Prijs instellen

Max
Talen Tools Bollenplanter Met Lange Steel
Bollenplanter Met Lange Steel
Ben je het zat dat je rug wordt belast tijdens het planten van bloembollen? Met deze bollenplanter kun je dat met gemak voorkomen! Deze handige bollenplanter is speciaal ontworpen om het planten van je bloembollen eenvoudiger te maken.
€34,95 €19,95
Talen Tools Luxe vierkante meter tuin - 100x100 cm
Luxe vierkante meter tuin - 100x100 cm
Verbouw je eigen groenten en kruiden op één vierkante meter tuin. Ideaal voor een kleine tuin, patio, terras of balkon. De vierkante meter tuin van Talen Tools heeft een vakverdeling, zodat er 16 vakken ontstaan.
€45,00 €32,95
Pro+ Plantenspuit 1,5L
Plantenspuit 1,5L
De plantenspuit is voorzien van van een hoge druk systeem voor het vernevelen van water, plantenvoeding of bestrijdingsmiddelen. De plantenspuit bestaat uit een wit reservoir van 1,5 liter.
€17,46 €6,50
De Wit Bollenpoter Met Essen Houten Handvat 28 x 4 x 4 cm
Bollenpoter Met Essen Houten Handvat 28 x 4 x 4 cm
Deze bollenpoter zorgt ervoor dat je gemakkelijk door het stugge gras heen prikt om kleine bolletjes zoals bijv. krokussen en sneeuwklokjes te planten.
€29,95 €15,95
Zaden In Blik - Morgendauw
Zaden In Blik - Morgendauw
Wordt het weer tijd om je tuin lekker op te fleuren met leuke bloemetjes? De morgendauw is de perfecte aanvulling om je tuin, veranda of balkon op te vrolijken. Ook is de morgendauw in blik leuk om als cadeau weg te geven.
€6,95 €3,25
Talen Tools Plant liniaal Met Pootstok
Plant liniaal Met Pootstok
Ben jij bezig met het planten van bloemen in de tuin? Dan is de plant liniaal natuurlijk niet te missen! Dit handige hulpmiddel wordt geleverd met een pootstok waarmee je met gemak gaatjes kunt maken in de grond op de gewenste afstanden.
€19,95 €8,95
Zaden In Blik - Zonnebloem
Zaden In Blik - Zonnebloem
Wordt het weer tijd om je tuin lekker op te fleuren met leuke bloemetjes? De morgendauw is de perfecte aanvulling om je tuin, veranda of balkon op te vrolijken. Ook is de zonnebloem in blik leuk om als cadeau weg te geven.
€6,95 €3,25
Zaden In Blik - Viooltjes
Zaden In Blik - Viooltjes
Wordt het weer tijd om je tuin lekker op te fleuren met leuke bloemetjes? Deze prachtige viooltjes zijn de perfecte aanvulling om je tuin, veranda of balkon op te vrolijken. Ook is de morgendauw in blik leuk om als cadeau weg te geven.
€6,95 €3,25
Talen Tools Bollenplanter Verzinkt Staal
Bollenplanter Verzinkt Staal
Ben jij op zoek naar de ideale hulpmiddel bij het planten van bloemen? Deze bollenplanter is daar perfect geschikt voor! Met de bollenplanter of ook wel bollenpoter genoemd plant je bloembollen in een mum van tijd!
€12,95 €4,95
Talen Tools Plantenlabels (13 Delig)
Plantenlabels (13 Delig)
Ben jij bezig met het zaaien van planten en wil je graag weten waar welke planten staan? Deze 13 delige plantenlabels is daar het perfecte hulpmiddel voor! Deze gekleurde plantenlabels zijn zeer makkelijk te beschrijven met bijvoorbeeld een potlood.
€39,95 €21,95
Talen Tools Zaadstrooier
Zaadstrooier
Ben jij opzoek naar een handige hulpmiddel waarmee je makkelijk en zuinig kunt zaaien? Deze zaadstrooier is daar perfect geschikt voor! De zaaidstrooier is heel makkelijk met een hand te bedienen.
€4,95 €1,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Zaaien En Kweken

Zaaien En Kweken

Of je nu een beginner bent of een gepassioneerde kweker, 2Cheap.nl heeft voor ieder wat wils! Wanneer je bezig bent in de tuin met het zaaien en kweken van bijvoorbeeld zaadjes heb je daarvoor wel de juiste hulpmiddelen bij nodig. Ben jij bezig met het verdelen van verschillende soorten planten en wil je deze op de juiste afstand van elkaar hebben? Dan hebben wij onder andere een handige planten liniaal met poolstok. Ook voor het planten van bloembollen is het wel handig om daar de juiste materialen voor te hebben. Wellicht is dan een van onze bollenplanters perfect geschikt voor jou!

Bollenplanters

Een bollenplanter, of ook wel bollenpoter genoemd is een tuingereedschap om bollen in de grond te planten. Bollenplanters zijn er in verschillende soorten uitvoeringen. Het heeft bovenop een handvat met daaronder een soort buis. Deze buis wordt in de grond gedrukt en er weer uit gehaald. Hierdoor ontstaat er een gat in de grond. Hier kan de bol in geplant worden. Bij 2Cheap.nl vind je de bollenplanters die niet te missen zijn in jouw tuin!

Plantliniaal Met Pootstok

Wanneer je bezig bent met het planten van bloemen komt de plant liniaal met pootstok uitstekend van pas! Met de plantliniaal en pootstok kun je met gemak gaatjes maken in de grond op de gewenste afstanden waar de zaden geplant kunnen worden.

Plantenlabels

Bij verschillende soorten bloemen, groentes of kruiden is het wel belangrijk om te weten welke bloem waar staat. Gelukkig vind je bij ons plantenlabels! Plantenlabels steek je in de grond naast de plantjes of zaadjes en zo weet je precies welke plant waar staat of welke zaadjes er aan het kiemen zijn!

Handzaaimachine

Een handzaaimachine, of ook wel handstrooier genoemd, is een handige hulpmiddel om verschillende soorten zaden of mestkorrels gelijkmatig te verdelen. Het strooien van zaden, meststoffen en strooizout is een secuur werk. Met de handzaaimachine weet je zeker dat er overal een gelijke hoeveelheid terecht komt.

Zaadstrooier

De zaadstrooier is perfect geschikt om nauwkeurig zaadje voor zaadje te zaaien. De zaadstrooier heeft een schaalverdeling van 1 tot 6. Hiermee kun je zelf de hoeveelheid bepalen door de transparante deksel te draaien. De zaadstrooier is geschikt voor de meeste groente-, bloemen-, kruiden en andere kleine zaden!

Bij 2Cheap.nl vind je jouw hulpmiddelen wanneer je bezig bent met zaaien en kweken!

Je kunt lekker blijven zitten op de bank en hoeft de deur niet uit te gaan. Bekijk onze handige hulpmiddelen die je nodig hebt bij het zaaien en kweken. Voor de kleinste zaadjes tot de grote bloembollen. Je vind de handigste hulpmiddelen bij ons terug op de website!

2Cheap.nl heeft de juiste artikelen die je nodig hebt wanneer je bezig bent met zaaien en kweken!

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »