Prijs instellen

Max
Fixman Anti-Klimstrip 49cm (8 Stuks)
Anti-Klimstrip 49cm (8 Stuks)
Bevestig de waterbestendige, polypropyleen strips met 3 rijen punten op muren, hekwerk etc. om inbrekers en ongewenste dieren af te schrikken. Bevestig met spijkers, schroeven of een kleefmiddel. Elke strip kan op maat gebroken te worden voor een fij...
€25,95 €11,95
Pest Reject Ongedierte Verdrijver Ultrasoon 220V
Pest Reject Ongedierte Verdrijver Ultrasoon 220V
Deze insectenlamp hoeft niet gemonteerd te worden, hij kan direct in het stopcontact gestoken worden. Hij werkt reukloos, dus u heeft geen last van vervelende geuren. Ook komen er geen giftige stoffen vrij. De lamp is veilig, zuinig en krachtig.
€18,95 €8,50
Bellson Diervriendelijke Muizenval 16 cm
Diervriendelijke Muizenval 16 cm
Heb jij last van muizen en wil je deze op een diervriendelijke manier vangen? Dan biedt deze diervriendelijke muizenval de perfecte oplossing! De muizenval vangt muizen zonder letsel toe te brengen.
€4,95 €1,95
Green Arrow Ultrasonische Mollenverjager Diervriendelijk En Effectief
Ultrasonische Mollenverjager Diervriendelijk En Effectief
Mollenval op batterijen, zend trillingen uit door de aarde voor het afschrikken van mollen. Frequentie 400 Hz +/- 100 Hz. Formaat 290 x 50 x 70 mm. Dekt een gebied van 850 m2. Vereist 3 x D batterijen.
€20,95 €9,25
Elektrische Vliegenmepper Met Beschermrooster
Elektrische Vliegenmepper Met Beschermrooster
Ben jij die vervelende vliegen en stekende muggen ook zo zat? En wil je die weg hebben zonder vieze vlekken op de muur te krijgen? Dan is de elektrische vliegenmepper perfect geschikt voor jou!
€12,95 €5,95
Pro+ Anti Insecten Magnetische Hor Deur
Anti Insecten Magnetische Hor Deur
Wil jij graag genieten van frisse lucht in huis zonder last te hebben van insecten? Dan komt deze magnetische hordeur goed van pas! De meeste hordeuren worden als vervelend ervaren.
€18,95 €8,75
Dierenverjager Op Zonne-Energie
Dierenverjager Op Zonne-Energie
Deze ongedierteverjager op zonne-energie is zowel effectief als makkelijk te gebruiken. Zet eenvoudig de staak in de grond op een locatie van je keuze en laat het opladen in de volle zon. Je tuin zal niet langer populair zijn bij ongewenste dieren`.
€39,10 €15,75
Green Arrow Solar Mollenverjager Diervriendelijk En Effectief
Solar Mollenverjager Diervriendelijk En Effectief
Last van knaagdieren in de tuin? Het is iets waar sommige mensen het hele jaar mee te maken hebben. Dit is de simpele, effectieve en diervriendelijke oplossing! Je steekt het uiteinde van de verjager in grond en drukt op het knopje.
€25,95 €11,95
Bellson Insectenverdrijver Voor In Het Stopcontact
Insectenverdrijver Voor In Het Stopcontact
Wil jij voortaan liever niet wakker liggen van zoemende muggen om vervolgens op te staan en onder de rode en jeukende muggenbulten te zitten? Zorg dan dat je deze insectendrijver in huis haalt!
€6,95 €2,95
Pro+ Insecten Raamhor 150x130cm
Insecten Raamhor 150x130cm
Frisse lucht binnen krijgen terwijl de insecten buiten blijven. Daar is deze insecten raamhor perfect geschikt voor! Met de raamhor kun je gewoon lekker genieten van de frisse lucht zonder last te hebben van vervelende vliegen en andere insecten.
€12,95 €5,95
Silverline Mollenverjager Op Zonne-Energie
Mollenverjager Op Zonne-Energie
Met deze mollenverjarger zorg je ervoor dat de mollen je terrein snel zullen verlaten! De mollenverjager zend geluidsgolven en trillingen uit door de aarde voor het afschrikken van mollen.
€21,33 €7,75
Talen Tools Kunststof Muizenvallen "Stop Muizen" (2 Stuks)
Kunststof Muizenvallen "Stop Muizen" (2 Stuks)
Heeft u last van muizen en gaan de muizen maar niet uit zichzelf weg? Deze muizenvallen van kunststof kunnen jou helpen om de overlast tegen te gaan! Deze muizenval is geschikt voor het vangen van muizen op een eenvoudige manier.
€17,95 €8,25
Bellson Uitschuifbare Vliegenmepper (prijs per stuk)
Uitschuifbare Vliegenmepper (prijs per stuk)
Heb je al gemerkt dat je met de ''traditionele'' vliegenmepper niet bij het plafond kunt? Precies de plek waar vliegen graag vertoeven. Gelukkig hebben wij deze telescopische vliegenmepper!
€5,95 €2,50
Oplaadbare Elektrische Vliegenmepper (Mix kleur)
Oplaadbare Elektrische Vliegenmepper (Mix kleur)
Heb je veel last van vliegen, muggen of andere insecten? Dan is dit de juiste oplossing! De oplaadbare elektrische vliegenmepper heeft een stijlvol design met een lang en comfortabel handvat.
€34,95 €16,75
Bellson Houten Muizenval
Houten Muizenval
Heb je last van muizen en gaan de muizen maar niet uit zichzelf weg? Dan komt deze houten muizenval goed van pas! De muizenval kan gebruikt worden om muizen te vangen en overlast tegen te gaan.
€4,95 €2,25
Bellson Houten Muizenvallen (2 Stuks)
Houten Muizenvallen (2 Stuks)
Heb je last van muizen en gaan de muizen maar niet uit zichzelf weg? Dan komen deze houten muizenvallen goed van pas! De muizenval kan gebruikt worden om muizen te vangen en overlast tegen te gaan!
€4,95 €1,95
B-Deal Vliegenvangers / Plakstrip Fly Catcher (4 stuks)
Vliegenvangers / Plakstrip Fly Catcher (4 stuks)
Wil jij die vervelende vliegen vangen op een simpele en effectieve manier? Dan zijn deze vliegenvangers perfect geschikt voor jou! De vliegenvanger is eenvoudig uit de huls te trekken en op te hangen.
€4,95 €1,95
B-Deal Vliegenmepper (3 stuks)
Vliegenmepper (3 stuks)
De vliegenmepper is zomers onmisbaarbaar in het huishouden. Vliegen zorgen voor irritatie en dat wilt u natuurlijk niet als u in de zomer op de camping uw boekje zit te lezen.
€5,95 €2,50
Silverline Meeuwenpinnen (10 Stuks)
Meeuwenpinnen (10 Stuks)
Roestvrij stalen meeuwenpinnen om te voorkomen dat vogels neerstrijken en nesten. Roestbestendig en duurzaam. Extra lange stekels maken van een vlieg en nestbouw vogels onmogelijk.
€99,00 €57,95
Elektronische Insectenlamp Voor In Het Stopcontact
Elektronische Insectenlamp Voor In Het Stopcontact
Heb jij last van vervelende muggen of vliegen? Dan biedt deze elektronische insectenlamp de perfecte oplossing! De muggen worden aangetrokken door de UV-lamp en vervolgens gedood door het spanningsrooster.
€19,95 €9,25
Bellson Hor Insectenhor Voor Deur 75 X 220 cm
Hor Insectenhor Voor Deur 75 X 220 cm
Hor Insectenhor Voor Deur 75 X 220 cm
€9,95 €4,25
Guard'n care Elektronische Insectenverdelger
Elektronische Insectenverdelger
Ben jij ook alle vliegende insecten zat tijdens de warme zomermaanden? Maak het jezelf en je gasten comfortabel met de elektrische insectenverdelger! Verander jouw tuin of balkon vlot in een mug-, vlieg- of wesp vrije omgeving!
€62,95 €29,50
Bellson Insectenlamp Plug-In Wit 220V
Insectenlamp Plug-In Wit 220V
Heb jij last van vervelende vliegen en muggen? Deze insectenlamp biedt de perfecte oplossing! De insectenlamp trekt allerlei vliegende insecten aan, waaronder muggen!
€14,95 €6,95
Fixman Wespenzak / Wespenvanger
Wespenzak / Wespenvanger
Uiterst effectieve, gemakkelijk te gebruiken wespenzakken, ideaal voor het vangen van rondvliegende insecten ronden buitenplaatsen als patio's en terrassen. De zakken zijn veilig te gebruiken rondom kinderen en huisdieren en gaan ongeveer 3 maanden ...
€14,95 €5,25
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

