Ongediertebestrijding

Incl. btw

Ongediertebestrijding

Ongedierte komt in vele soorten en maten. En hoewel één diertje niet zo schadelijk is, kan deze in een korte tijd uitgroeien tot een serieuze plaag. Daarom is het belangrijk dat je snel ingrijpt. Ongediertebestrijding maakt het mogelijk de niet gewenste ongedierte snel en effectief te verwijderen uit je leefomgeving. In ons assortiment vind je allerlei middelen waarmee je ongedierte kunt tegengaan!

Muizenvallen

Een muizenval is een apparaat dat in staat is muizen te vangen of eventueel te doden. Dit kan op verschilllende manieren. De meeste muizenvallen gebruiken aas om de knaagdieren te lokken. Het te gebruiken aas hangt af van de te vangen muizensoort. Bij de huismuis is kaas en spek de absolute favoriet. Daarnaast is chocola zeer geliefd. De veldmuis is goed te vangen met een stukje (hazel)noot of zaad; zoals een maiskorrel en de rosse woelmuis met een stukje wortel! 2Cheap.nl heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten muizenvallen. Wacht dus niet langer en neem gauw een kijkje!

Vliegenmeppers

Wordt je ook zo gek van al die rondzwevende vliegen om je heen? Dan hebben wij voor jou de perfecte oplossing! Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten vliegenmeppers. Hoe vaak komt het wel niet voor dat die vervelende vliegen op onbereikbare plekken rusten, bijvoorbeeld op het plafond. Ook daarvoor hebben wij een goede oplossing. Namelijk de uitschuifbare vliegenmepper! Of ga jij liever voor een van onze elektrische vliegenmeppers? Wat je ook kiest, je besteld het snel en eenvoudig bij ons online!

Insecten Hordeur

Zet je in de zomer graag je deur of raam open voor wat frisse buitenlucht, maar wil je liever geen vliegende insecten in huis? Dan is een hordeur of raamhor een handige en decoratieve oplossing! In de categorie 'ongediertebestrijding' zijn er verschillende types beschikbaar. Zo heb je de keuze voor een magnetische hor deur of de insecten raamhor!

Elektronische Insectenlamp

Een vliegenlamp of ook wel insectenlamp genoemd, is een zeer effectieve manier om vliegen te vangen. De vliegen worden namelijk aangetrokken door een uv-licht waarna ze in aanraking komen met het spanningsrooster en geëlektrocuteerd worden. Onze vliegenlampen zijn volledig gifvrij en hoeven alleen in het stopcontact worden gestoken, simpel!

Insectenverdelger

Ben jij ook alle vliegende insecten zat tijdens de warme zomermaanden? Maak het jezelf en je gasten comfortabel met de elektrische insectenverdelger! Verander jouw tuin of balkon vlot in een mug-, vlieg- of wesp vrije omgeving doormiddel van onze elektronische insectenverdelger of onze insectenverdrijver voor in het stopcontact!

Terwijl jij nog aan het bedenken bent hoe jij van die vervelende ongedierte afkomt, hebben wij de juiste oplossingen voor de juiste ongediertebestrijding!

Lees meer

2Cheap

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8.6 van 10 gebaseerd op 5389 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Meer over cookies »