1
2
3
4
5
14

Prijs instellen

Max
Talen Tools Gereedschaphouder Kunststof (5 stuks)
Gereedschaphouder Kunststof (5 stuks)
Deze kunststof gereedschapshouders zijn geschikt voor het ophangen van uw gereedschap. Deze gereedschap houder wordt geleverd inclusief bevestigingsschroeven. Hiermee kunt u de houders aan een muur of wand bevestigen. Het gereedschap kan daarna met d...
Adviesprijs €8,95 €6,95
Talen Tools Takkenbezem Berken Los
Takkenbezem Berken Los
De takkenberkenbezem heeft natuurlijk uitziende takken als haren. Deze takken zijn stevig bij elkaar gebonden. De takkenbezem is niet alleen voor gebruik maar ook leuk als decoratie.
Adviesprijs €9,95 €7,95
Talen Tools Windhaan In Kleur
Windhaan In Kleur
Heb jij altijd al een leuke windhaan in de tuin gewild? Deze prachtige windhaan is daar perfect geschikt voor! Deze windhaan is een traditioneel vormgegeven windwijzer in de vorm van een haan. Inclusief bevestigingsmateriaal!
Adviesprijs €13,95 €9,95
Talen Tools Regenmeter MM per M2 Aanduiding - 95cm
Regenmeter MM per M2 Aanduiding - 95cm
Ben jij benieuwd naar hoeveel regen er de afgelopen tijd is gevallen? Met deze handige regenmeter kom je daar zo achter! Met de meegeleverde spies bevestig je de regenmeter eenvoudig in de grond!
Adviesprijs €6,95 €5,50
Talen Tools Touw Metselkoord / Uitzetkoord Groen 1.5mm X 50 meter
Touw Metselkoord / Uitzetkoord Groen 1.5mm X 50 meter
Uitzetkoord is geschikt voor het perfect uitzetten van straatwerk, vlonder enz. Door de fluorescerende groene kleur valt het uitzetkoord extra op.
Adviesprijs €2,95 €1,95
Talen Tools Vochtigheidsmeter
Vochtigheidsmeter
Benieuwd hoeveel vocht jij in je tuin hebt? De Talen Tools vochtigheidsmeter is geschikt voor het meten van de vochtigheid in een pot of in de volle grond
Adviesprijs €8,95 €6,95
Talen Tools Gegalvaniseerde Vloertrekker 100 cm / Natuurrubber
Gegalvaniseerde Vloertrekker 100 cm / Natuurrubber
Deze vloertrekker is geschikt voor het droogtrekken van uw tegels/vloer na het schrobben/schoonmaken. Deze vloertrekker bestaat uit een gegalvaniseerde metalen frame met waterrand en versterkte stokhouder.
Adviesprijs €30,95 €24,95
Talen Tools Gereedschapshouder Op Rail
Gereedschapshouder Op Rail
Deze gereedschapshouders op rail zijn geschikt voor het ophangen van uw gereedschap. Deze gereedschap houder wordt geleverd inclusief bevestigingsschroeven. Hiermee kunt u de rail aan een muur of wand bevestigen. Het gereedschap kan daarna met de ste...
Adviesprijs €14,95 €11,95
Talen Tools Onkruidbezem Rood / Staal Incl. Steel
Onkruidbezem Rood / Staal Incl. Steel
Deze onkruidbezem is geschikt voor het verwijderen van mos, onkruid en groene aanslag. Tevens kan hij ook gebruikt worden voor het verwijderen van natte bladeren die op straat liggen.
Adviesprijs €19,95 €15,95
Talen Tools Windhaan Zwart
Windhaan Zwart
Heb jij altijd al een leuke windwijzer in de tuin gewild? Deze prachtige windhaan is daar perfect geschikt voor! Deze windhaan is een traditioneel vormgegeven windwijzer in de vorm van een haan.
Adviesprijs €13,95 €9,95
Talen Tools Aluminium Reilat 100cm Met 2 Libellen En 2 Handvaten
Aluminium Reilat 100cm Met 2 Libellen En 2 Handvaten
Deze~aluminium reilat is geschikt voor het vlak maken (stucen) van jouw muur. Hij heeft een lengte van 100 centimeter. Als jij de rij profielen op jouw muur geplaatst heeft, kunt jij het gips met een pleisterspaan gelijkmatig gaan uitsmeren.
Adviesprijs €27,95 €22,95
Talen Tools Windhaan Zwart - 2 Stuks
Windhaan Zwart - 2 Stuks
Heb jij altijd al een leuke windwijzer in de tuin gewild? Deze prachtige windhaan is daar perfect geschikt voor! Deze windhaan is een traditioneel vormgegeven windwijzer in de vorm van een haan.
