Vlaggen

Incl. btw

Vlaggen

Wil jij ook opvallen met een mooie vlag? Dat kan! 2Cheap heeft een ruim assortiment aan allerlei soorten vlaggen waarmee jij zeker weten opvalt! Of het nou is voor je snackbar of wil je de gasten duidelijk maken waar zij mogen parkeren? Met de vlaggen van 2Cheap.nl maak je het allemaal duidelijk!

Beachflags

Beachflags of ook wel strandvlaggen genoemd, zijn de ideale en populaire blikvangers op beurzen, evenementen en langs de kant van de weg. Door onze ruime keuze aan combinaties en verschillende vlaggen zijn de beachflags voor elk doeleinde inzetbaar. Je hoeft je niet af te vragen hoe je de beachflag nou gaat vervoeren want ook daar hebben wij een oplossing voor, namelijk de beachflag draagtas! Onze draagtas biedt plek voor de mast, de vlag en een voetstuk! Zo kun je alles in een keer meenemen en vervolgens ook weer opbergen!

Beachflag Kruisvoet of Grondpin

De beachflag kruisvoet is ideaal voor het snel en gemakkelijk opzetten van je beachflag tijdens beurzen, verjaardagen en festivals. De voet is te gebruiken voor binnen en buiten. Door de 4 gaten die er in zitten kan je de kruisvoet ook in het gras, zand of grind vastzetten. Daarnaast is de kruisvoet ideaal te gebruiken in combinatie met onze losse waterzak! Zo ben je er zeker van dat je de beachflag of parasol niet wegwaait! Naast de kruisvoet kun je er ook nog voor kiezen om je vlag aan de grond te bevestingen door middel van onze gelagerde grondpin! In het binnenwerk van de grondpin zit een draai systeem, dit zorgt ervoor dat wanneer de wind waait jouw vlag altijd in een mooie positie blijft staan!

Nederlandse Vlag

Ter land of ter zee, de Nederlandse vlag mag niet gemist worden. Vier de eenheid en onafhankelijkheid van het Nederlandse koninkrijk met onze Nederlandse vlag! Hijs de vlag met het WK, Koningsdag of Bevrijdingsdag! Een mooie aanvulling bij je Nederlandse vlag is natuurlijk de oranje wimpel! De oranje wimpel wordt gehesen op Koningsdag en op enkele verjaardagen van leden van het Koninklijke familie.

Vlaggenstokhouder

Ook altijd al een vlag willen hangen aan je huis? Dan mag de vlaggenstokhouder uiteraard niet ontbreken! Onze vlaggenstokhouders zijn geschikt voor diverse organisaties en feestelijke gelegenheden zoals een jubileum, geboorte of evenement. Je kunt de vlaggenstokhouder plaatsen aan de gevel van je woning of bedrijfspand. De vlaggenstokhouders zijn eenvoudig te monteren doormiddel van maar 4 schroefjes!

Kortom, met onze vlaggen ben jij voorzien van een echte eyecatcher!

Lees meer

2Cheap

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8.6 van 10 gebaseerd op 5389 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Meer over cookies »