1
2

Prijs instellen

Max
Benson Dummy Camera + LED
SNEL BESTELLEN
Dummy Camera + LED
Deze dummy camera met bewegingsdetectie is niet van een echte infrarood beveiligingscamera te onderscheiden en op elke muur worden bevestigd met de meegeleverde schroeven en pluggen.
€20,95 €9,50
Benson Mobiele Generator 230V
SNEL BESTELLEN
Mobiele Generator 230V
Deze 4 takt aggregaten zijn door middel van hun wielen eenvoudig mee te nemen en zeer eenvoudig in gebruik. Wenst u altijd 230V stekkeraansluitingen tot uw beschikkingen willen hebben voor het werken op het land of op uw laptop?
€633,95 €299,00
Benson Opvouwbare Kruk Klein Zwart/Wit
SNEL BESTELLEN
Opvouwbare Kruk Klein Zwart/Wit
Deze opvouwbare kruk is zeer geschikt om te gebruiken als opstap voor bijvoorbeeld in de keuken. De kruk is zwart met witte stippen en volledig opvouwbaar waardoor je deze makkelijk kunt opbergen.
€14,46 €5,75
Benson Opvouwbare Kruk Zwart/Wit
SNEL BESTELLEN
Opvouwbare Kruk Zwart/Wit
Deze opvouwbare kruk is zeer geschikt om te gebruiken als opstap voor bijvoorbeeld in de keuken. De kruk is zwart met witte stippen en volledig opvouwbaar waardoor je deze makkelijk kunt opbergen.
€26,12 €12,75
Benson Wandklok Met Thermometer En Hygrometer
SNEL BESTELLEN
Wandklok Met Thermometer En Hygrometer
Ben jij niet alleen benieuwd hoe laat het is maar ook of het binnenklimaat ideaal is of dat er geventileerd of bevochtigd moet worden? Met deze ideale wandklok kom je daar snel en eenvoudig achter!
€17,95 €8,25
Benson Gevulde Gereedschapswagen-Tray Schroevendraaiers Torx Profi (7-Delig)
SNEL BESTELLEN
Gevulde Gereedschapswagen-Tray Schroevendraaiers Torx Profi (7-Delig)
Ben jij bezig met het vullen van jouw gereedschapwagen? Dan is deze Gevulde Gereedschapswagen-Tray een goede aanvulling! Deze kunststof bak past perfect in de laden van onze gereedschapswagens o.a Hofftech, Benson en vele andere merken.
€63,95 €24,75
Benson Borenslijper Voor Boormachine
SNEL BESTELLEN
Borenslijper Voor Boormachine
Zijn al je boren niet meer zo scherp als dat ze waren? Dan kun je je werkzaamheden nooit goed uitvoeren. Met deze borenslijper is dat probleem voorkomen en zijn je boren in een mum van tijd weer zo scherp als een mes!
€26,95 €11,95
Benson Stormband Set 13 Meter Universeel
SNEL BESTELLEN
Stormband Set 13 Meter Universeel
Laat het weer uw vakantie niet verpesten. Monteer deze super handige set en geniet van een droge en veilige plaats onder de luifel van uw caravan Een universeel inzetbare stormbandset.
€27,95 €12,95
Benson Waterdichte Telefoonhouder voor Fiets
SNEL BESTELLEN
Waterdichte Telefoonhouder voor Fiets
Als je wilt gaan fietsen met je smartphone, dan is een fietshouder voor je telefoon een uitkomst. Bevestig je dure smartphone stevig en veilig op je stuur en laat je telefoon navigeren of gebruik je smartphone als fietscomputer.
€20,95 €9,50
Benson Gevulde Gereedschapswagen-Tray Platte Schroevendraaiers (7-Delig)
SNEL BESTELLEN
Gevulde Gereedschapswagen-Tray Platte Schroevendraaiers (7-Delig)
Deze gevulde gereedschapswagen tray bestaat uit 7 platte schroevendraaiers in verschillende maten. De schroevendraaiers zijn gemaakt van chroom vanadium. Het handvat van de schroevendraaiers hebben een fijne grip wat zorgt voor prettig gebruik.
€40,95 €16,25
Benson Gevulde Gereedschapswagen-Tray Torx Met T-Handvat (6-Delig)
SNEL BESTELLEN
Gevulde Gereedschapswagen-Tray Torx Met T-Handvat (6-Delig)
Deze gevulde gereedschapswagen-tray bestaat uit 6 torx schroevendraaiers in verschillende maten. De torx schroevendraaiers zijn gemaakt van chroom vanadium en hebben een ergonomisch gevormde handgrepen in een T-vorm.
€42,95 €16,75
Benson Camping Lantaarn LED Met Kompas
SNEL BESTELLEN
Camping Lantaarn LED Met Kompas
Tot diep in de nacht aan de campingtafel zitten met je familie of vrienden? Of een wandeling maken in het donker over de camping? Het is allemaal mogelijk met deze Camping Lantaarn!
€15,95 €7,25
Benson Gereedschapsset In Koffer (39 Delig)
SNEL BESTELLEN
Gereedschapsset In Koffer (39 Delig)
Staat er een klus op jou te wachten? Dan komt deze gereedschapsset in koffer uitstekend van pas! Door de stevige en robuuste koffer is je gereedschap makkelijk mee te nemen en op te bergen.
€99,95 €37,50
Benson Lege Gereedschapswagen-Tray 12 Vaks
SNEL BESTELLEN
Lege Gereedschapswagen-Tray 12 Vaks
In deze 12 vaks tray kun je jouw losse onderdelen zoals schroefjes, bitjes of ander gereedschap netjes sorteren. In deze tray vind je 6 rechthoekige vakken en 6 vierkante vakken.
€16,95 €6,75
Benson Gevulde Gereedschapswagen-Tray Schroevendraaiers Torx (7-Delig)
SNEL BESTELLEN
Gevulde Gereedschapswagen-Tray Schroevendraaiers Torx (7-Delig)
Deze gevulde gereedschapswagen-tray bestaat uit 7 torx schroevendraaiers in verschillende maten. De schroevendraaiers zijn gemaakt van chroomvanadium. Het handvat van de schroevendraaiers beschikken over een anti-slip handvat.
€43,95 €17,25
Benson Soldeer & Lijmpistool set
SNEL BESTELLEN
Soldeer & Lijmpistool set
Soldeer & Lijmpistool set
€62,95 €24,50
Benson Precisie Schroevendraaiers In Een Handig Hoesje (22 Delig)
SNEL BESTELLEN
Precisie Schroevendraaiers In Een Handig Hoesje (22 Delig)
Met deze professionele 22 delige smartphone reparatieset voorzien van de meest gangbare gereedschap voor reparatie van uw mobiele telefoon, zoals verschillende soorten en maten mini schroevendraaiers en torx, ook kunststof wippers, zuignap, vergrootg...
€37,95 €17,50
Benson Lege Gereedschapswagen-Tray 4 Vaks
SNEL BESTELLEN
Lege Gereedschapswagen-Tray 4 Vaks
In deze 4 vaks tray kun je bijvoorbeeld je schroevendraaiers of ander soort gereedschap netjes in sorteren. In deze tray vind je 4 lange vakken die een lengte van 18 cm en een breedte van 7,5 cm.
€16,95 €6,75
Benson Lege Gereedschapswagen-Tray 8 Vaks
SNEL BESTELLEN
Lege Gereedschapswagen-Tray 8 Vaks
In deze 8 vaks lege gereedschapswagen tray kun je jouw losse onderdelen zoals schroefjes, bitjes etc. netjes sorteren. De vakken hebben de volgende afmetingen (lxbxh): 8.5 x 17.5x 4 cm.
€16,95 €6,75
Benson Kleurpotloden 24 Delig
SNEL BESTELLEN
Kleurpotloden 24 Delig
Wij adviseren te beginnen met het inkleuren van de grote vlakken. Breng eerst de lichte kleuren aan en pas daarna de donkere. Kleuren mengen gaat het best door kleurlagen schuin over elkaar aan te brengen.
€7,95 €3,50
Benson Lege Gereedschapswagen-Tray 2 Vaks
SNEL BESTELLEN
Lege Gereedschapswagen-Tray 2 Vaks
In deze 2 vaks tray kun je bijvoorbeeld je schroevendraaiers of ander soort gereedschap netjes sorteren. In deze tray vind je 2 lange vakken met een lengte van 36 cm en een breedte van 7.5 cm.
€16,95 €6,75
Benson Gevulde Gereedschapswagen-Tray Schroevendraaiers Plat / Philips (8-Delig)
SNEL BESTELLEN
Gevulde Gereedschapswagen-Tray Schroevendraaiers Plat / Philips (8-Delig)
Deze gevulde gereedschapswagen tray bestaat uit 4 platte schroevendraaiers en 4 Philips schroevendraaiers in verschillende maten. Door het handvat van de schroevendraaiers ligt deze fijn in de hand waardoor je prettig te werk gaat.
€65,95 €30,95
Benson Gevulde Gereedschapswagen-Tray Philips Schroevendraaiers (7 Delig)
SNEL BESTELLEN
Gevulde Gereedschapswagen-Tray Philips Schroevendraaiers (7 Delig)
Deze gevulde gereedschapswagen-tray bestaat uit 7 Philips schroevendraaiers in verschillende maten. De schroevendraaiers zijn gemaakt van chroom vanadium. Het handvat van de schroevendraaiers hebben een fijne grip wat zorgt voor prettig gebruik.
€43,95 €17,25
Benson Reparatietape 10M x 50MM Grijs
SNEL BESTELLEN
Reparatietape 10M x 50MM Grijs
Deze reparatietape is door zijn extra sterke eigenschap, het perfecte product om te gebruiken voor eenvoudige oplossingen voor het klussen, herstellen, bevestigen, bundelen, versterken en markeren.
€9,95 €3,25
1
2
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen