Prijs instellen

Max
Hofftech Waterpomp 2 takt 1,5 kw Benzine
Waterpomp 2 takt 1,5 kw Benzine
Deze waterpomp heeft een 2-takt luchtgekoelde motor. De pomp is ideaal om uw tuin te bewateren, het vullen of legen van een zwembad of tuinbouw irrigatie. Deze zelfaanzuigende waterpomp heeft een lange levensduur en is bestand tegen corrosie, slijtag...
Adviesprijs €216,95 €179,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Waterpomp

Waterpomp

Heb je een pomp nodig om water uit de vijver weg te pompen? Of wil je de tuin bewateren? Dan biedt 2Cheap.nl de ideale oplossing! Waterpompen of ook wel tuinpompen worden gebruikt om vloeistoffen te verplaatsen. Een goede bewatering van je tuin is van belang bij het onderhouden van je tuin! Met een tuinpomp kun jij je tuin makkelijk van water voorzien. Naast het bewateren van je tuin kun je de tuinpomp ook gebruiken voor drukverhoging en het ron- en wegpompen van leidingen- en regenwater. Tuinpompen kunnen daarnaast ook gebruikt worden voor het wegpompen van zwembadwater.

Bellson Waterpomp 2 takt 1,5 kw Benzine

Deze waterpomp 2 takt heeft een luchtgekoelde motor. De pomp is ideaal om jouw tuin te bewateren, het vullen of legen van een zwembad of tuinbouw irrigatie. Deze zelfaanzuigende waterpomp heeft een lange levensduur en is bestand tegen corrosie, slijtage en hitte. De tuinpomp is lichtgewicht en heeft een aluminium behuizing. De bellson waterpomp is zowel voor mobiel als voor stationair gebruik ontworpen, zodat hij de optimale oplossing is voor de volkstuin, het vakantiehuis of kleine bouw werzaamheden.

Terwijl jij lekker thuis op de bank zit bestel je snel en eenvoudig een waterpomp bij ons online!

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »