Prijs instellen

Max
Hofftech Mobiele Generator 230V
Mobiele Generator 230V
Deze 4 takt aggregaten zijn door middel van hun wielen eenvoudig mee te nemen en zeer eenvoudig in gebruik. Wenst u altijd 230V stekkeraansluitingen tot uw beschikkingen willen hebben voor het werken op het land of op uw laptop?
€633,95 €299,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Generators

Generators

Dus jij bent op zoek naar generators? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Met een generator kan je elektriciteit opwekken door middel van een motor. Generators worden gebruikt op plaatsen waar geen of weinig elektrisch vermogen beschikbaar is. Dankzij de compacte bouw van de generatoren zijn ze makkelijk te transporteren en daardoor flexibel inzetbaar. Dit maakt het ideaal als je vaak op verschillende plekken moet werken waar geen elektriciteit aanwezig is, bijvoorbeeld bij je vakantiehuis, bouwplaats of bijvoorbeeld op de camping. Waar je ook bent, met onze generators ben jij voorzien van stroom!

Mobiele Generator 230V

Onze prachtige 4 takt generator is gerealiseerd met een hoge brandstof efficiëntie. De mobiele generator is voorzien van een geluidsdemper waardoor de motor soepel en stil loopt. Uiteraard kan de 230V aansluiting eenvoudig worden verlengt en opgedeeld in meerdere aansluitingen via een standaard contactdoos of verlengkabel. De generator is doormiddel van de twee wielen eenvoudig mee te nemen en zeer eenvoudig in gebruik. Ook wanneer je op vakantie bent en je veel waarde hecht aan het gebruik van al je elektrische apparaten, komt de mobiele generator goed van pas!

Je generator bestel je eenvoudig online!

Zit je vaak op locaties zonder stroom? Maar hecht je toch wel veel waarde aan al je elektrische apparaten? Dan is het absoluut aan te raden om een generator te kopen. Geen zin om de deur uit te gaan? Geen probleem. Bij 2Cheap.nl bestel je snel en eenvoudig generators, gewoon vanuit huis!

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »