Schoffels

Een goede schoffel is onmisbaar als je onkruid wilt verwijderen of de grond in je tuin wilt omwoelen. Met het handige gereedschap van 2cheap klaar jij elke klus in de tuin gewoon zelf en is het inhuren van een tuin man niet meer nodig.

Kantafsteker

Met een graskantafsteker steek je eenvoudig de randen de randen van het gazon recht af. De bloemperken zijn hierdoor duidelijk afgescheiden van het gazon. Door de scherpe, geharde rand in de vorm van een halve maan werk je moeiteloos. Om onkruid te verwijderen in borders gebruik je een schoffel.

Schoffel

Een schoffel is uitermate geschikt om onkruid op moeilijk bereikbare plekken te verwijderen. Een schoffel is met name effectief bij “zaadonkruid”. Onkruid dat zich via de wortels vermenigvuldigt moet vaker geschoffeld worden om de plant uit te putten. Door te schoffelen wordt ook de grond losgemaakt. Dit bevordert de opname van water en voedingsstoffen. De stelen van de schoffels zijn apart verkrijgbaar, waardoor je precies de steel kunt kiezen die past bij jouw lengte. Door de steel va de juiste lengte te gebruiken, kun je gemakkelijker en met minder moeite werken. Bovendien verklein je hiermee de kans op rugblessures.

Cultivator

Een cultivator is bij uitstek geschikt voor het verwijderen van onkruid, het los maken van grond en het planten van zaden. Omdat een cultivator een kleine werkbreedte heeft is hij goed te gebruiken te gebruiken tussen planten in. Bij het verwijderen van onkruid in de moestuin is het raadzaam om zoveel mogelijk aan de oppervlakte te werken. Dat is waar de wortels van het onkruid zich bevinden en zo ontzie je de gewassen.

Wil je de juiste schoffel kopen, doe dat bij ons online!

Lees meer

2Cheap

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8.6 van 10 gebaseerd op 5389 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Meer over cookies »