Bezems & Luiwagens

Incl. btw

Bezems & Luiwagens

Niets is vervelender dan een vieze vloer, een smerig terras of een rommelige stoep. Even snel de rommel op het tuinpad of in de tuin bij elkaar vegen gaat het gemakkelijkst met een goede bezem. Met onze vegers verwijder je eenvoudig grove vuildeeltjes, groene aanslag of bladeren. Erger je niet langer aan vuil, maar ga aan de slag met een handige veger.

Bezems voor elke schoonmaakklus

Of je nu op zoek bent naar een bezem om je stoep te vegen of de gymzaal stofvrij te maken, bij ons vind je zeker wat je zoekt. Met een zaalbezem veeg je de woonkamer of gymzaal in een handomdraai schoon, met een middel harde bezem veeg je je terras weer helemaal schoon. We hebben bezems waar de steel afneembaar van is en stelen die zijn voorzien van een handig ophangoog. Zo berg je de bezem gemakkelijk en onzichtbaar op.

Luiwagen voor het schrobwerk

Vloeren schoonmaken is voor velen dagelijks of bijna dagelijks werk. Maar af en toe moet een vloer een grondig krijgen. Als daarbij gaat om een harde vloer zoals een tegelvloer kan dat het best gebeuren met de ouderwetse luiwagen die tegenwoordig ook dikwijls de naam schrobben krijgt. Een emmer met somp, waar de luiwagen regelmatig wordt gedompeld, of het alternatief een plens sop over de vloer gieten, kan het karwei worden geklaard.

Bij 2cheap.nl vind je dan ook ongetwijfeld wat je zoekt.

Geen zin om de deur uit te gaan? Bekijk de ruime voorraad bezems online. Bij ons vind je altijd de beste straatbezems, zaalbezems en vloerschrobbers in de aanbieding. Je hoeft de bank niet meer af. Je bestelde bezem worden gemakkelijk bij jou thuisbezorgd.

Lees meer

2Cheap

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8.6 van 10 gebaseerd op 5389 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Meer over cookies »