Ongedierte komt in vele soorten en maten. En hoewel één diertje niet zo schadelijk is, kan deze in een korte tijd uitgroeien tot een serieuze plaag. Daarom is het belangrijk dat je snel ingrijpt. Ongediertebestrijding maakt het mogelijk de niet gewenste ongedierte snel en effectief te verwijderen uit je leefomgeving. In ons assortiment vind je allerlei middelen waarmee je ongedierte kunt tegengaan!

Muizenvallen

Een muizenval is een apparaat dat in staat is muizen te vangen of eventueel te doden. Dit kan op verschilllende manieren. De meeste muizenvallen gebruiken aas om de knaagdieren te lokken. Het te gebruiken aas hangt af van de te vangen muizensoort. Bij de huismuis is kaas en spek de absolute favoriet. Daarnaast is chocola zeer geliefd. De veldmuis is goed te vangen met een stukje (hazel)noot of zaad; zoals een maiskorrel en de rosse woelmuis met een stukje wortel! 2Cheap.nl heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten muizenvallen. Wacht dus niet langer en neem gauw een kijkje!

Vliegenmeppers

Wordt je ook zo gek van al die rondzwevende vliegen om je heen? Dan hebben wij voor jou de perfecte oplossing! Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten vliegenmeppers. Hoe vaak komt het wel niet voor dat die vervelende vliegen op onbereikbare plekken rusten, bijvoorbeeld op het plafond. Ook daarvoor hebben wij een goede oplossing. Namelijk de uitschuifbare vliegenmepper! Of ga jij liever voor een van onze elektrische vliegenmeppers? Wat je ook kiest, je besteld het snel en eenvoudig bij ons online!

Insecten Hordeur

Zet je in de zomer graag je deur of raam open voor wat frisse buitenlucht, maar wil je liever geen vliegende insecten in huis? Dan is een hordeur of raamhor een handige en decoratieve oplossing! In de categorie 'ongediertebestrijding' zijn er verschillende types beschikbaar. Zo heb je de keuze voor een magnetische hor deur of de insecten raamhor!

Elektronische Insectenlamp

Een vliegenlamp of ook wel insectenlamp genoemd, is een zeer effectieve manier om vliegen te vangen. De vliegen worden namelijk aangetrokken door een uv-licht waarna ze in aanraking komen met het spanningsrooster en geëlektrocuteerd worden. Onze vliegenlampen zijn volledig gifvrij en hoeven alleen in het stopcontact worden gestoken, simpel!

Insectenverdelger

Ben jij ook alle vliegende insecten zat tijdens de warme zomermaanden? Maak het jezelf en je gasten comfortabel met de elektrische insectenverdelger! Verander jouw tuin of balkon vlot in een mug-, vlieg- of wesp vrije omgeving doormiddel van onze elektronische insectenverdelger of onze insectenverdrijver voor in het stopcontact!

Terwijl jij nog aan het bedenken bent hoe jij van die vervelende ongedierte afkomt, hebben wij de juiste oplossingen voor de juiste ongediertebestrijding!

Lees meer Lees minder