Adviesprijs €27,50 €19,95
Talen Tools Big Bag - 300 Liter - Met Veer
Big Bag - 300 Liter - Met Veer
Big bag ideaal voor transport en opslag van zand, grind, grond, puin en dergelijke. De zak heeft een afmeting van 68 x 68 x 68 cm, is zwart van kleur en heeft een inhoud van 300 Liter.
Adviesprijs €19,95 €15,95
Talen Tools Touw Metselkoord / Uitzetkoord Roze 1.5mm X 50 meter
Touw Metselkoord / Uitzetkoord Roze 1.5mm X 50 meter
Uitzetkoord is geschikt voor het perfect uitzetten van straatwerk, vlonder enz. Door de fluorescerende Roze kleur valt het uitzetkoord extra op.
Adviesprijs €2,95 €1,95
Talen Tools Hooihark / Polyhark Schuin - Geel
Hooihark / Polyhark Schuin - Geel
Deze polyhark is geschikt voor het aanharken van het zandbed. Omdat de harkkop schuin aan de steel is gemonteerd, is het mogelijk het zandbed vanaf de zijkant aan te harken. Zo heb je nooit meer last van voetstappen in het zojuist aangeharkte zandbed. Dez
Adviesprijs €24,95 €19,95
Talen Tools Gronddoek / Worteldoek 200cm breed (prijs per meter)
Gronddoek / Worteldoek 200cm breed (prijs per meter)
Gronddoek / Worteldoek 200cm breed (prijs per meter)
Adviesprijs €2,95 €1,95
Talen Tools Gronddoek / Worteldoek 100cm breed (prijs per meter)
Gronddoek / Worteldoek 100cm breed (prijs per meter)
Gronddoek / Worteldoek 100cm breed (prijs per meter)
Adviesprijs €1,95 €1,25
Talen Tools Snoeischaar Messenslijper
Snoeischaar Messenslijper
Deze snoeischaar,-messlijper is geschikt voor het slijpen van snoeischaren of messen. Het mes van de snoeischaar heeft een rechte kant en een kant waar een schuine stukje aan zit. De schuine kant mag alleen geslepen worden. Bij een schaar en mes geld...
Adviesprijs €5,95 €4,95
Talen Tools Stoffer En Blik Met Lange Steel Luxe (Prijs per stuk)
Stoffer En Blik Met Lange Steel Luxe (Prijs per stuk)
De stoffer en blik met lange steel is geschikt voor het opvegen van kruimels etc. zonder te bukken. Het blik klapt automatisch weer dicht, de stoffer heeft schuin afgesneden haren wat het opvegen makkelijker maakt.
Adviesprijs €15,95 €12,95
Talen Tools Batssteel Glasfiber 110cm
Batssteel Glasfiber 110cm
Is je oude batssteel toe aan een sterke vervanging? Deze glasfiber steel is daar de perfecte oplossing voor. De steel is geschikt voor verschillende soorten batsen. Het materiaal van de steel is gemaakt van glasfiber.
Adviesprijs €30,95 €24,95
Talen Tools Onkruidsteker 90cm
Onkruidsteker 90cm
Heb je last van grove onkruid in de tuin en wil je dat zo snel en eenvoudig mogelijk weg hebben? Deze onkruidsteker is daar het perfecte hulpmiddel voor! De onkruidsteker is geschikt voor het verwijderen van het grove onkruid.
Adviesprijs €21,95 €17,95
Talen Tools Machette en Zaag, 2 in 1 - Carbonstaal
Machette en Zaag, 2 in 1 - Carbonstaal
Deze machete is geschikt voor het zagen van grote en kleinere takken. Met de gladde kant hak je gemakkelijk door struikgewas, wortels en takken, en de gekartelde kant kan worden gebruikt als zaag. Het blad is gemaakt van high carbon steel en heeft een len
Adviesprijs €17,95 €15,95
Talen Tools Spitvork Ergonomische  Met 90cm Glasvezel Steel
Spitvork Ergonomische Met 90cm Glasvezel Steel
Spitvork ergonomisch model. De steel is gemaakt van glasfiber waardoor de steel licht en sterk is. Het ergonomische tuingereedschap is ideaal voor oudere mensen.
Adviesprijs €33,95 €27,95
Talen Tools Waterdruppelaar
Waterdruppelaar
Deze waterdruppelaar is geschikt voor sier -en groenteplanten. Maar ook tijdens uw vakantie is deze ideaal. U kunt deze waterdruppelaar op alle soorten kunststof flessen plaatsen. U kunt de druppelsnelheid regelen door rechts het gewenste cijfer bove...
Adviesprijs €7,95 €5,95
1
2
3
4
5
14
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »