Prijs instellen

Max
Talen Tools Graskantsteker Op Wiel Met Steel 100cm
Graskantsteker Op Wiel Met Steel 100cm
De kantafsteker is geschikt voor het netjes afsteken van uw gazonranden. Het beste resultaat krijgt u door twee handen om de steel te zetten en met u voet op het opstapje de steekbeweging te maken. Als u de border heeft uitgestoken kunt u het beste n...
€39,95 €18,95
ES Schoffel Recht 18 cm Los
Schoffel Recht 18 cm Los
Ben je op zoek naar de juiste tool om de grond los te maken en het onkruid te verwijderen? Of is je oude schoffel toe aan een vervanging? Dan zit je goed met deze rechte schoffel van 18 cm!
€23,95 €11,25
ES Stalen Gras- kantensteker Excl. Steel
Stalen Gras- kantensteker Excl. Steel
Wordt het tijd om de gazonranden netjes af te steken? Deze stalen gras- kantensteker is daar het perfecte hulpmiddel voor! De kantensteker is ideaal te gebruiken voor het verkrijgen van mooie afgelijnde grasperken.
€24,95 €11,75
ES Rechte Schoffel 12cm Los
Rechte Schoffel 12cm Los
Ben je op zoek naar de juiste tool om de grond los te maken en het onkruid te verwijderen? Dan zit je goed met deze rechte schoffel! Deze schoffel met een 12 cm breed werkblad is geschikt voor het verwijderen van onkruid in borders.
€23,95 €11,25
Schoffel Met Steel 145 cm
Schoffel Met Steel 145 cm
Last van onkruid in je tuin? Wij hebben de oplossing met deze schoffel. Deze schoffel heeft een lengte van 145 cm en is goed te gebruiken in kleine tuinen en perken.
€9,95
Talen Tools Mini Schoffel Compleet
Mini Schoffel Compleet
Deze mini-schoffel is geschikt voor het verwijderen van onkruid uit de potten of bloembakken. Hij is speciaal geschikt voor het gebruik in lichtere grondsoorten. Aan de mini-schoffel zit een steel van 75cm bevestigd.
€14,95 €7,99
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Schoffels

Schoffels

Een goede schoffel is onmisbaar als je onkruid wilt verwijderen of de grond in je tuin wilt omwoelen. Met het handige gereedschap van 2cheap klaar jij elke klus in de tuin gewoon zelf en is het inhuren van een tuin man niet meer nodig.

Kantafsteker

Met een graskantafsteker steek je eenvoudig de randen de randen van het gazon recht af. De bloemperken zijn hierdoor duidelijk afgescheiden van het gazon. Door de scherpe, geharde rand in de vorm van een halve maan werk je moeiteloos. Om onkruid te verwijderen in borders gebruik je een schoffel.

Schoffel

Een schoffel is uitermate geschikt om onkruid op moeilijk bereikbare plekken te verwijderen. Een schoffel is met name effectief bij “zaadonkruid”. Onkruid dat zich via de wortels vermenigvuldigt moet vaker geschoffeld worden om de plant uit te putten. Door te schoffelen wordt ook de grond losgemaakt. Dit bevordert de opname van water en voedingsstoffen. De stelen van de schoffels zijn apart verkrijgbaar, waardoor je precies de steel kunt kiezen die past bij jouw lengte. Door de steel va de juiste lengte te gebruiken, kun je gemakkelijker en met minder moeite werken. Bovendien verklein je hiermee de kans op rugblessures.

Cultivator

Een cultivator is bij uitstek geschikt voor het verwijderen van onkruid, het los maken van grond en het planten van zaden. Omdat een cultivator een kleine werkbreedte heeft is hij goed te gebruiken te gebruiken tussen planten in. Bij het verwijderen van onkruid in de moestuin is het raadzaam om zoveel mogelijk aan de oppervlakte te werken. Dat is waar de wortels van het onkruid zich bevinden en zo ontzie je de gewassen.

Wil je de juiste schoffel kopen, doe dat bij ons online!

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »