Prijs instellen

Max
Talen Tools Windhaan In Kleur
Windhaan In Kleur
Heb jij altijd al een leuke windhaan in de tuin gewild? Deze prachtige windhaan is daar perfect geschikt voor! Deze windhaan is een traditioneel vormgegeven windwijzer in de vorm van een haan. Inclusief bevestigingsmateriaal!
€19,95 €10,95
Hofftech Regenmeter MM + Liter per M2 Aanduiding
Regenmeter MM + Liter per M2 Aanduiding
Ben jij benieuwd naar hoeveel regen er de afgelopen tijd is gevallen? Met deze handige regenmeter kom je daar zo achter! Met de meegeleverde spies bevestig je de regenmeter eenvoudig in de grond!
€6,95 €2,95
Talen Tools Windhaan Zwart
Windhaan Zwart
Heb jij altijd al een leuke windwijzer in de tuin gewild? Deze prachtige windhaan is daar perfect geschikt voor! Deze windhaan is een traditioneel vormgegeven windwijzer in de vorm van een haan.
€19,95 €10,95
Bellson Wand Analoge Thermo- En Hygrometer
Wand Analoge Thermo- En Hygrometer
Ben jij benieuwd of het binnenklimaat ideaal is of dat er geventileerd of bevochtigd moet worden? Met deze wand thermo- en hygrometer kom je daar erg eenvoudig achter! Deze meter meet de temperatuur en de vochtigheid.
€15,95 €7,25
Digitale Wind en Temperatuurmeter
Digitale Wind en Temperatuurmeter
Met de digitale wind en temperatuurmeter kan de windsnelheid en temperatuur met nauwkeurigheid gemeten worden. De windmeter is makkelijk in het gebruik en tevens is hij voor diverse toepassingen te gebruiken. Zowel in huis als buiten.
€75,95 €34,95
Windgong / Tingeling Kerstman
Windgong / Tingeling Kerstman
Maak het huis klaar voor de Kerst met deze kerstman tingeling en de wind zal de rest doen! Het Kerst figuurtje is gemaakt van hout en de staven zijn van metaal.
€6,95 €3,25
Green Arrow Buitenthermometer Wit
Buitenthermometer Wit
Wil jij in één oogopslag kunnen zien wat de temperatuur is wanneer je in de tuin loopt? Dat is mogelijk met deze witte buitenthermometer! Met aanduiding in graden Celcius en Fahrenheit.
€4,95 €2,25
Talen Tools Zwembadthermometer
Zwembadthermometer
Ben jij opzoek naar een zwembadthermometer waarmee je in één oogopslag kunt zien wat de temperatuur van het water is? Daar is deze zwembadthermometer perfect geschikt voor!
€14,95 €5,95
Digitale Thermo,- Hygrometer
Digitale Thermo,- Hygrometer
Ben jij benieuwd naar hoe vochtig en warm het eigenlijk is in huis? Deze digitale thermo/hygrometer is daarvoor de juiste tool om dat te kunnen zien! Deze meter geeft niet alleen de luchtvochtigheid aan maar ook de temperatuur!
€23,95 €10,95
Green Arrow Raamthermometer Haan
Raamthermometer Haan
Ben jij opzoek naar een leuke en decoratieve thermometer voor op het raam? Daar is deze leuke raamthermometer perfect geschikt voor! De raamthermometer heeft de vorm van een haan en is voorzien van twee zuignappen.
met 2 zuignappen
Haan
Vlinder
Sneeu
€8,95 €3,95
Green Arrow Buitenthermometer 40 cm
Buitenthermometer 40 cm
Loop je de tuin in en ben je erg benieuwd wat de temperatuur is? Met deze buitenthermometer kunt je dat in één oogopslag zien. Deze houten muurthermometer heeft een Celcius (graden) en Fahrenheit aanduiding.
€9,95 €4,25
Talen Tools Metalen Thermometer 22 cm
Metalen Thermometer 22 cm
Loop je in de tuin en ben je erg benieuwd wat de temperatuur is? Met deze handige thermometer kun je dat in één oogopslag zien. De thermometer metaal beschikt over een Celcius aanduiding.
€14,95 €7,95
Green Arrow Raamthermometer Blad
Raamthermometer Blad
Ben jij opzoek naar een leuke en decoratieve thermometer voor op het raam? Daar is deze leuke raamthermometer perfect geschikt voor! De raamthermometer heeft de vorm van een blad en is voorzien van twee zuignappen.
€7,95 €4,95
Windgong / Tingeling Sneeuwpop
Windgong / Tingeling Sneeuwpop
Maak het huis klaar voor de Kerst met deze sneeuwpop tingeling en de wind zal de rest doen! Het Kerst figuurtje is gemaakt van hout en de staven zijn van metaal.
€6,95 €3,25
Green Arrow Raamthermometer Sneeuwpop
Raamthermometer Sneeuwpop
Ben jij opzoek naar een leuke en decoratieve thermometer voor op het raam? Daar is deze leuke raamthermometer perfect geschikt voor! De raamthermometer heeft de vorm van een sneeuwpop en is voorzien van twee zuignappen.
€8,95 €3,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Weer

Weer

Niets is zo wisselvallig als het weer! Of het nou gaat om de temperatuur of de luchtvochtigheid, geen probleem! Het ruime assortiment van 2Cheap biedt allerlei artikelen aan waarmee jij deze elementen kan opmeten! Als jij in één oogopslag wilt zien wat de temperatuur én de luchtvochtigheid is, is onze thermo, en hygrometer perfect geschikt voor jou. Vraag je jezelf af of je al zonder jas naar buiten kan? Dan hebben wij voor jou verschillende soorten buitenthermometers! Het waait buiten, maar welke kant op eigenlijk? Met de windhaan kom je daar eenvoudig achter! Hoe hard waait het buiten eigenlijk? De digitale wind en temperatuur meter kan je dat heel goed vertellen!

Thermometers, Hygrometers en Barometers

De mate waarin je omgeving prettig aanvoelt, heeft voor een groot deel te maken met de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid. Met een thermo- en hygrometer zie je in één oogopslag wat de specifieke waarden hiervan zijn. 2Cheap heeft een ruim assortiment met verschillende soorten thermo- en hygrometers! Of het nou voor binnen of buiten is. 2Cheap heeft voor ieder wat wils!

Regenmeters

Hoeveel regen zou er toch gevallen zijn tijdens die laatste bui? Moet ik misschien de tuin nog bij sproeien of juist helemaal niet? Wanneer je een regenmeter in je tuin hebt staan, lees je direct af hoeveel ml er gevallen is en weet je of je de tuin nog extra moet besproeien! Een regenmeter wordt ook wel pluviometer genoemd. De hoeveelheid neerslag wordt in millimeters aangegeven. Eén millimeter komt overeen met 1 liter water per vierkante meter. Wanneer er sneeuw is gevallen, kan de sneeuwhoogte naast het opmeten ook ongeveer bepaald worden uit het aantal millimeters smeltwater. Eén cm sneeuw is namelijk ongeveer gelijk aan één millimeter smeltwater.

Windmeters

De snelheid van de wind is erg belangrijk bij diverse outdoor activiteiten zoals kitesurfen, zeilen, windsurfen, vliegeren. Ook voor in de tuin kan het handig zijn om te weten welke kant de wind waait. Om dat allemaal op te kunnen meten heb je natuurlijk wel de juiste materialen nodig! Met onze windmeters meet je nauwkeurig de windsnelheid en zelfs de temperatuur! Of zoek je naar een leuke accessoire voor in de tuin? Wellicht is onze windhaan dan perfect geschikt voor bij jou in de tuin!

Alle benodigdheden om het weer in de gaten te houden bestel je bij ons eenvoudig online!

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »