Tuinsproeiers

Incl. btw

Tuinsproeiers

Zelf met een gietertje de plantjes water geven is best te doen wanneer je een paar potten met bloeiende planten hebt staan. Maar wanneer het echt warm en droog is buiten, is dat geen optie meer. Een goede tuinsproeier is daarbij de perfecte oplossing! Wil je een standaard-tuinsproeier die perfect geschikt is voor een rechthoekige oppervlakte? Of dacht je meer aan een oplossing waarbij het sproeien je nog minder werk kost? Onze waterdruppelaar zou dan een perfecte bewateringssysteem zijn voor jou! 2Cheap.nl heeft een ruim assortiment aan tuinsproeiers voor jou klaar staan, dus neem gauw een kijkje!

Plantensproeiers

Je planten en gazon hou je groen en gezond door ze op de juiste manier te bewateren. 2Cheap.nl heeft hiervoor heel veel verschillende producten in huis. Om de potplanten op het terras of de bloeiende planten op het balkon water te geven, maak je het best gebruik van een plantensproeier. Zo hebben wij diverse watersproeiers met verschillende afmetingen en functies! Heb jij thuis veel lege flessen thuis en weet je niet wat je ermee aan moet? Dan is de plantensproeier voor op pet-fles echt iets voor jou! Of ga jij voor de hoge druk plantensproeier? Wat je ook kiest, met deze hulpmiddelen wordt het water geven van de plantjes super eenvoudig!

Drukspuiten

In ons ruime assortiment aan tuinsproeiers vind je ook diverse drukspuiten. Voor elke tuinklus hebben wij wel een geschikte drukspuit. Welke drukspuit voor jou het beste is, is afhankelijk van wat je er mee gaat doen. Ben je op zoek naar een drukspuit voor huis- en tuingebruik? Of een spuit die ideaal geschikt zijn om gewassen te beschermen tegen ongedierte? Voor het bevochtigen van je planten is bijvoorbeeld de 2 liter drukspuit ideaal. Doordat het reservoir niet te groot is, kun je de drukspuit gemakkelijk optillen waardoor je de planten gemakkelijk met één hand kunt bevochtigen. Ben je van plan om een groot oppervlak te besproeien? Dan is de 20 liter rugspuit de perfecte rugspuit! 

Kortom, ben jij op zoek naar tuinsproeiers om je tuin snel en eenvoudig water te geven? Dan eindigt je zoektocht hier!

Lees meer

2Cheap

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8.6 van 10 gebaseerd op 5389 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Meer over cookies »