Prijs instellen

Max
Talen Tools Windhaan In Kleur
Windhaan In Kleur
Heb jij altijd al een leuke windhaan in de tuin gewild? Deze prachtige windhaan is daar perfect geschikt voor! Deze windhaan is een traditioneel vormgegeven windwijzer in de vorm van een haan. Inclusief bevestigingsmateriaal!
€19,95 €10,95
Talen Tools Windhaan Zwart
Windhaan Zwart
Heb jij altijd al een leuke windwijzer in de tuin gewild? Deze prachtige windhaan is daar perfect geschikt voor! Deze windhaan is een traditioneel vormgegeven windwijzer in de vorm van een haan.
€19,95 €10,95
Digitale Wind en Temperatuurmeter
Digitale Wind en Temperatuurmeter
Met de digitale wind en temperatuurmeter kan de windsnelheid en temperatuur met nauwkeurigheid gemeten worden. De windmeter is makkelijk in het gebruik en tevens is hij voor diverse toepassingen te gebruiken. Zowel in huis als buiten.
€75,95 €34,95
Windgong / Tingeling Kerstman
Windgong / Tingeling Kerstman
Maak het huis klaar voor de Kerst met deze kerstman tingeling en de wind zal de rest doen! Het Kerst figuurtje is gemaakt van hout en de staven zijn van metaal.
€6,95 €3,25
Windgong / Tingeling Sneeuwpop
Windgong / Tingeling Sneeuwpop
Maak het huis klaar voor de Kerst met deze sneeuwpop tingeling en de wind zal de rest doen! Het Kerst figuurtje is gemaakt van hout en de staven zijn van metaal.
€6,95 €3,25
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Windmeters

Windmeters

De snelheid van de wind is erg belangrijk bij diverse outdoor activiteiten zoals kitesurfen, zeilen, windsurfen, vliegeren. Ook voor in de tuin kan het handig zijn om te weten welke kant de wind waait. Om dat allemaal op te kunnen meten heb je natuurlijk wel de juiste materialen nodig! Met onze windmeters meet je nauwkeurig de windsnelheid en zelfs de temperatuur! Of zoek je naar een leuke accessoire voor in de tuin? Wellicht is onze windhaan dan perfect geschikt voor bij jou in de tuin!

Digitale Wind En Temperatuurmeter

Met de digitale wind en temperatuurmeter kan de windsnelheid en temperatuur met nauwkeurigheid gemeten worden. De windmeter wordt vaak gebruikt voor technische toepassingen en voor buitensport hobby's zoals kitesurfen, zeilen, windsurfen, vliegeren en voor RC beoefenaars. Voor de windaanduiding wordt gebruik gemaakt van de schaal van Beaufort waaruit de snelheid van de wind af te lezen is. De gegevens kunnen ook worden opgeslagen voor latere analyses. Kortom, met een digitale wind en temperatuurmeter ben je in een mum van tijd op de hoogte van de snelheid van de wind én de temperatuur!

Windhaan

De traditionele windhaan, wie kent hem nou niet? De windhaan is een traditioneel vormgegeven windwijzer in de vorm van een haan. De windwijzers hadden vroeger de vorm van een haan, vandaar dat een windwijzer ook wel een windhaan genoemd wordt. Ondanks dat een windwijzer niet alleen handig is om te weten welke kant de wind op waait, staat deze ook nog eens leuk en traditioneel in de tuin!

Windgong / Tingeling

Een windorgel of ook wel windgong / windspel genoemd, komt oorspronkelijk uit het oosten. Het geluid en eventuele kleurenspel van een windgong heeft iets mystieks en vrolijks! Het patroon van de klanken en het volume wordt bepaald door de wind. In ons ruime assortiment vind je onder andere leuke en decoratieve windgongen!

Ben jij op zoek naar diverse windmeters? Dan eindigt je zoektocht bij 2Cheap.nl!

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »