Prijs instellen

Max
Onkruidbrander 80 cm
Onkruidbrander 80 cm
Heb jij ook last van onkruid op uw terrein of oprit tussen uw stenen, tegels of terras? Dan wil je er natuurlijk zo gauw mogelijk vanaf zonder uren lang onkruid te hoeven wieden met een krabber.
€42,95 €19,95
Hofftech Kniebeschermer Zwart Rubber
Kniebeschermer Zwart Rubber
Deze zachte kniebeschermers beschermen uw knieën bij vervuilende activiteiten, zoals bij tegels of vloerbedekking leggen. Elke vakman weet hoe je een goede kniebescherming waarderen. Zodat u kunt werken minder vermoeiend en comfortabeler maken. Uw kn...
€20,95 €9,50
ES Tuinkar Met Trekboom
Tuinkar Met Trekboom
De tuinkar is de optimale hulp bij werkzaamheden in de tuin! De kar kan als veelzijdig transportmiddel worden ingezet. Bijvoorbeeld voor hout, aarde, snoeiafval of tuingereedschap. Alle kanten van de transportkar zijn snel neer te klappen.
€199,00 €82,50
Hofftech Kniebeschermers Gel (1 paar)
Kniebeschermers Gel (1 paar)
Met deze kniebeschermers krijg je geen last van je knieen meer als je op de grond moet werken. Deze beschermer met een harde PVC buitenschaal en een zachte gel vulling zijn eenvoudig om te doen met de klittenband sluiting.
€34,95 €16,25
Green Arrow Plantenspuit / Onkruidspuit 16 Liter Hoge Druk (Rugspuit)
Plantenspuit / Onkruidspuit 16 Liter Hoge Druk (Rugspuit)
Kan op de rug worden gedragen met behulp van verstelbare en slipvaste draagriem en schouderstukken.
€63,95 €29,95
Green Arrow Kniemat Comfort 30 X 35 cm
Kniemat Comfort 30 X 35 cm
Heb jij last van pijnlijke knieën tijdens het klussen in de tuin? Gelukkig is daar een oplossing voor! Met deze handige kniemat bescherm je je knieën tijdens het klussen of tuinieren tegen harde, koude en vochtige ondergronden.
€8,95 €3,95
Talen Tools Bollenplanter Met Lange Steel
Bollenplanter Met Lange Steel
Ben je het zat dat je rug wordt belast tijdens het planten van bloembollen? Met deze bollenplanter kun je dat met gemak voorkomen! Deze handige bollenplanter is speciaal ontworpen om het planten van je bloembollen eenvoudiger te maken.
€37,95 €17,75
Silverline Gesmede Spitvork (1120 mm)
Gesmede Spitvork (1120 mm)
'Heavy-Duty', poeder gecoate gesmede stalen kop, ronde stalen schacht en D-vormig handvat. Hitte behandelt voor duurzaamheid. Ideaal voor het verspreiden van vele verschillende materialen. Kop L x B: 320 x 190 mm.
€95,95 €38,25
Hofftech Universele gasfles tbv Onkruidbrander (Prijs per stuk)
Universele gasfles tbv Onkruidbrander (Prijs per stuk)
Er is bijna niets meer vervelender dan als het gas van je onkruidbrander op is. Gelukkig hebben wij deze handige universele gasfles voor de onkruidbrander met een schroefdraad verbinding. De inhoud van deze gasfles is 600 ml.
€18,95 €8,50
Hofftech Gas Onkruidbrander 80 cm
Gas Onkruidbrander 80 cm
Wordt het tijd om het onkruid tussen de tegels te verwijderen? Deze gas onkruidbrander is daar perfect geschikt voor! Onkruid wegbranden met deze onkruidbrander is heel simpel en efficiënt. Je kan de onkruidbrander aansteker doormiddel van de piëzo o...
€43,95 €20,50
Lifetime Garden Tuinwoeler
Tuinwoeler
Met de tuinwoeler, of ook wel tuinklauw genoemd, kan je zonder moeite de grond losmaken in je moestuin of siertuin. Wieden tussen de planten gebeurd vanaf nu op een eenvoudige manier zonder je rug te belasten.
€23,95 €9,95
Ladder Aluminium Telescopisch
Ladder Aluminium Telescopisch
Lichtgewicht ladder met een lengte van 2,60 meter. Gemakkelijk op te bergen doordat de ladder geheel ingeschoven kan worden. Ingeschoven hoogte 74 cm.
€201,95 €79,25
Talen Tools Onkruidsteker 90cm
Onkruidsteker 90cm
Heb je last van grove onkruid in de tuin en wil je dat zo snel en eenvoudig mogelijk weg hebben? Deze onkruidsteker is daar het perfecte hulpmiddel voor! De onkruidsteker is geschikt voor het verwijderen van het grove onkruid.
€51,95 €24,25
Green Arrow Onkruidschraper (2 Delig)
Onkruidschraper (2 Delig)
Zoek jij de ideale hulpmiddelen om mos en onkruid te verwijderen uit de voegen tussen de tuintegels? Deze 2 delige set is daar perfect geschikt voor! De set bevat een haakse en een rechte onkruidschraper waarmee je met gemak onkruid verwijderd.
€7,95 €3,50
Green Arrow Tuinhandschoenen ( Set )
Tuinhandschoenen ( Set )
Bent u veel bezig in de tuin met bijvoorbeeld het verplaatsen van planten? Daarbij is de tuinhandschoen natuurlijk niet te missen. Met de tuinhandschoen verplaats je met gemak planten zonder dat je handen vuil worden.
€6,95 €2,95
Talen Tools Mini Tuinkrabber Compleet
Mini Tuinkrabber Compleet
Deze mini- tuinkrabber is geschikt voor het loswoelen van de grond in je bloembakken -potten. Aan de tuinkrabber zit een steel van 75cm gevestigd. De afmeting van de krabber is 80x90mm.
€25,95 €9,95
Talen Tools Handonkruidsteker
Handonkruidsteker
Deze handonkruidsteker is geschikt voor het verwijderen van onkruid bijv. uit uw potten en bloembakken. De onkruidsteker is geproduceerd uit verzinkt staal wat roesten tegengaat en hierdoor dus een langere levensduur heeft.
€18,95 €7,50
Talen Tools D-handvat IJzer
D-handvat IJzer
Losse metalen met houten D-handvat voor aan een schopsteel
€25,95 €11,95
Greentech Fruitplukker Met Linnen Zak
Fruitplukker Met Linnen Zak
Kom je maar niet bij al dat gezonde en lekkere fruit dat hoog in de boom hangt? Met deze fruitplukker is dat probleem voorkomen! De fruitplukker is voorzien van een metalen ring met een katoenen zak om het fruit voorzichtig in op te vangen.
€14,95 €6,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen