Thermometers, Hygrometers en Barometers

De mate waarin je omgeving prettig aanvoelt, heeft voor een groot deel te maken met de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid. Met een thermo- en hygrometer zie je in één oogopslag wat de specifieke waarden hiervan zijn. 2Cheap heeft een ruim assortiment met verschillende soorten thermo- en hygrometers! Of het nou voor binnen of buiten is. 2Cheap heeft voor ieder wat wils!

Wand Analoge Thermo- En Hygrometer

Met de wand analoge thermo- en hygrometer weet je in één oogopslag wat de temperatuur is én de luchtvochtigheid! De temperatuurmeter heeft een meetbereik van -30 graden tot 50 graden celcius. De luchtvochtigheidsmeter heeft een meetbereik van 20 tot 100%. De wand analoge kan worden opgehangen of gewoon worden neergezet. Dit maakt het ook ideaal om de Wand Thermo- En Hygrometer mee te nemen op vakantie! Daarnaast kun je de wand analoge natuurlijk ook gebruiken voor op het kantoor of op school.

Digitale Thermo,- Hygrometer

De digitale Thermo,- Hygrometer is de juiste tool om erachter te komen hoe vochtig en warm het is in huis. Bij de digitale thermo,- hygrometer is de temperatuur af te lezen in zowel graden Celsius als in Fahrenheit. De digitale meter heeft een meetbereik van 0 tot 50 graden Celsius. De luchtvochtigheid wordt aangegeven binnen een bereik van 20 tot 95 procent. Bovendien is dit handige apparaatje gemakkelijk aan de muur te bevestigen, maar ook om gewoon neer te zetten. 

Wandklok Met Thermometer En Hygrometer

Ben jij niet alleen benieuwd hoe laat het is maar ook of het binnenklimaat ideaal is of dat er geventileerd of bevochtigd moet worden? Dan heeft 2Cheap voor jou het volgende, namelijk; de Wandklok Met Thermometer En Hygrometer! Met deze handige wandklok ben je niet alleen voorzien van de tijd maar ook van de temperatuur en de luchtvochtigheid! De temperatuurmeter heeft een meetbereik van -30 tot 50 graden celcius. De luchtvochtigheidsmeter of ook wel hygrometer genoemd, heeft een meetbereik van 0 tot 100%.

Buitenthermometers

Kan je al zonder jas naar buiten? Met een buitenthermometer kun je gemakkelijk zien wat de temperatuur buitenshuis is. Bij 2Cheap.nl slaag je altijd in het kopen van een klassieke, moderne en decoratieve thermometers. Bijna al onze thermometers beschikken over een weergave in graden Celsius en Fahrenheit. 2Cheap heeft een breed assortiment met thermometers waaronder raamthermometers, muurthermometers en zelfs een thermometer voor in je zwembad! 

Thermometers, Hygrometers en Barometers bestel je super voordelig bij 2Cheap.nl 

Lees meer

2Cheap

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8.6 van 10 gebaseerd op 5389 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Meer over cookies »