Prijs instellen

Max
Silverline Slanghaspel 45 m slangcapaciteit
Slanghaspel 45 m slangcapaciteit
Lichtgewicht met intern draaghandvat. Geschikt voor een 45 m lange tuinslang met 12,5 mm diameter (niet inbegrepen). Gehoekte slangaansluiting voorkomt kinken in de slang. Roterende aansluit as voorkomt het draaien van de slang. Roestbestendig.
€23,95 €18,25
Silverline Slanggeleider 170 x 145 x 110 mm
Slanggeleider 170 x 145 x 110 mm
Slanggeleider voor muur montage. Voorkomt het in de war en beschadigd raken van de slang en beschermt de slang bij gebruik om hoeken.
€6,95 €4,75
Silverline Tuinslanghouder 240 x 120 mm
Tuinslanghouder 240 x 120 mm
Universele houder voor montage aan de muur. Voor alle slang maten. Groeven in de basis voor waterafvoering. 240 mm breed x 120 mm diep. Draaghandvat.
€3,95 €3,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Slangenwagen

Slangenwagen

Stel je voor je hebt net je tuin gesproeid en je wilt je tuinslang netjes opbergen. Of dat je de tuin net wil gaan sproeien en de tuinslang blijkt helemaal in de knoop te zitten. Dan is het tijd voor één van onze tuin slangenwagens! Een slangenwagen is zeer geschikt als je vaak gebruikt maakt van de tuinslang. In tegenstelling tot de tuinopslagsystemen die je aan de muur bevestigt, neem je de haspelwagen gemakkelijk mee naar iedere plek in de tuin. Na gebruik berg je hem op in de schuur of berging. Een groot voordeel van een slangenwagen is dat het verplaatsen zeer eenvoudig is.

Soorten Slangenwagens

Zo vind je bij ons onder andere een slangenwagen met 4 wielen die geschikt is voor een tuinslang van maarliefst 180 meter! Door de afgeronde slangaansluiting voorkom je dat je tuinslang gaat knikken en verdraaien bij het op- en afrollen! De haspelwagen is geschikt voor 1/2'' slang en heeft dus erg veel ruimte voor heel veel meters slang! Ook voor de wat kleinere tuinen hebben wij wat wils, namelijk de slangenwagen die geschikt is voor 45 meter tuinslang!

Je tuinslang opbergen zonder knikken en verdraaien van de tuinslang klinkt als muziek in de oren! Bij ons bestel je snel en eenvoudig een slangenwagen!

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »