2 werkdagen.

Afhalen

U kunt uw bestelling altijd zelf ophalen in Zeewolde. Afhalen is gratis en is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 20:00 uur. Ook bij zelf ophalen gelden onze levertijden. Wanneer uw bestelling klaar ligt om afgehaald te worden, brengen wij u per e-mail op de hoogte.

Levertijden

Bij alle artikelen worden levertijden aangegeven. Deze worden continu bijgewerkt en naar beste weten ingevuld. Zij zullen zoveel mogelijk in acht worden genomen. Zie voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden. Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Internationaal versturen

Wij bezorgen met DPD in de volgende landen, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxenburg, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Engeland (Verenigd Koninkrijk) en Zweden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »