Slangenwagen

Stel je voor je hebt net je tuin gesproeid en je wilt je tuinslang netjes opbergen. Of dat je de tuin net wil gaan sproeien en de tuinslang blijkt helemaal in de knoop te zitten. Dan is het tijd voor één van onze tuin slangenwagens! Een slangenwagen is zeer geschikt als je vaak gebruikt maakt van de tuinslang. In tegenstelling tot de tuinopslagsystemen die je aan de muur bevestigt, neem je de haspelwagen gemakkelijk mee naar iedere plek in de tuin. Na gebruik berg je hem op in de schuur of berging. Een groot voordeel van een slangenwagen is dat het verplaatsen zeer eenvoudig is.

Soorten Slangenwagens

Zo vind je bij ons onder andere een slangenwagen met 4 wielen die geschikt is voor een tuinslang van maarliefst 180 meter! Door de afgeronde slangaansluiting voorkom je dat je tuinslang gaat knikken en verdraaien bij het op- en afrollen! De haspelwagen is geschikt voor 1/2'' slang en heeft dus erg veel ruimte voor heel veel meters slang! Ook voor de wat kleinere tuinen hebben wij wat wils, namelijk de slangenwagen die geschikt is voor 45 meter tuinslang!

Je tuinslang opbergen zonder knikken en verdraaien van de tuinslang klinkt als muziek in de oren! Bij ons bestel je snel en eenvoudig een slangenwagen!

Lees meer

2Cheap

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8.6 van 10 gebaseerd op 5389 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Meer over cookies »