2Cheap | Betalen

2Cheap ondersteunt een breed scala aan betaalmethodes. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht.

Veelgestelde vragen

[powr-faq id=eb764cb7_1521652584]

iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voordelen van iDEAL:

  • iDEAL is vertrouwd, veilig en gemakkelijk
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Controle en overzicht op de betaling
  • U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, Fortis, Friesland bank, ASN bank en SNS regio bank
  • De betaling wordt direct ontvangen, waardoor een bestelling sneller wordt verwerkt

Hoe werkt iDeal? U plaatst een bestelling bij 2Cheap. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en 2Cheap wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Heeft u internetbankieren op uw smartphone? Dan kunt u ook gebruikmaken van de iDEAL QR-code. Door met de bankieren-app van uw bank de iDEAL QR-code te scannen neemt u de betaling over op uw telefoon.

Vooraf Overmaken

U kunt ervoor kiezen om de kosten van bestelde producten vooraf over te maken. Dit is erg handig wanneer u nog geen gebruik maakt van bijvoorbeeld internetbankieren. U kunt het openstaand bedrag overmaken op IBAN: NL10 INGB 0006526291 t.n.v. 2Cheap. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen, starten wij met de verwerking van de bestelling.

Creditcard

U kunt via onze website met zowel VISA, Mastercard betalen. Na het invullen van uw creditcardgegevens vindt er een autorisatie plaats waarna de betaling wordt verwerkt. Betalingen per creditcard zijn bij 2Cheap momenteel beperkt tot een bedrag van € 2000. Voor betalingen per creditcard hanteren wij een geen toeslag.

Paypal

Op 2Cheap.nl kunt u betalen met uw PayPal rekening. Betaal in een paar klikken. De betaling wordt direct verwerkt, en de bestelling wordt direct in behandeling genomen.

Pin/Contant

Indien u er voor kiest om uw bestelling af te halen in ons magazijn kan u ook ter plaatse betalen per Pin of contant.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »