Prijs instellen

Max
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Trilplaten

Trilplaten

Dus jij bent aan het kijken naar trilplaten? Daar kunnen wij jou verder bij helpen. Een trilplaat wordt ook wel trilstamper genoemd. Je gebruikt een trilstamper om een oppervlak goed aan te stampen zodat dit een eenheid word en niet in verloop van tijd loslaat en andere vormen gaat aannemen. Bij 2Cheap.nl vind je onder andere de trilplaat HP-C60H 4-takt (Honda GX160) en de trilplaat HP-C120H 4-takt (Honda GX160). Beide zijn voorzien van de zeer betrouwbare honda motor GX160. Deze motor levert een 20Kn aan slagkracht wat ervoor zorgt dat hij circa een verdichtingsdiepte heeft van 30cm.

Slim te werk gaan

Zorg dat je een goede ondergrond hebt voor je gaat bestraten, als je deze niet aanstampt zal in verloop van tijd de ondergrond gaan verzakken en dus ook de stenen die erop liggen. Dit is natuurlijk het laatste wat je wilt in je tuin. Daarnaast is het ook nog eens gevaarlijk voor mensen en dieren.

Wanneer je op zoek bent naar trilplaten ben je bij ons op het juiste adres. Terwijl jij lekker thuis op de bank zit bestel je snel en eenvoudig trilplaten bij ons online!

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »