1
2

Prijs instellen

Max
Silverline 71-delige tuin irrigatie set
71-delige tuin irrigatie set
Gemakkelijk te installeren bebuizing, erg zuinig op water. Gebruik voor potten, richels, containers en plantenkassen. Langzaam en gelijkmatige bevloeiing. Knip de slang voor de juiste lengte. Inclusief: 3/4" BSP kraan aansluiting, 23 m vinyl pijp, 10 eind
€19,00 €12,95
Green Arrow Waterdruppelaar / Bewateringssyteem Compleet (71 Delig)
Waterdruppelaar / Bewateringssyteem Compleet (71 Delig)
Complete bewateringset om wel tot 20 baskets druppelsgewijs van water te voorzien. Totale lengte van de slang is 15 meter.
€27,95 €12,95
Gardenline Sprinkler / pulserende tuinsproeier 1/2" Met Grondpen
Sprinkler / pulserende tuinsproeier 1/2" Met Grondpen
Sprinkler / Pulsatie sproeier 1/2" Met Grondpen
€13,95 €6,25
Silverline Pulserende Tuinsproeier (300 mm)
Pulserende Tuinsproeier (300 mm)
Gepunte pulserende tuinsproeier met een 360 Graden dekking. Af te stellen op halve of hele cirkel besproeiing. Snel-verlos 1/2" slangkoppeling. Mogelijke ketting bevestiging.
€31,95 €13,95
Talen Tools Waterdruppelaar
Waterdruppelaar
Deze waterdruppelaar is geschikt voor sier -en groenteplanten. Maar ook tijdens uw vakantie is deze ideaal. U kunt deze waterdruppelaar op alle soorten kunststof flessen plaatsen. U kunt de druppelsnelheid regelen door rechts het gewenste cijfer bove...
€12,95 €5,95
Green Arrow Plantensproeier 1 Liter Hoge Druk
Plantensproeier 1 Liter Hoge Druk
Deze plantensproeier is onmisbaar. De drukspuit met een inhoud van 1 Liter is ideaal voor de verzorging van planten in de tuin. Ook gemaakt voor het sproeien van vloeibare, geen oplosmiddelen bevattende ongediertebestrijders, onkruidverdelgers
€13,95 €6,25
Silverline Spuitlans (770 mm)
Spuitlans (770 mm)
De spuitlans heeft 10 spaypatronen, een roterende kop, een rubberen grip en een sproeicontrole knop. Inclusief 1/2" mannelijke snelkoppeling naar 3/4" BSP.
€23,95 €9,95
Silverline Heavy-Duty' Tuinsproeier Met 3 Armen (100 mm)
Heavy-Duty' Tuinsproeier Met 3 Armen (100 mm)
Gietaluminium frame met twee wielen. 3 roterende sproeiarmen verspreiden het weider gelijk over een grote oppervlakte. Vaste messing 1/2" snel-verlos koppeling. Verbind meerder sproeiers samen voor het bewateren van grotere oppervlaktes. Prestatie h...
€50,95 €21,95
Greentech Tuinsproeier Roterend / Zwenksproeier 1/2" / 18 Gaats
Tuinsproeier Roterend / Zwenksproeier 1/2" / 18 Gaats
Tuinsproeier Roterend / Zwenksproeier 1/2" / 18 Gaats
€32,95 €15,50
Green Arrow Plantensproeier / Drukspuit 5 Liter
Plantensproeier / Drukspuit 5 Liter
Lichtgewicht drukspuit met een duidelijke schaalverdeling op de zijkant, draagriem en lange spuitlans met verstelbaar sproeibeeld. Gemakkelijk op druk te brengen en spuit zeer gelijkmatig.
€35,95 €16,95
Green Arrow Plantensproeier Voor Op PET-Fles
Plantensproeier Voor Op PET-Fles
Gooi jouw plastic flessen niet meer weg. Hergebruik hen als plantensproeier. Het volstaat dat jij het sproeipistool op de fles schroeft zoals een dop. Een paar keer pompen en de klus is geklaard
€6,95 €3,25
Silverline Tuinsproeier met 9 patronen 110 mm diameter
Tuinsproeier met 9 patronen 110 mm diameter
Ronde tuinsproeier met 9 patronen en 360° optie, voor het nauwkeurig besproeien van tuinen met elke vorm en afmeting. Sterke en duurzame constructie met 1/2" mannelijke snelkoppeling.
€8,00 €4,75
Kinzo Tuinsproeier Roterend / Zwenksproeier 18 Gaats
Tuinsproeier Roterend / Zwenksproeier 18 Gaats
Tuinsproeier Roterend 18 Gaats
€42,95 €19,95
Talen Tools Plantensproeier / Drukspuit 12 Liter Op Wielen
Plantensproeier / Drukspuit 12 Liter Op Wielen
Universele drukspuit 12 liter, geschikt voor allerlei werkzaamheden de tuin. Deze drukspuit is geschikt voor het besproeien van grote oppervlakten. Door de verstelbare spuitmond is het mogelijk om een fijne straal of een nevel te krijgen.
€99,95 €59,95
Silverline Spuitpistool 3/4" BSP, mannelijk
Spuitpistool 3/4" BSP, mannelijk
Verstelbare kop met 9 spuitpatronen en een rubberen pistool grip. Inclusief 1/2" mannelijke snelkoppeling naar 3/4" BSP.
€9,00 €5,75
Green Arrow Plantensproeier / Drukspuit 12 Liter
Plantensproeier / Drukspuit 12 Liter
Lichtgewicht drukspuit met een duidelijke schaalverdeling op de zijkant, draagriem en lange spuitlans met verstelbaar sproeibeeld. Gemakkelijk op druk te brengen en spuit zeer gelijkmatig.
€45,00 €25,95
Silverline 5-Delige Sof-Grip Sproeier Snelkoppeling Set (5-Delige Set)
5-Delige Sof-Grip Sproeier Snelkoppeling Set (5-Delige Set)
De sproei set is voorzien van 9 sproeipatronen. Soft-grip handvat met mannelijke snelkoppeling en aan-stand vergrendelknop, voor een constante waterstroming. Inclusief 1/2" mannelijke slangkoppeling met waterstop naar snelkoppeling, 1/2" slangkoppe...
€38,95 €15,95
Silverline Sproeilans 500 mm
Sproeilans 500 mm
Reserve sproeilans, te gebruiken op Silverline's drukspuiten.
€4,00 €2,25
Silverline Drukspuit, 2 Liter (2 Liter)
Drukspuit, 2 Liter (2 Liter)
Krachtige pompactie en drukventiel. Breek vast en vorstbestendig. Inclusief variabel mondstuk voor nauwkeurige aanbreng van insecticiden etc. Tevens geschikt voor het gebruik met huishoudelijke chemicaliën. Kleuren mogelijk variabel.
€16,95 €7,25
Silverline Rugspuit (20 Liter)
Rugspuit (20 Liter)
Comfortabele rugspuit, compleet met draag harnas en sterk handvat voor transport. Grote vulopening met geïntegreerde filter om verstoppingen te minimaliseren. Compleet met extra mondstukken en onderdelen kit. Vergrendelknop voor continu sproeien. Ove...
€86,95 €37,50
Bellson Watersproeier Fles Aluminium 300 ml. (Prijs Per Stuk)
Watersproeier Fles Aluminium 300 ml. (Prijs Per Stuk)
Met deze watersproeier fles ben je van alle gemakken voorzien. Je hoeft niet meer met je gieter in huis te lopen met de angst dat je knoeit. Deze handige sproeier heeft een inhoud van 300 mililiter, en is daarom heel compact.
€6,95 €2,95
Silverline Drukspuit, 5 Liter (5 Liter)
Drukspuit, 5 Liter (5 Liter)
Compacte drukspuit, voor het sproeien van vloeistoffen op waterbasis, inclusief gazon voeding en mest. Lange roestvrijstalen lans met verstelbaar mondstuk en trekker-vergrendeling. Comfortabele, verstelbare schouderband en gecombineerd draag en drukh...
€44,95 €18,95
Green Arrow Plantensproeier / Drukspuit 8 Liter
Plantensproeier / Drukspuit 8 Liter
Lichtgewicht drukspuit met een duidelijke schaalverdeling op de zijkant, draagriem en lange spuitlans met verstelbaar sproeibeeld. Gemakkelijk op druk te brengen en spuit zeer gelijkmatig.
€56,95 €26,50
Green Arrow Tuinsproeier Zonnebloem hoogte 30 Cm.
Tuinsproeier Zonnebloem hoogte 30 Cm.
Tuinsproeier Zonnebloem hoogte 30 Cm.
€8,95 €3,95
1
2
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Tuinsproeiers

Tuinsproeiers

Zelf met een gietertje de plantjes water geven is best te doen wanneer je een paar potten met bloeiende planten hebt staan. Maar wanneer het echt warm en droog is buiten, is dat geen optie meer. Een goede tuinsproeier is daarbij de perfecte oplossing! Wil je een standaard-tuinsproeier die perfect geschikt is voor een rechthoekige oppervlakte? Of dacht je meer aan een oplossing waarbij het sproeien je nog minder werk kost? Onze waterdruppelaar zou dan een perfecte bewateringssysteem zijn voor jou! 2Cheap.nl heeft een ruim assortiment aan tuinsproeiers voor jou klaar staan, dus neem gauw een kijkje!

Plantensproeiers

Je planten en gazon hou je groen en gezond door ze op de juiste manier te bewateren. 2Cheap.nl heeft hiervoor heel veel verschillende producten in huis. Om de potplanten op het terras of de bloeiende planten op het balkon water te geven, maak je het best gebruik van een plantensproeier. Zo hebben wij diverse watersproeiers met verschillende afmetingen en functies! Heb jij thuis veel lege flessen thuis en weet je niet wat je ermee aan moet? Dan is de plantensproeier voor op pet-fles echt iets voor jou! Of ga jij voor de hoge druk plantensproeier? Wat je ook kiest, met deze hulpmiddelen wordt het water geven van de plantjes super eenvoudig!

Drukspuiten

In ons ruime assortiment aan tuinsproeiers vind je ook diverse drukspuiten. Voor elke tuinklus hebben wij wel een geschikte drukspuit. Welke drukspuit voor jou het beste is, is afhankelijk van wat je er mee gaat doen. Ben je op zoek naar een drukspuit voor huis- en tuingebruik? Of een spuit die ideaal geschikt zijn om gewassen te beschermen tegen ongedierte? Voor het bevochtigen van je planten is bijvoorbeeld de 2 liter drukspuit ideaal. Doordat het reservoir niet te groot is, kun je de drukspuit gemakkelijk optillen waardoor je de planten gemakkelijk met één hand kunt bevochtigen. Ben je van plan om een groot oppervlak te besproeien? Dan is de 20 liter rugspuit de perfecte rugspuit! 

Kortom, ben jij op zoek naar tuinsproeiers om je tuin snel en eenvoudig water te geven? Dan eindigt je zoektocht hier!

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »