Prijs instellen

Max
Kroon Fuel Optimix 2T 5 Liter
Fuel Optimix 2T 5 Liter
Fuel Optimix 2T is een kant-en-klare mengsmering voor 2-takt benzinemotoren (mengverhouding 1:50). Het product is gebaseerd op alkylaatbenzine en een hoogwaardige, volsynthetische 2-takt motorolie. Het product is nagenoeg vrij van schadelijke stoffen...
€92,95 €42,50
Bellson Kettingzaag benzine kettingzaag 25cm / 25.4CC
Kettingzaag benzine kettingzaag 25cm / 25.4CC
Kettingzaag benzine kettingzaag 25cm / 25.4CC

Kleine kettingzaag voor het zagen van takken van kleine bomen of struiken. Ga bij het gebruik van een kettingzaag uiterst voorzichting te werk. Deze handige benzine kettingzaag is dankzij het lichte ge...
€277,95 €115,00
Bellson Ketting Voor Kettingzaag 25 cm / 25,4CC
Ketting Voor Kettingzaag 25 cm / 25,4CC
Ketting Voor Kettingzaag 25 cm / 25,4CC
€40,95 €19,25
Kroon Fuel Optimix 4T 5 Liter
Fuel Optimix 4T 5 Liter
Fuel Optimum 4T is een hoogwaardige alkylaatbenzine voor 4-takt motoren. Door de alkylaatbasis is Fuel Optimum 4T maar liefst 99% schoner dan gewone benzine. Daarnaast is het product nagenoeg vrij van schadelijke stoffen zoals Benzeen. Belangrijke ei...
€92,95 €42,50
Bellson Kettingzaag Zaag 50cm 58CC Benzine
Kettingzaag Zaag 50cm 58CC Benzine
Motorzaag met groot 50cm zaagblad en noodrem beugel, word geleverd compleet met ketting, bougie sleutel, ketting spanner gereedschap, schroevendraaier om carburateur af te stellen, rond vijltje, kunstof beschermhoes voor zaagblad, inbus sleuteltjes, ...
€320,95 €149,00
Bellson Ketting Voor Kettingzaag 50cm / 49.3CC
Ketting Voor Kettingzaag 50cm / 49.3CC
Ketting Voor Kettingzaag 50cm / 49.3CC
€62,95 €29,50
Hofftech Zaagblad Voor Kettingzaag 25CM / 25CC
Zaagblad Voor Kettingzaag 25CM / 25CC
Zaagblad Voor Kettingzaag 25CM / 25CC

Technische Specificaties:

Zaaglengte: 25cm / 10 inch
Pitch 3/8 "
40 - rijden schakelketting
Rijd Dikte: 1.6 cm
De bijpassende ketting plaats
€32,95 €15,50
Kroon Kettingzaagolie SS 100 (5 Liter)
Kettingzaagolie SS 100 (5 Liter)
Kettingzaagolie SS 100 (5 Liter)

Chainlube SS 100 is gebaseerd op hoogwaardige laag-aromatische basisoliën, waarvan een speciaal additievenpakket is toegevoegd om de volgende eigenschappen te verkrijgen:

Zeer groot hechtend vermogen aan de kett...
€69,95 €39,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Kettingzagen

Kettingzagen

Ben jij op zoek naar een kettingzaag? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Een benzine kettingzaag of ook wel motorzaag genoemd is in te zetten voor vrijwel iedere zaagklus. Benzine kettingzagen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo vind je bij ons onder andere een benzine kettingzaag van 50 cm. Kettingzagen zijn te gebruiken bij het onderhouden van de tuin of voor het zagen van bijvoorbeeld haardhout. Is de ketting, carburateur of spanningsregelaar toe aan vervanging? Geen probleem! In ons ruime assortiment vind je vele accessoires terug die je goed kan gebruiken bij je kettingzaag!

Kettingzaag Zaag 50cm 58CC Benzine

Met deze kettingzaag ben jij klaar voor het snoeizeizoen. Met een kettingzaag kun je snel en eenvoudig hout zagen. Geniet van optimaal comfort tijdens het zagen door zijn geringe formaat en snoei alles wat u wilt, super snel! Deze motorzaag is voorzien van een 20 inch blad ( 50.8 cm ) en een krachtige tweetakt motor! Deze tussenmaat is geschikt voor zowel het kleine als het echte grote zaagwerk en met het toerental spint de ketting soepel door al het houtwerk. Of je nu groot onderhoud in de tuin gaat uitvoeren of gewoon een machine zoekt voor een snelle snoeipartij in jouw tuin, het is allemaal mogelijk met deze prachtige machine!  De kettingzaag is erg handzaam door de optimale combinatie van het gewicht en zijn afmetingen. Dat maakt het dus ideaal voor veelzijdig zaagwerk. Let op; De kettingzaag heeft een geluidsniveau van 110 db, gebruik de kettingzaag dus nooit zonder gehoor bescherming!

Fuel Optimix 2T 5 Liter

Fuel Optimix 2T is een kant-en-klare mengsmering voor 2-takt benzinemotoren (mengverhouding 1:50). Het product is gebaseerd op alkylaatbenzine en een hoogwaardige, volsynthetische 2-takt motorolie. Fuel Optimix 2T is geschikt voor 2-takt benzinemotoren (mengverhouding 1:50) van tuin- en parkmachines. Het biedt optimale prestatie aan bijvoorbeeld kettingzagen, heggenscharen, trilplaten, grasmaaiers, bladblazers en bosmaaiers. Daarnaast kunt u Fuel Optimix 2T ook inzetten voor andere 2-takt aangedreven motoren. Alkylaat is een olieproduct, het is een synthetisch geproduceerd benzinecomponent.

Fuel Optimix 4T 5 Liter

Fuel Optimix 4T is een hoogwaardige alkylaatbenzine voor 4-takt motoren. Door de alkylaatbasis is Fuel Optimum 4T maar liefst 99% schoner dan gewone benzine. Fuel Optimum 4T is geschikt voor 4-takt benzinemotoren van tuin- en parkmachines. Het biedt optimale prestatie aan bijvoorbeeld kettingzagen, heggenscharen, grasmaaiers, bladblazers, frezen en bosmaaiers. Daarnaast kunt u Fuel Optimum 4T ook inzetten voor andere 4-takt aangedreven motoren van bijvoorbeeld quads, generatoren, zitmaaiers, boten en oldtimers. Alkylaat is een olieproduct, het is een synthetisch geproduceerd benzinecomponent.

Kettingzaagolie SS 100 (5 Liter)

Kettingzaagolie SS is gebaseerd op hoogwaardige,laag-aromatische basisoliën, waarvan een speciaal additivepakket is toegevoegd. Een zeer groot hechtend vermogen aan de ketting, waardoor het wegslingeren van de olie wordt voorkomen je hebt dus minder kans dat jouw kleding vies wordt. Uitstekende smeer eigenschappen. Kettingzaagolie SS is speciaal ontwikkeld om de zaagketting van de kettingzagen te smeren, waardoor deze niet vastloopt of breekt. Kettingzaagolie SS is NIET geschikt voor de smering van de aandrijfmotor.

Kettingzagen Accessoires

Ook voor de accessoires die bij de kettingzaag hoort kun je bij ons terecht. Is bijvoorbeeld je carburateur toe aan vervanging van je 25 cm kettingzaag?Loopt de ketting niet meer zoals hij hoort te lopen? Of is je kettingzaag gewoon toe aan een nieuw zaagblad? Je vind het allemaal terug bij ons op de website!

Je hoeft de deur niet uit. Je besteld bij ons de accessoires en kettingzagen snel en voordelig online!

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »