Generators

Dus jij bent op zoek naar generators? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Met een generator kan je elektriciteit opwekken door middel van een motor. Generators worden gebruikt op plaatsen waar geen of weinig elektrisch vermogen beschikbaar is. Dankzij de compacte bouw van de generatoren zijn ze makkelijk te transporteren en daardoor flexibel inzetbaar. Dit maakt het ideaal als je vaak op verschillende plekken moet werken waar geen elektriciteit aanwezig is, bijvoorbeeld bij je vakantiehuis, bouwplaats of bijvoorbeeld op de camping. Waar je ook bent, met onze generators ben jij voorzien van stroom!

Mobiele Generator 230V

Onze prachtige 4 takt generator is gerealiseerd met een hoge brandstof efficiëntie. De mobiele generator is voorzien van een geluidsdemper waardoor de motor soepel en stil loopt. Uiteraard kan de 230V aansluiting eenvoudig worden verlengt en opgedeeld in meerdere aansluitingen via een standaard contactdoos of verlengkabel. De generator is doormiddel van de twee wielen eenvoudig mee te nemen en zeer eenvoudig in gebruik. Ook wanneer je op vakantie bent en je veel waarde hecht aan het gebruik van al je elektrische apparaten, komt de mobiele generator goed van pas!

Je generator bestel je eenvoudig online!

Zit je vaak op locaties zonder stroom? Maar hecht je toch wel veel waarde aan al je elektrische apparaten? Dan is het absoluut aan te raden om een generator te kopen. Geen zin om de deur uit te gaan? Geen probleem. Bij 2Cheap.nl bestel je snel en eenvoudig generators, gewoon vanuit huis!

Lees meer

2Cheap

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8.6 van 10 gebaseerd op 5389 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Meer over cookies »