Barbecue En Accessoires

Incl. btw

Barbecue En Accessoires

Lange avonden en een aangename temperatuur? Dat betekent dat het de perfecte tijd is om de barbecue weer tevoorschijn te halen. Tegenwoordig hoeft een barbecue niet alleen functioneel te zijn maar mag hij ook gezien worden! 2Cheap.nl heeft daarom ook voor ieder wat wils! Ga jij voor een van onze traditionele houtskoolbarbecue of voor een prachtige gasbarbecue? Je vind het bij ons terug! Voordat je begint met barbecueën is het handig om te kijken of alle barbecue accessoires aanwezig zijn. Barbecue accessoires zorgen voor meer gemak voor, tijdens en na afloop van het barbecueën. Deze accessoires bieden hulp bij de bereiding van verschillende barbecuegerechten, tijdens het grillen en bij het schoonmaken van de barbecue!

Grillbarbecue

Wat heb je nodig om diverse gerechten te grillen? Een barbecue! En niet zomaar een barbecue maar een grillbarbecue! Onze grillbarbecue biedt u ongekende mogelijkheden en nieuwe smaaksensaties. Je dient de grill te gebruiken met kolen die makkelijk aan te maken zijn met aanmaakblokjes. Door zijn lichte en compacte constructie is hij makkelijk in elkaar te zetten en eventueel te verplaatsen!

Gasbarbecue

De stralende zon, een goed gedekte tafel en gezellige gasten. De heerlijke geur van gegrilde groente, vlees of vis. Met onze uitgebreide gasbarbecue is uw diner een gegarandeerd succes! Naast een heerlijk en geslaagde diner kenmerkt onze gasbarbecue zich door het unieke design, gebruiksgemak en duurzaamheid. Met de gasbarbecue breidt je je tuin uit met een buitenkeuken en geef je 'buitenshuis eten' een nieuwe betekenis! Wanneer je aan het grillen bent wil je natuurlijk wel voldoende ruimte hebben. De gasbarbecue beschikt over 2 bijzettafels waar je bijvoorbeeld het gegrilde vlees op kan laten rusten. Daarnaast is de gasbarbecue makkelijk verrijdbaar dankzij de twee grote wielen!

Houtskoolbarbecue

Barbecue je graag op klassieke wijze? In ons ruime assortiment vind je ook de houtskool barbecue! Het aanmaken van een houtskoolbarbecue kost dan wat extra tijd, maar geeft door de gloeiende kolen wel een echte heerlijke en authentieke smaak! Dus ben jij van plan om heerlijk te gaan barbecueën en je vlees een heerlijke barbecue-taste te geven? Dan is onze houtskool barbecue perfect geschikt!

Houtskool Wegwerp Barbecue

Zin in een overheerlijke BBQ? Dat is geen probleem met deze handige werwerp barbecue. Het compacte formaat is eenvoudig mee te nemen of op te bergen voor 'noodgevallen'. Even uit de verpakking halen, aansteken en dan heerlijk genieten. De barbecue is een kant-en-klare barbecue met geïmpregneerde briketten. Het is een compleet product waarmee je in slechts 30 minuten al kan barbecueën!

Barbecue Beschermhoes

Je wilt natuurlijk graag meer dan één zomer van je barbecue gebruik maken. Het is dan belangrijk om een beschermhoes te gebruiken die je barbecue beschermt tegen vocht, vuil, zon, stof en krassen. Onze stevige beschermhoezen zijn eenvoudig te reinigen en onmisbaar bij elke barbecue. In de categorie 'Barbecue En Accessoires' vind je beschermhoezen terug in verschillende formaten.

Aanmaakblokjes

Een barbecue gaat niet zomaar aan. Maar met behulp van onze aanmaakblokjes is dat probleem zo opgelost! Met aanmaakblokjes steek je op een snelle en veilige manier je barbecue en/of vuurkorf aan. Het voordeel van aanmaakblokjes ten opzichte van bijvoorbeeld oude kranten is dat aanmaakblokjes een stuk langer branden.

Houtskool en Briketten

Bij een houtskool barbecue of grill barbecue zijn houtskool, briketten en aanmaakblokjes natuurlijk onmisbaar. Zonder deze hulpmiddelen is wordt het moeilijk om te barbecueën. In de categorie 'Barbecue & Accessoires' vind je deze hulpmiddelen terug!

Barbecue Aanstekers

Om bijvoorbeeld aanmaakblokjes aan te steken heb je natuurlijk wel een aansteker nodig. Geen zorgen! 2Cheap.nl heeft namelijk diverse soorten aanstekers waarmee jij met gemak de barbecue aan steekt. Als de aanstekers leeg zijn kun je deze gewoon weer bijvullen met universeel aanstekergas! Daarnaast kun je de aanstekers ook gebruiken om kaarsen aan te steken.

Barbecue Gereedschap

Natuurlijk pak je een hete hamburger niet zomaar met je blote handen! En ook daarvoor hebben wij meerdere oplossingen! Zo vind je bij ons onder andere een 3-delige barbecue gereedschapset terug waarmee je voorzien bent alle basisaccessoires die je nodig hebt tijdens het barbecueën! En om te voorkomen dat het vuur uitgaat hebben wij een fantastische Grillblazer! Is de barbecue al goed op temperatuur? Met de barbecue thermometer ben je daar zo achter! De barbecue schoonmaken doe je met behulp van onze barbecue staalborstel! Je vind het allemaal terug in de categorie Barbecue En Accessoires! 

Lees meer

2Cheap

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8.6 van 10 gebaseerd op 5389 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Meer over cookies »