Prijs instellen

Max
Green Arrow Tuinafvalzak Heavy Duty 125 Liter
Tuinafvalzak Heavy Duty 125 Liter
Ben je het zat om steeds te bukken en heen en weer te lopen met tuinafval? Gelukkig hebben wij deze tuinafvalzak! Dit is de ideale zak voor elke professionele tuinier!
€13,95 €6,25
Green Arrow Tuinafvalzak Met Veer 40x50cm
Tuinafvalzak Met Veer 40x50cm
Eenvoudig bladeren en andere tuinafval verzamelen, dat doe je natuurlijk met deze tuinafvalzak! Wanneer je in de tuin bezig bent is het wel zo makkelijk om al het tuinafval zoals bladeren en takken in een keer weg te gooien.
€15,95 €7,50
Green Arrow Tuinafvalzak 110 liter
Tuinafvalzak 110 liter
Eenvoudig bladeren en andere tuinafval verzamelen, dat doe je natuurlijk met deze tuinafvalzak! Wanneer je in de tuin bezig bent is het wel zo makkelijk om al het tuinafval in een keer weg te gooien.
€12,95 €5,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Tuinafval

Tuinafval

Ben je het zat om in de tuin met lastige vuilniszakken te werken die wegwaaien of steeds kapot gaan? Onze tuinafvalzakken zijn dan een goede oplossing om dat soort problemen te voorkomen! Wanneer je bezig bent met het opruimen van de tuin blijft er altijd wel afval rondslingeren. Denk hierbij aan onkruid, bladafval, gemaaid gras en snoei afval. Om te voorkomen dat je de hele tijd heen en weer moet lopen met het afval komen de tuinafvalzakken goed van pas! De tuinafvalzakken zijn daarom ook ideaal voor het snel verzamelen van het afval in de tuin wanneer je bijvoorbeeld aan het snoeien of harken bent. In de categorie tuinafval vind je verschillende soorten tuinafvalzakken die geschikt zijn voor iedere tuinier!

Tuinafvalzak Met Veer

De tuinafvalzak met veer of ook wel de 'pop up' tuinafvalzak genoemd mag niet missen wanneer jij de tuin aan het opruimen bent. De zak is voorzien van een veer. Wanneer je de afvalzak uit de verpakking haalt, spingt de zak overeind en blijft deze open staan. Mocht je klaar zijn met het verwijderen van het afval in je tuin kun je de zak legen en weer eenvoudig in elkaar vouwen. Dit zorgt ervoor dat de zak weer makkelijk op te bergen is en niet veel ruimte in beslag neemt.

Tuinafvalzak Heavy Duty

Wanneer je wat groter en grof afval hebt, komt onze heavy duty tuinafvalzak goed van pas! De heavy duty tuinafvalzak is uitermate geschikt voor het transporteren en verzamelen van het allerhande afval. De afvalzak beschikt over twee stevige draaglussen en een lus aan de onderkant van de zak. Dit maakt het extra makkelijk om de zak te verplaatsen en eventueel te legen.

Kortom, het afval in de tuin verzamelen doe je met behulp van onze tuinafvalzakken! Terwijl jij lekker op de bank zit bestel je bij ons snel en eenvoudig een tuinafvalzak!

Lees meer Lees minder