Prijs instellen

Max
Talen Tools Aluminium Reilat 100cm Met 2 Libellen En 2 Handvaten
Aluminium Reilat 100cm Met 2 Libellen En 2 Handvaten
Deze~aluminium reilat is geschikt voor het vlak maken (stucen) van jouw muur. Hij heeft een lengte van 100 centimeter. Als jij de rij profielen op jouw muur geplaatst heeft, kunt jij het gips met een pleisterspaan gelijkmatig gaan uitsmeren.
€39,95 €22,95
Pro+ Waterpas 225mm Met Magneet
Waterpas 225mm Met Magneet
De "broekzakformaat" pro waterpas met magneet aan de onderzijde is een zeer handig stuk gereedschap. Het is overal mee naar toe te nemen en is door de hoge kwaliteit zeer nauwkeurig.
€9,95 €4,25
Hofftech Waterpas 100 cm Blauw Met 3 Libellen
Waterpas 100 cm Blauw Met 3 Libellen
Deze waterpas 100cm wordt gebruikt voor allround werkzaamheden. De bouwvakker gebruiken deze voornamelijk voor het stellen van mren en palen. Voor de hovenier is het super handig als rei, om de grond vlak te krijgen en of terrassen.
€17,95 €8,25
Pro+ Waterpas pyramide (caravan, campers)
Waterpas pyramide (caravan, campers)
Waterpas pyramide (caravan, campers)

Waterpas pyramide om uw caravan of vouwwagen eenvoudig waterpas opstellen met deze driehoekige waterpas, De driehoekig waterpas wordt gemonteerd in of op de caravan of vouwwagen.

Wordt veel op de V-dissel g...
€3,95 €1,75
Hofftech Waterpas 30 cm Blauw Met 3 Libellen
Waterpas 30 cm Blauw Met 3 Libellen
Waterpas 30 cm Blauw Met 3 Libellen
3 Libellen
30 Centimeter
Blauw
€13,95 €6,25
Deko Waterpas Met Rolmaat En Laser
Waterpas Met Rolmaat En Laser
Waterpas Met Rolmaat En Laser
€64,95 €30,50
Hofftech Winkelhaak 200 X 100 mm + Waterpas
Winkelhaak 200 X 100 mm + Waterpas
Deze winkelhaak met waterpas is een must voor iedereen. De haak heeft een liniaal tot 20cm die ook in inches te zien zijn. Met de hoek van 90 graden kun jij makkelijk platen, planken en palen aftekenen.
€13,95 €6,25
Hofftech Waterpas 50 cm Blauw
Waterpas 50 cm Blauw
Deze waterpas 50 cm is geschikt voor allround werkzaamheden. Dit is de meest verkochten waterpas, door zijn lengte van 50cm kun je hem namelijk voor veel werkzaamheden gebruiken.
€13,95 €6,25
Hofftech Waterpas 40 cm Blauw Met 3 Libellen
Waterpas 40 cm Blauw Met 3 Libellen
Met deze waterpas 40 cm heb jij een veel hulpmiddelen. Zo zijn er 3 libellen die horizontaal, verticaal en diagonaal kunnen meten. De pas heeft ook nog een liniaal aan de onderkant die tot 40cm kan meten.
€15,95 €7,25
Hofftech Waterpas 60 cm Profi met Extra Grip
Waterpas 60 cm Profi met Extra Grip
Deze aluminium waterpas 60 cm is ideaal voor jou. Grootte palen, terrassen,badkamer meubelen en vloeren het maakt niet uit. Doordat deze waterpas 3 libellen heeft, horizontaal, verticaal en diagonaal kunt je makkelijk meten
€20,95 €9,75
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Waterpassen

Waterpassen

Een waterpas is een onmisbaar hulpmiddel bij alle kleine en grote klussen in en om het huis. Of je nu een kast bouwt en afstelt, een schilderij ophangt of een wandplank bevestigt. Met een waterpas voorkom je dat het scheef staat of hangt. Met dit meetgereedschap wordt elke klus een peulenschil. Je hebt verschillende typen waterpassen. De meest eenvoudige is de libellenwaterpas waar de luchtbel zich midden tussen de lijntjes moet bevinden voor een rechte ondergrond. Een digitaal of elektronisch model is handig voor nauwkeurige meting bij de aanleg van een douchevloer of terras. 2Cheap.nl heeft een ruim assortiment aan waterpassen in verschillende soorten en maten die geschikt zijn voor elke klus! Terwijl jij lekker thuis op de bank zit bestel je snel en voordelig een waterpas!

Hoe werkt een waterpas?

In een waterpas zit een belletje met lucht in een buisje gevuld met ethanol. Zodra het belletje in het midden van het buisje zit weet je dat het waterpas is. Het belletje met lucht zal naar het midden gaan als het op een rechte ondergrond staat. Is dit niet zo? Dan moet je nog even aan de slag, want de ondergrond is dan helaas niet waterpas.

Libellen waterpas

Het woord 'libel' komt van het Latijnse woord 'libella', wat 'weegschaal en waterpas' betekend. De libellen waterpassen zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, soorten en één of meerdere libellen. In de categorie 'waterpassen' vind je diverse soorten libellen waterpassen in verschillende kleuren en lengtes. Zo vind je onder andere een waterpas van 50 cm en de waterpas van 100 cm. Of ben je meer op zoek naar een kleinere formaat waterpas? Dan hebben wij de water pas van 25,5 cm.

Digitale waterpas

Een digitale waterpas is de modernere versie van een libellen waterpas. Een digitale waterpas komt goed van pas voor een nauwkeurige meting bij de aanleg van een douchevloer of terras. Onze digitale waterpas is uitgerust met een goed en duidelijk verlichte display en magneten waardoor je de waterpas op kunt hangen.

Waterpas met laser

Naast de libellen waterpas en de digitale waterpas vind je bij ons ook de waterpas met rolmaat en laser. Deze waterpas heeft een laser om de waterpasfunctie te ondersteunen. Je kunt dit gereedschap ook als meetinstrument gebruiken. De bodem van de waterpas is een lineaal van 15 cm en aan de achterkant zit een uitrolbare, stevige meetlint. Het is een ideaal gereedschap om dingen nauwkeurig af te meten en recht te krijgen.

Kortom, bij ons bestel je snel en eenvoudig verschillende waterpassen!

Lees meer Lees minder