Straathamers En Mokers

Straathamers en Mokers

Ga je de tuin bestraten? Schaf dan een moker aan met een rubberen kop. Hiermee sla je de meeste stenen grondig vast zonder deze te beschadigen. Draag bij het bestraten degelijke kniebeschermers om letsel te voorkomen. Breek in een handomdraai een muurtje af met een essenhouten moker van hoge kwaliteit. Bij het leggen van tegels komt onze rubberen hamer met stalen steel uitstekend van pas! Zijn de tegels nog niet helemaal op maat? Dat probleem is dan gauw opgelost met onze metselhamer! Twijfel niet langer en neem gauw een kijkje in ons ruime assortiment aan straathamers en mokers!

Klus slim en veilig!

Het is niet de bedoeling dat de hamer uit je handen schiet. Om dit te voorkomen kies je voor een van de mokers met een antislipsteel. Door het rubberen handvat houd je de moker altijd stevig vast en vliegt deze niet zomaar uit je handen! Ga je de tuin bestraten ? Schaf dan een moker of hamer aan met een rubberen kop. Hiermee sla je de stenen grondig vast zonder deze te beschadigen. Daarnaast is het van belang om de juiste bescherming te dragen tijdens bijvoorbeeld het bestraten van de tuin!

Snel en eenvoudig bestellen doe je bij ons!

Selecteer de straathamer of moker die bij jou klus past uit het ruime assortiment van 2Cheap.nl. In ons assortiment heb je een uitgebreide keuze uit straathamers en mokers voor elk karwei. Laat de straathamers en mokers van jou thuisbezorgen en start zo snel mogelijk met je klus!

Lees meer

2Cheap

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8.6 van 10 gebaseerd op 5389 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Meer over cookies »