Prijs instellen

Max
Green Arrow Waterkraan / Buitenkraan / Gevelkraan 1/2" x 1/2"
Waterkraan / Buitenkraan / Gevelkraan 1/2" x 1/2"
Deze mooie kraan is zowel binnen als buiten te gebruiken. Buiten kun je de tapkraan monteren in een gevelkom. Binnenshuis kun je een muurplaatje gebruiken.
€8,95 €3,95
Waterkraan / Buitenkraan / Gevelkraan 1/2" Met Slot
Waterkraan / Buitenkraan / Gevelkraan 1/2" Met Slot
Super handige kraan met slot. De kraan is ideaal voor diegene die wilt dat dicht, echt dicht is. Wordt geleverd inclusief 2 sleutels.
€31,95 €14,95
Green Arrow Waterkraan / Buitenkraan / Gevelkraan Koper 1/2" x 3/4" Met Adapter
Waterkraan / Buitenkraan / Gevelkraan Koper 1/2" x 3/4" Met Adapter
Waterkraan / Buitenkraan / Gevelkraan Koper 1/2" x 3/4" Met Adapter
€37,95 €17,50
Hofftech Kraanmoer Sleutel
Kraanmoer Sleutel
Van een lekkende kraan tot aan het repareren van je huidige kraan, de Verstelbare Kraanmoersleutel kan iedere klus aan.
€13,95 €6,25
Talen Tools Rubberen Kraankoppeling Met Nippel (PVC)
Rubberen Kraankoppeling Met Nippel (PVC)
Deze rubberen kraankoppeling (ook wel waterdief genoemd) is geschikt voor een buitenkraan waar geen schroefdraad aan zit.
€19,95 €8,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Buitenkranen

Buitenkranen

Wil je graag een buitenkraan om nog gemakkelijker je gieter te vullen? Of sluit je meteen je tuinslang er op aan? Met een goede waterpunt in de tuin wordt het veel eenvoudiger je plantjes water te geven. Maar ook om je zwembad te vullen, je mountainbike af te spuiten of zelfs de auto te wassen. Een buitenkraan aanschaffen is dus een slim idee! Heb je liever niet dat iedereen de waterkraan kan bedienen? Dan is de waterkraan met slot wellicht wel wat voor jou! Of heb je er liever een met een kopere look? Wat je ook kiest, met onze waterkanen ben jij voorzien van een handige hulpmiddel voor in je tuin!

Voordelen van buitenkranen

Een groot voordeel van een kraan in je tuin is het feit dat je direct water bij de hand hebt op de plaats waar je het nodig hebt. Een waterkraan is dan ook geschikt voor diverse omstandigheden. Bijvoorbeeld voor het besproeien van de tuin, het vullen van het zwembad of wanneer jij bezig bent met het schoonmaken van je auto. Ook als je gewend bent dieren in de tuin te voederen kan het prettig zijn om een kraan bij de hand te hebben. Verder is een buitenkraan ideaal voor het schoonmaken van grote voorwerpen die in huis niet gemakkelijk schoon te maken zijn. Denk hierbij aan vuilnisbakken en tuinstoelen. Zet altijd een emmer onder de kraan om restjes water op te vangen, dit lekwater kan dan weer hergebruikt worden voor het bewateren van planten.

Met onze buitenkranen wordt het onderhouden van de tuin en het schoonmaken van grote voorwerpen extra makkelijk!

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »