Kruiwagens

Incl. btw

Kruiwagens

Als je een tuin hebt, is een kruiwagen eigenlijk onmisbare! Een kruikar maakt het vervoeren van materialen zoals tuingereedschap, stenen, zanden, afgeknipte taken en nog veel meer zeer gemakkelijk. Zware spullen vervoeren is een gemak met een kruiwagen! Ruim je tuin netjes op of voer stenen aan voor de aanleg je terras in een handige kruiwagen.

Bij 2cheap kunnen zowel de doe-het-zelfer als de ondernemer terecht, die opzoek zijn naar een degelijke en voordelige kruiwagen. Of je nou op zoek bent naar een kunststof kruiwagen of juist een kruiwagen met gegalvaniseerde bak, wij hebben hem.

Kunststof Bak

Een standaard kunststof bak wordt meestal gebruikt in de tuin en rondom het huis. Ze zijn niet alleen lichter, ze zijn ook duurzamer. Zo kan een kunststof bak niet indeuken als je deze volstort met stenen. Als je een tuin hebt, is deze kunststof kruiwagen onmisbaar! In een kruiwagen vervoer je gemakkelijk tuingereedschap, stenen, afgeknipte takken en meer!

Gegalvaniseerde bak

Gegalvaniseerde kruiwagen zijn uitgevoerd met een metalenbak. Metaal heeft als voordeel dat het sterker is dan kunststof. Het metaal is gegalvaniseerd wat voorkomt dat de bak zal gaan roesten. De gegalvaniseerde Kruiwagen wordt ook wel bouwkruiwagen genoemd. Geschikt voor alle klussen in de tuin, om het huis en voor de zwaarste bouwmaterialen, stenen, tegels enz.

Anti Lek Wiel

Er is niets zo vervelend als de band leeg is voor het klussen. Met de Anti lek wiel ben je daar voorgoed vanaf! De nooit-meer-lek wiel zorgt voor jarenlang zorgeloos rijden zonder dat je de band moet oppompen of moet vervangen doordat er een spijker in zit. Dit wiel is voorzien van hoogwaardig foam vulling waardoor hij massief is en toch zeer comfortabel rijdt.

2Cheap biedt een assortiment kruiwagens aan. Of je nou op zoek bent naar één met een kunststof bak of juist één met een gegalvaniseerde bak, 2cheap heeft hem. Ook voor losse wielen, binnenbanden of handvatten voor je kruiwagen kan je bij ons terecht.

Lees meer

2Cheap

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8.6 van 10 gebaseerd op 5389 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Meer over cookies »