Prijs instellen

Max
Bellson Gieter Kleur 1.7 Ltr (prijs per stuk)
Gieter Kleur 1.7 Ltr (prijs per stuk)
Gieter Kleur 1.7 Ltr (prijs per stuk)
€6,95 €3,25
Green Arrow Kunststof Gieter met Broes 5 Liter Groen
Kunststof Gieter met Broes 5 Liter Groen
Schreeuwen de plantjes in de tuin of binnen in huis om water? Geef ze dan maar gauw water met behulp van deze handige kunststof gieter met broes! Deze kunststof beschikt over een liter aanduiding.
€15,95 €7,25
Green Arrow Kunststof Gieter met Broes 10 Liter Groen
Kunststof Gieter met Broes 10 Liter Groen
Kunststof Gieter met Broes 10 Liter Groen
€20,95 €9,50
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Gieters

Gieters

Wat hebben een orchidee, een buxushaag en een aardbeienplant gemeen? Juist. Ze hebben allemaal water nodig. Zelfs een cactus wil eens in de zoveel tijd wel een paar druppels drinken. Bloemen en planten gedijen het beste bij een beetje aandacht en liefde. Maar je hoeft zeker geen groene vingers te hebben om lang van je chrysanten of krulvarens te kunnen genieten. Het belangrijkste is namelijk dat je ze regelmatig water geeft. En mag er dus bij het werken in de tuin, geen gieters ontbreken tussen al je tuingereedschap. En als de zomerse dagen in aantocht zijn zal je ze hard nodig hebben, want al je planten en bloemen zullen dan veel extra water nodig hebben om goed te kunnen groeien.
Wij hebben gieters in verschillende maten, om kleine binnenplanten mee te besprenkelen of grote dorstige buitenstruiken mee te begieten.

Wanneer water geven?

Wanneer je water geeft hangt af van het seizoen en de vochtigheidstoestand van de grond. Geef in de zomer vroeg in de ochtend of ’s avonds water. Liever niet ’s middags omdat het temperatuurverschil dan te groot is. Ook verdampt er op het heetst van de dag veel water zonder dat de planten er iets aan hebben. Geef nooit water in de felle zon, dan verbranden de planten.

Geef de planten niet veel water in één keer, het is beter als je ze elke dag een beetje water geeft. Planten en gras worden namelijk lui als je regelmatig weinig water geeft. Het dringt dan niet diep genoeg in de bodem waardoor de wortels in de breedte in plaats van in de diepte groeien. Zo nemen ze minder water op en verdrogen sneller. 

Laat je planten dus niet langer droog staan, maar bestel nu bij ons de juiste gieter! 

Lees meer Lees minder