1
2
3
4

Prijs instellen

Max
Talen Tools Bulldozer Bezem Met Groene Kunststof Haren 37 cm Exclusief Steel
SNEL BESTELLEN
Bulldozer Bezem Met Groene Kunststof Haren 37 cm Exclusief Steel
Met deze buldozer bezem zorg je ervoor dat het vuil beter voor de bezem blijft liggen. De bezem beschikt over harde kunststof haren die allerlei soorten vuil vasthoudt.
€44,25 €21,25
Talen Tools Eikel / Notenraper Metaal
SNEL BESTELLEN
Eikel / Notenraper Metaal
Kleine producten zoals eikels en noten oprapen zonder dat u hoeft te bukken! De veervormige wiel laat walnoten, eikels maar ook golfballen, knikkers en zelfs dennenappels eenvoudig door en verzamelt ze in het wiel.
€94,95 €42,50
Talen Tools Gereedschaphouder Kunststof (5 stuks)
SNEL BESTELLEN
Gereedschaphouder Kunststof (5 stuks)
Deze kunststof gereedschapshouders zijn geschikt voor het ophangen van uw gereedschap. Deze gereedschap houder wordt geleverd inclusief bevestigingsschroeven. Hiermee kunt u de houders aan een muur of wand bevestigen. Het gereedschap kan daarna met d...
€18,95 €8,95
Talen Tools Drie Baans Rolcultivator 21cm Met 48 Tanden
SNEL BESTELLEN
Drie Baans Rolcultivator 21cm Met 48 Tanden
Drie baans rolcultivator met 2 rol tanden per baan. Vervaardigd van Aluminium. De rolcultivator heeft een werkbreedte 21 cm. Banen kunnen worden gewisseld of worden verwijderd.
€59,50 €28,50
Talen Tools Grasmaaier Voor Kinderen
SNEL BESTELLEN
Grasmaaier Voor Kinderen
Help papa bij het grasmaaien! Met deze kindergrasmaaier kan je helpen bij het maaien van het gras. Makkelijk te gebruiken mechanisme, het kind hoeft alleen te duwen en het lijkt alsof de maaier het gras maait.
€60,95 €28,50
Talen Tools Takkenbezem Berken Los
SNEL BESTELLEN
Takkenbezem Berken Los
De takkenberkenbezem heeft natuurlijk uitziende takken als haren. Deze takken zijn stevig bij elkaar gebonden. De takkenbezem is niet alleen voor gebruik maar ook leuk als decoratie.
€20,95 €9,50
Talen Tools Waterdruppelaar
SNEL BESTELLEN
Waterdruppelaar
Deze waterdruppelaar is geschikt voor sier -en groenteplanten. Maar ook tijdens uw vakantie is deze ideaal. U kunt deze waterdruppelaar op alle soorten kunststof flessen plaatsen. U kunt de druppelsnelheid regelen door rechts het gewenste cijfer bove...
€18,95 €8,50
Talen Tools Bollenplanter Met Lange Steel
SNEL BESTELLEN
Bollenplanter Met Lange Steel
Ben je het zat dat je rug wordt belast tijdens het planten van bloembollen? Met deze bollenplanter kun je dat met gemak voorkomen! Deze handige bollenplanter is speciaal ontworpen om het planten van je bloembollen eenvoudiger te maken.
€37,95 €17,75
Talen Tools Aluminium Reilat 100cm Met 2 Libellen En 2 Handvaten
SNEL BESTELLEN
Aluminium Reilat 100cm Met 2 Libellen En 2 Handvaten
Deze~aluminium reilat is geschikt voor het vlak maken (stucen) van jouw muur. Hij heeft een lengte van 100 centimeter. Als jij de rij profielen op jouw muur geplaatst heeft, kunt jij het gips met een pleisterspaan gelijkmatig gaan uitsmeren.
€64,95 €30,50
Talen Tools Gereedschapshouder Op Rail
SNEL BESTELLEN
Gereedschapshouder Op Rail
Deze gereedschapshouders op rail zijn geschikt voor het ophangen van uw gereedschap. Deze gereedschap houder wordt geleverd inclusief bevestigingsschroeven. Hiermee kunt u de rail aan een muur of wand bevestigen. Het gereedschap kan daarna met de ste...
€41,95 €19,50
Talen Tools Windhaan In Kleur
SNEL BESTELLEN
Windhaan In Kleur
Heb jij altijd al een leuke windhaan in de tuin gewild? Deze prachtige windhaan is daar perfect geschikt voor! Deze windhaan is een traditioneel vormgegeven windwijzer in de vorm van een haan. Inclusief bevestigingsmateriaal!
