Prijs instellen

Max
Hofftech Ruggedragen Benzine Bladblazer BT (58cc)
Ruggedragen Benzine Bladblazer BT (58cc)
Uw tuin bladvrij maken kan vervelend werk zijn. Maar met deze ruggedragen benzine bladblazer word uw tuin opruimen leuk! Met een gewicht van slechts 9 kg is het ook comfortabel om te dragen.
Adviesprijs €248,95 €149,00
Hofftech 3-In-1 Bladblazer
3-In-1 Bladblazer
Je tuin bladvrij maken met een hark en bezem kan vervelend werk zijn. Maar met deze 2takt benzine bladblazer wordt de tuin opruimen pas echt leuk! Zonder veel moeite te doen, blaas je met zijn enorme kracht vrijwel alle bladeren weg!
Adviesprijs €143,95 €119,00
Kroon Fuel Optimix 2T 5 Liter
Fuel Optimix 2T 5 Liter
Fuel Optimix 2T is een kant-en-klare mengsmering voor 2-takt benzinemotoren (mengverhouding 1:50). Het product is gebaseerd op alkylaatbenzine en een hoogwaardige, volsynthetische 2-takt motorolie. Het product is nagenoeg vrij van schadelijke stoffen...
Adviesprijs €51,95 €42,50
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Bladblazers

Bladblazers

Heb je veel bomen in en rond je tuin? Dan zal je vooral in de herfst behoorlijk wat blad overal hebben rondslingeren. Ben je het zat om al die bladeren bij een te harken of te vegen? Dan hebben wij een goede oplossing. De bladblazers! Door gebruik te maken van bladblazers kun je eenvoudig en snel de hele tuin ontdoen van bladeren. Wanneer je een erg groot oppervlak wil ontdoen van bladeren is het handig om een benzine bladblazer te gebruiken. Een benzine bladblazer maakt dan misschien wel wat meer geluid maar je wordt iniedergeval niet gehinderd door een snoer. Met onze bladblazer kun jij snel en eenvoudig die vervelende bladeren wegblazen en opruimen!   

Ruggendrager Benzine Bladblazer (58cc)

Jouw tuin bladvrij maken kan vervelend werk zijn. Maar met deze ruggedragen benzine bladblazer wordt jouw tuin opruimen leuk. Met een gewicht van slechts 9 kg is het ook comfortabel om te dragen en gemakkelijk met de hand te bedienen. Deze krachtige, ruggedragen bladblazer met zeer hoge luchtdoorzet voor commercieel gebruik. Voor het snel, efficiënt verwijderen van bijvoorbeeld: Gemaaid gras en snoeiafval, blad of afval op grote terreinen. Gereedschapsloze verstelling van de bedieningshandgreep en in lengte verstelbare blaaspijp. Met comfortabel draagsysteem voor het gebruik gedurende de dag. Tip: Maak vooraf een jerrycan aan met kant en klare mengsmering zodat de machine eenvoudig weer bijgevult kan worden wanneer de tank leeg is.  

Rondslingerend blad overal in je tuin is verleden tijd! Vanuit je lui stoel bestel je snel en voordelig bladblazers online bij ons op de website!

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »