Katten

Bij 2Cheap.nl kun je terecht voor een ruim assortiment aan benodigdheden voor katten. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een krab,- en slaapmeubel voor jouw kat? Dan is onze katten krabpaal wellicht wel iets voor jou! Of is je lieve viervoeter verwaald? Door een adreskoker aan het halsbandje van je kat te doen, kunnen de mensen die jouw kat gevonden hebben, weer veilig thuis brengen!

Katten Krabpaal

Ben jij de krassen op je meubels ook zo zat? Met onze katten krabpaal kun je dat voorkomen! Katten die buiten komen krabben regelmatig aan bomen, houten palen of houten hekken. Ze doen dit niet alleen om hun nagels te onderhouden, maar ook om zichtbare en ruikende markeringen op verschillende plaatsen achter te laten. De katten krabpaal bevat een leuke speelbal wat garant staat voor uren speelplezier! De krabpaal is daarom niet alleen geschikt als een krab,- en slaapmeubel, maar ook een plek waar je kat gestimuleerd zal worden om te spelen!

Huisdier Adreskoker

Als jij opzoek bent naar een adreskoker voor je kat, dan ben je bij ons op het juiste adres! Met een adreskoker is je kat altijd te herleiden naar jou. Zeker in de stad of als je net verhuist bent en je kat is nog niet aan de nieuwe buurt gewend, is het een aanrader om een adreskoker aan te schaffen. De adreskoker bevestig je eenvoudig aan de halsband van je kat!

Kattenvoerbak

Wat natuurlijk onmisbaar is voor je kat is een kattenvoerbak! Bij het aanschaffen van een voerbak is het natuurlijk ook leuk dat deze goed bij het interieur past. Wij hebben 3 verschillende kleuren die uit ons assortiment geleverd worden. Uiteraard vallen er wel eens brokjes naast de bak, daarom is het handig om de bak op een placemat te plaatsen zodat het makkelijk weg te halen is.

Vele soorten artikelen om jouw kat of katten tevreden te houden bestel je snel en eenvoudig bij ons online!

Lees meer

2Cheap

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8.6 van 10 gebaseerd op 5389 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Meer over cookies »