Hogedrukreinigers

Ben jij op zoek naar hogedrukreinigers voor het reinigen van de tuin, auto of tuinmeubels? Dan ben je bij 2Cheap.nl op het juiste adres! Het schoonmaken met een hogedrukreiniger gaat met gemak en razendsnel! De werking van een hogedrukreiniger is bovendien zeer eenvoudig. Via een slang wordt het apparaat voorzien van water. Een interne pomp perst het water door een sproeier waardoor het water met hoge druk uit de hogedrukreiniger komt. Ons aanbod bestaat uit verschillende hogedrukreinigers die variëren van 100 tot 165 bar. Daarnaast vind je in ons assortiment ook verschillende soorten accessoires die je goed kunt gebruiken bij de hogedruk reinigers.

Hogedrukreiniger Accessoires

Maak je hogedrukreiniger helemaal compleet met onze hogedrukreiniger accessoires. Hier vind je bijvoorbeeld een wasborstel voor het wassen van de auto of caravan. Ook vind je hier een hogedruklans met accessoires voor je tuinslang. Kortom, bij 2Cheap.nl vind je vele artikelen om je hogedrukreiniger helemaal compleet te maken voor de juiste schoonmaakbeurt!

Benzine Hogedrukreiniger

Een benzine hogedrukreiniger is niet afhankelijk van een stroomvoorziening, dat betekent dat je je stroomkabels lekker in de schuur kan laten liggen. Hierdoor zijn de benzine hogedrukreinigers uitermate geschikt voor het reinigen op afgelegen plekken waar geen stroom is. Dit zorgt tevens ook voor optimale flexibiliteit! Bij ons vind je onder andere een hogedrukreiniger van 120 bar en een hogedrukreiniger van 150 bar. 

Hogedrukreiniger Op Stroom

Eenvoudig onkruid verwijderen tussen de voegen van de tegels of je tuinmeubels snel en gemakkelijk schoonmaken. Klinkt als muziek in de oren, nietwaar? Daar zijn onze hogedrukreinigers op stroom perfect geschikt voor! Onze hogedrukreinigers zijn perfect te gebruiken voor de schoonmaakklussen rond het huis! In de categorie 'hogedrukreinigers' vind je ze  terug met 100, 120 en 165 bar!

Vanuit huis bestel je snel en eenvoudig verschillende hogedrukreinigers en accessoires!

Lees meer

2Cheap

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8.6 van 10 gebaseerd op 5389 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Meer over cookies »