Online producten bestellen, kan bij 2Cheap.nl 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bestellen via 2Cheap.nl is heel eenvoudig:

Levertijd.

Wij leveren de meeste producten uit voorraad en geldt voor 20:00 besteld is morgen in huis*. Mochten er producten niet op voorraad zijn, dan staat de levertijd bij elk product vermeld. (bij lage voorraad kunt u wel bestellen, alleen is de levertijd doorgaans 2 tot 5 werkdagen)Doorgaans krijgen wij elke dag nieuwe voorraad en zal een product snel weer leverbaar zijn. Bestel wel voortijdig en voorkom dat u weer achteraan moet sluiten in de rij.

*Pakketten die door de brievenbus passen, kunnen 1 werkdag vertraagd worden. Rond de feestdagen zijn de aanlever- en bezorgdagen anders dan u gewend bent. Op deze dagen zijn PostNL & DHL gesloten, de eerst volgende werkdag wordt uw bestelling verstuurd.

Bezorgkosten.

Nederland : Verzendkosten zijn 3,95 euro en boven de 50 euro verzenden wij gratis
België & Duitsland: Verzendkosten zijn 6,95 euro en boven de 75 euro verzenden wij gratis

Bij levering op één van de waddeneilanden zullen wij geen extra kosten berekenen, wel zal doorgaans de levering vertraagd zijn. Pakketten geadresseerd aan postbusnummers, antwoordnummers, NAPO-adressen kunnen niet afgeleverd worden.

U dient het geleverde product(en) direct bij levering te controleren op zichtbare gebreken en/of het geleverde overeenstemt met de orderbevestiging.

Reclames over zichtbare gebreken en/of leveringen, die niet overeenstemmen met de orderbevestiging dient u uiterlijk binnen 48 uur na levering schriftelijk aan 2Cheap.nl te melden. Meldingen buiten deze termijn zullen niet in behandeling worden genomen.

Afhalen van uw bestelling in ons depot in Zeewolde

Zodra uw afhaalorder klaar staat ontvangt u van ons een bericht en kan deze op de volgende openingstijden afgehaald worden:

  • Maandag t/m Vrijdag van 08:00 tot 19:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Ruilen of Retouren

Toch niet tevreden over uw product? Of is het defect? Dat is vervelend. En daar gaan we iets aan doen, beloofd. Van ons mag je tenslotte wat verwachten. Wat dat precies is, zetten we graag voor je op een rijtje.

  • 'Daarom' accepteren wij ook als reden;
  • 14 dagen bedenktermijn op al onze producten;
  • Bij retour: je geld binnen ca. zeven werkdagen terug;
  • Bij defect: in 90% van de gevallen heb je binnen ca. 7 dagen weer een werkend product in huis;
  • Product terugsturen, maak gebruik van het formulier hieronder.
  • De gemaakte retourkosten zijn voor eigen rekening. (met uitzondering van defect iom klantenservice)

U kunt uw retour sturen, inclusief het retourformulier naar:

2Cheap B.V.
t.a.v Retourafdeling
Gaffel 6
3891 KD Zeewolde

Iets verkeerd besteld? Maak je geen zorgen! Retourkosten vergoed* als je hier PayPal gebruikt. Meer info

Download hier het retourformulier