€31,95 €14,75
Talen Tools Kunststof Muizenvallen "Stop Muizen" (2 Stuks)
SNEL BESTELLEN
Kunststof Muizenvallen "Stop Muizen" (2 Stuks)
Heeft u last van muizen en gaan de muizen maar niet uit zichzelf weg? Deze muizenvallen van kunststof kunnen jou helpen om de overlast tegen te gaan! Deze muizenval is geschikt voor het vangen van muizen op een eenvoudige manier.
€17,95 €8,25
Talen Tools Plant liniaal Met Pootstok
SNEL BESTELLEN
Plant liniaal Met Pootstok
Ben jij bezig met het planten van bloemen in de tuin? Dan is de plant liniaal natuurlijk niet te missen! Dit handige hulpmiddel wordt geleverd met een pootstok waarmee je met gemak gaatjes kunt maken in de grond op de gewenste afstanden.
€27,95 €12,75
Talen Tools Stoffer En Blik Met Lange Steel Luxe (Prijs per stuk)
SNEL BESTELLEN
Stoffer En Blik Met Lange Steel Luxe (Prijs per stuk)
De stoffer en blik met lange steel is geschikt voor het opvegen van kruimels etc. zonder te bukken. Het blik klapt automatisch weer dicht, de stoffer heeft schuin afgesneden haren wat het opvegen makkelijker maakt.
€45,95 €21,50
Talen Tools Loodklopper Kunststof
SNEL BESTELLEN
Loodklopper Kunststof
Deze kunststof loodklopper is geschikt om bladlood in de gewenste vorm te kloppen. bijv. over dakpannen.
€42,95 €20,25
Talen Tools Mini Spade Compleet
SNEL BESTELLEN
Mini Spade Compleet
Deze mini-spade is geschikt voor lichte verplantwerkzaamheden in bloembakken en -potten. De spade is voorzien van een steel van 75cm. De afmeting van het blad is 115x155m.
€25,95 €9,95
Talen Tools Stalkrabber 45cm Kunststof Zwart (Exclusief Steel)
SNEL BESTELLEN
Stalkrabber 45cm Kunststof Zwart (Exclusief Steel)
De stalkrabber is een handig hulpmiddel bij het schoonmaken van de stal. Door de scherpe rand kunt u eenvoudig het meest hardnekkige vuil verwijderen van de vloer. De stalkrabber heeft een breedte van 45cm. Deze stalkrabber is exclusief steel.
€43,95 €17,25
Talen Tools Batssteel Glasfiber 110cm
SNEL BESTELLEN
Batssteel Glasfiber 110cm
Is je oude batssteel toe aan een sterke vervanging? Deze glasfiber steel is daar de perfecte oplossing voor. De steel is geschikt voor verschillende soorten batsen. Het materiaal van de steel is gemaakt van glasfiber.
€87,95 €39,95
Talen Tools Plantenbinders (15 stuks)
SNEL BESTELLEN
Plantenbinders (15 stuks)
Deze plantenbinders zijn geschikt om hoge planten op te binden. Ze hebben een groene kleur zodat ze niet opvallen tussen de planten.
€14,95 €6,75
Talen Tools Plantenring 30cm
SNEL BESTELLEN
Plantenring 30cm
Deze plantenringen zijn geschikt voor het geleiden van planten langs plantstokken. Ze zorgen ervoor dat uw bloemen en planten in de gewenste richting groeien.
€15,95 €7,50
Talen Tools Vuilniszakring Metaal 40cm
SNEL BESTELLEN
Vuilniszakring Metaal 40cm
Deze ring is geschikt om een vuilniszak in te hangen, aan de ring is een handvat bevestigd zodat u hiermee makkelijk afval kunt gaan rapen zonder dat de vuilniszak telkens dicht gaat.
€62,95 €28,95
Talen Tools Stokhouder Voor Steel Ø 30 mm
SNEL BESTELLEN
Stokhouder Voor Steel Ø 30 mm
Valt de bezem steeds van je steel en wil je dat zo snel mogelijk voorkomen? Met deze handige stokhouder valt de borstel nooit meer van je steel! De stokhouder is geschikt voor stelen met een diameter van 30mm.
€10,95 €4,75
Talen Tools Midi Bats Compleet
SNEL BESTELLEN
Midi Bats Compleet
Deze bats is geschikt voor lichte verplantwerkzaamheden in zand en aarde. Bijv. het planten van planten. De bats heeft een steel van 75cm met een T-greep. De maat van de bats is 200x170mm.
€42,95 €16,75
Talen Tools Houten steel 120 cm x 23.5 mm Pinus (Zware Kwaliteit)
SNEL BESTELLEN
Houten steel 120 cm x 23.5 mm Pinus (Zware Kwaliteit)
Is je bezem, hark, vloerwisser of schoffel toe aan een nieuwe steel? Dan ben je met de houten steel goed opweg! De houten steel heeft een lengte van 160 centimeter en een diameter van 3 centimeter.
€8,95 €3,25
1
2
3
4
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen