Prijs instellen

Max
Bellson Wand Analoge Thermo- En Hygrometer
Wand Analoge Thermo- En Hygrometer
Ben jij benieuwd of het binnenklimaat ideaal is of dat er geventileerd of bevochtigd moet worden? Met deze wand thermo- en hygrometer kom je daar erg eenvoudig achter! Deze meter meet de temperatuur en de vochtigheid.
€15,95 €7,25
Green Arrow Buitenthermometer Wit
Buitenthermometer Wit
Wil jij in één oogopslag kunnen zien wat de temperatuur is wanneer je in de tuin loopt? Dat is mogelijk met deze witte buitenthermometer! Met aanduiding in graden Celcius en Fahrenheit.
€4,95 €2,25
Talen Tools Zwembadthermometer
Zwembadthermometer
Ben jij opzoek naar een zwembadthermometer waarmee je in één oogopslag kunt zien wat de temperatuur van het water is? Daar is deze zwembadthermometer perfect geschikt voor!
€14,95 €5,95
Digitale Thermo,- Hygrometer
Digitale Thermo,- Hygrometer
Ben jij benieuwd naar hoe vochtig en warm het eigenlijk is in huis? Deze digitale thermo/hygrometer is daarvoor de juiste tool om dat te kunnen zien! Deze meter geeft niet alleen de luchtvochtigheid aan maar ook de temperatuur!
€23,95 €10,95
Green Arrow Raamthermometer Haan
Raamthermometer Haan
Ben jij opzoek naar een leuke en decoratieve thermometer voor op het raam? Daar is deze leuke raamthermometer perfect geschikt voor! De raamthermometer heeft de vorm van een haan en is voorzien van twee zuignappen.
met 2 zuignappen
Haan
Vlinder
Sneeu
€8,95 €3,95
Green Arrow Buitenthermometer 40 cm
Buitenthermometer 40 cm
Loop je de tuin in en ben je erg benieuwd wat de temperatuur is? Met deze buitenthermometer kunt je dat in één oogopslag zien. Deze houten muurthermometer heeft een Celcius (graden) en Fahrenheit aanduiding.
€9,95 €4,25
Talen Tools Metalen Thermometer 22 cm
Metalen Thermometer 22 cm
Loop je in de tuin en ben je erg benieuwd wat de temperatuur is? Met deze handige thermometer kun je dat in één oogopslag zien. De thermometer metaal beschikt over een Celcius aanduiding.
€14,95 €7,95
Green Arrow Raamthermometer Blad
Raamthermometer Blad
Ben jij opzoek naar een leuke en decoratieve thermometer voor op het raam? Daar is deze leuke raamthermometer perfect geschikt voor! De raamthermometer heeft de vorm van een blad en is voorzien van twee zuignappen.
€7,95 €4,95
Green Arrow Raamthermometer Sneeuwpop
Raamthermometer Sneeuwpop
Ben jij opzoek naar een leuke en decoratieve thermometer voor op het raam? Daar is deze leuke raamthermometer perfect geschikt voor! De raamthermometer heeft de vorm van een sneeuwpop en is voorzien van twee zuignappen.
€8,95 €3,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Thermometers, Hygrometers en Barometers

Thermometers, Hygrometers en Barometers

De mate waarin je omgeving prettig aanvoelt, heeft voor een groot deel te maken met de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid. Met een thermo- en hygrometer zie je in één oogopslag wat de specifieke waarden hiervan zijn. 2Cheap heeft een ruim assortiment met verschillende soorten thermo- en hygrometers! Of het nou voor binnen of buiten is. 2Cheap heeft voor ieder wat wils!

Wand Analoge Thermo- En Hygrometer

Met de wand analoge thermo- en hygrometer weet je in één oogopslag wat de temperatuur is én de luchtvochtigheid! De temperatuurmeter heeft een meetbereik van -30 graden tot 50 graden celcius. De luchtvochtigheidsmeter heeft een meetbereik van 20 tot 100%. De wand analoge kan worden opgehangen of gewoon worden neergezet. Dit maakt het ook ideaal om de Wand Thermo- En Hygrometer mee te nemen op vakantie! Daarnaast kun je de wand analoge natuurlijk ook gebruiken voor op het kantoor of op school.

Digitale Thermo,- Hygrometer

De digitale Thermo,- Hygrometer is de juiste tool om erachter te komen hoe vochtig en warm het is in huis. Bij de digitale thermo,- hygrometer is de temperatuur af te lezen in zowel graden Celsius als in Fahrenheit. De digitale meter heeft een meetbereik van 0 tot 50 graden Celsius. De luchtvochtigheid wordt aangegeven binnen een bereik van 20 tot 95 procent. Bovendien is dit handige apparaatje gemakkelijk aan de muur te bevestigen, maar ook om gewoon neer te zetten. 

Wandklok Met Thermometer En Hygrometer

Ben jij niet alleen benieuwd hoe laat het is maar ook of het binnenklimaat ideaal is of dat er geventileerd of bevochtigd moet worden? Dan heeft 2Cheap voor jou het volgende, namelijk; de Wandklok Met Thermometer En Hygrometer! Met deze handige wandklok ben je niet alleen voorzien van de tijd maar ook van de temperatuur en de luchtvochtigheid! De temperatuurmeter heeft een meetbereik van -30 tot 50 graden celcius. De luchtvochtigheidsmeter of ook wel hygrometer genoemd, heeft een meetbereik van 0 tot 100%.

Buitenthermometers

Kan je al zonder jas naar buiten? Met een buitenthermometer kun je gemakkelijk zien wat de temperatuur buitenshuis is. Bij 2Cheap.nl slaag je altijd in het kopen van een klassieke, moderne en decoratieve thermometers. Bijna al onze thermometers beschikken over een weergave in graden Celsius en Fahrenheit. 2Cheap heeft een breed assortiment met thermometers waaronder raamthermometers, muurthermometers en zelfs een thermometer voor in je zwembad! 

Thermometers, Hygrometers en Barometers bestel je super voordelig bij 2Cheap.nl 

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »