Prijs instellen

Max
Talen Tools Drie Baans Rolcultivator 21cm Met 48 Tanden
Drie Baans Rolcultivator 21cm Met 48 Tanden
Drie baans rolcultivator met 2 rol tanden per baan. Vervaardigd van Aluminium. De rolcultivator heeft een werkbreedte 21 cm. Banen kunnen worden gewisseld of worden verwijderd.
Adviesprijs €24,95 €19,95
Green Arrow Hand Cultivator 3 Tands
Hand Cultivator 3 Tands
De hand cultivator wordt gebruikt om de bodem rondom de planten luchtig en losser te maken. Je kunt de cultivator gebruiken in het tuinperk, bloembak en rotstuin. Met de 3 gepoedercoate metalen tanden kan de bodem goed worden bewerkt.
Adviesprijs €3,95 €2,95
Green Arrow Hand Cultivator Met 3 Tanden
Hand Cultivator Met 3 Tanden
De hand cultivator wordt gebruikt om de bodem rondom de planten luchtig en losser te maken. Je kunt de cultivator gebruiken in het tuinperk, bloembak en rotstuin. Met de 3 gepoedercoate metalen tanden kan de bodem goed worden bewerkt.
Adviesprijs €7,95 €5,95
Talen Tools Cultivator Ergonomische  Met Glasvezel Steel 1,60 Meter
Cultivator Ergonomische Met Glasvezel Steel 1,60 Meter
Tuinkrabber ergonomisch model. De steel is gemaakt van glasfiber waardoor de steel licht en sterk is. Het ergonomische tuingereedschap is ideaal voor oudere mensen.
Adviesprijs €16,95 €13,95
Silverline Draai handkrabber met lang handvat 950 mm
Draai handkrabber met lang handvat 950 mm
Handkrabber met ronde stalen schacht en zes 'Heavy-Duty' tanden voor snel en gemakkelijk cultiveren.Draaibeweging verlost de grond en het lange handvat vermindert druk op de rugspieren. Voorzien van roestbestendige verflaag. Kop L x B: 135 x 100 mm.
Adviesprijs €14,95 €11,75
Green Arrow Hand cultivator 3 Tands Oranje
Hand cultivator 3 Tands Oranje
De hand cultivator wordt gebruikt om de bodem rondom de planten luchtig en losser te maken. Je kunt de cultivator gebruiken in het tuinperk, bloembak en rotstuin. Met de 3 metalen tanden kan de bodem goed worden bewerkt.
Adviesprijs €3,95 €2,50
Silverline Hand cultivator uit koolstofstaal 310 mm
Hand cultivator uit koolstofstaal 310 mm
Gehard, epoxy gecoate koolstofstaal vork kop met weerbestendig, gevormde essenhouten handvat. Voor het beluchten van potgrond in potten en bloemenbedden. Geperst huls voor veilige bevestiging van de handvat. Kop L x B: 240 x 70 mm.
Adviesprijs €5,95 €4,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »