Weer

Weer

Niets is zo wisselvallig als het weer! Of het nou gaat om de temperatuur of de luchtvochtigheid, geen probleem! Het ruime assortiment van 2Cheap biedt allerlei artikelen aan waarmee jij deze elementen kan opmeten! Als jij in één oogopslag wilt zien wat de temperatuur én de luchtvochtigheid is, is onze thermo, en hygrometer perfect geschikt voor jou. Vraag je jezelf af of je al zonder jas naar buiten kan? Dan hebben wij voor jou verschillende soorten buitenthermometers! Het waait buiten, maar welke kant op eigenlijk? Met de windhaan kom je daar eenvoudig achter! Hoe hard waait het buiten eigenlijk? De digitale wind en temperatuur meter kan je dat heel goed vertellen!

Thermometers, Hygrometers en Barometers

De mate waarin je omgeving prettig aanvoelt, heeft voor een groot deel te maken met de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid. Met een thermo- en hygrometer zie je in één oogopslag wat de specifieke waarden hiervan zijn. 2Cheap heeft een ruim assortiment met verschillende soorten thermo- en hygrometers! Of het nou voor binnen of buiten is. 2Cheap heeft voor ieder wat wils!

Regenmeters

Hoeveel regen zou er toch gevallen zijn tijdens die laatste bui? Moet ik misschien de tuin nog bij sproeien of juist helemaal niet? Wanneer je een regenmeter in je tuin hebt staan, lees je direct af hoeveel ml er gevallen is en weet je of je de tuin nog extra moet besproeien! Een regenmeter wordt ook wel pluviometer genoemd. De hoeveelheid neerslag wordt in millimeters aangegeven. Eén millimeter komt overeen met 1 liter water per vierkante meter. Wanneer er sneeuw is gevallen, kan de sneeuwhoogte naast het opmeten ook ongeveer bepaald worden uit het aantal millimeters smeltwater. Eén cm sneeuw is namelijk ongeveer gelijk aan één millimeter smeltwater.

Windmeters

De snelheid van de wind is erg belangrijk bij diverse outdoor activiteiten zoals kitesurfen, zeilen, windsurfen, vliegeren. Ook voor in de tuin kan het handig zijn om te weten welke kant de wind waait. Om dat allemaal op te kunnen meten heb je natuurlijk wel de juiste materialen nodig! Met onze windmeters meet je nauwkeurig de windsnelheid en zelfs de temperatuur! Of zoek je naar een leuke accessoire voor in de tuin? Wellicht is onze windhaan dan perfect geschikt voor bij jou in de tuin!

Alle benodigdheden om het weer in de gaten te houden bestel je bij ons eenvoudig online!

Lees meer

2Cheap

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8.6 van 10 gebaseerd op 5389 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Meer over cookies »