Prijs instellen

Max
Hofftech Regenmeter MM + Liter per M2 Aanduiding
Regenmeter MM + Liter per M2 Aanduiding
Ben jij benieuwd naar hoeveel regen er de afgelopen tijd is gevallen? Met deze handige regenmeter kom je daar zo achter! Met de meegeleverde spies bevestig je de regenmeter eenvoudig in de grond!
€6,95 €2,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Regenmeters

Regenmeters:

Hoeveel regen zou er toch gevallen zijn tijdens die laatste bui? Moet ik misschien de tuin nog bij sproeien of juist helemaal niet? Wanneer je een regenmeter in je tuin hebt staan, lees je direct af hoeveel ml er gevallen is en weet je of je de tuin nog extra moet besproeien! Een regenmeter wordt ook wel pluviometer genoemd. De hoeveelheid neerslag wordt in millimeters aangegeven. Eén millimeter komt overeen met 1 liter water per vierkante meter. Wanneer er sneeuw is gevallen, kan de sneeuwhoogte naast het opmeten ook ongeveer bepaald worden uit het aantal millimeters smeltwater. Eén cm sneeuw is namelijk ongeveer gelijk aan één millimeter smeltwater.

Voordelig bestellen doe je bij ons online!

2Cheap.nl heeft een ruim assortimenten met hulpmiddelen voor o.a. in de tuin! Waaronder ook de regenmeter! Terwijl jij lekker op de bank zit, bestel je een regenmeter erg eenvoudig bij ons op de website. Je bestelde regenmeter wordt gemakkelijk bij jou thuisbezorgd!

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »