Prijs instellen

Max
Hofftech Rubber Hamer Fiber Steel (12 Oz / 450 Gram)
Rubber Hamer Fiber Steel (12 Oz / 450 Gram)
Deze rubber hamer is een solide rubberhamer met een metalen/fiber steel. De Lengte van de steel is ca. 30 centimeter. Met een rubberen kop van 5 diameter heb je een groot raak oppervlak en is de hamer geschikt voor vele werkzaamheden.
€9,95 €4,25
ES Moker / Vuist 1,5 kg Met Glasvezel / Fibersteel
Moker / Vuist 1,5 kg Met Glasvezel / Fibersteel
Een vuist of moker is een hamer met een massief stalen kop, waarin een steel is aangebracht. Het gewicht van deze kop is 1500 gram. Er kunnen stevige klappen mee uitgedeeld worden. De kop is gemaakt van gehard en getemperd staal en de aafgeschuinde h...
€25,95 €11,95
Hofftech Rubber Hamer  Ø 90 mm
Rubber Hamer Ø 90 mm
Deze speciale rubber hamer is voorzien van een vlakke en ronde kant. Wordt veel gebruikt om klinkers en tegels aan te slaan bij het leggen. Uitstekend geschikt om houten en metalen constructies die deukgevoelig zijn te monteren.
€15,95 €7,50
ES Moker / Vuist 2 kg Met Kunststof Fibersteel
Moker / Vuist 2 kg Met Kunststof Fibersteel
Mooi afgewerkte Moker / vuist met kunststof fibersteel en ergonomische handgreep.
Gewicht 2 kilo. Lengte: 290 mm.

Mooi afgewerkt
Fibersteel
Gewicht: 2 kilogram
Lengte: 290 mm
€26,95 €12,50
Hofftech Moker / Vuist 1 kg Met Glasvezel / Fibersteel
Moker / Vuist 1 kg Met Glasvezel / Fibersteel
Een vuist of moker is een hamer met een massief stalen kop, waarin een steel is aangebracht. Het gewicht van deze kop is 1000 gram. Er kunnen stevige klappen mee uitgedeeld worden. De kop is gemaakt van gehard en getemperd staal en de aafgeschuinde h...
€24,95 €11,75
ES Moker / Vuist 1,5 kg Met Essen Antislipsteel
Moker / Vuist 1,5 kg Met Essen Antislipsteel
Deze vuist of moker is een hamer met een massief stalen kop, waarin een steel is aangebracht. Het gewicht van deze kop is 1500 gram. Er kunnen stevige klappen mee uitgedeeld worden.
€25,95 €12,25
Hofftech Rubber Hamer / Vuist met Stalen Steel 30cm
Rubber Hamer / Vuist met Stalen Steel 30cm
Een rubberen hamer wordt vooral gebruikt bij het leggen van tegels op grond. Een kleine hamer met een rubberen gewicht die kan worden gebruikt voor voorzichtig werk, zoals het aankloppen van kleine lijmverbindingen in de houtbewerking.
€15,95 €7,25
Hofftech Rubber Hamer
Rubber Hamer
De rubber hamer is handig voor vele werkzaamheden. Hierbij moet je denken aan het bestraten van een terras of oprit. Je kunt hem ook gebruiken op vakantie om jouw haringen in de grond te krijgen.
€13,95 €6,50
ES Rubberen opzetstuk voor hamers 1,5 kg
Rubberen opzetstuk voor hamers 1,5 kg
Deze rubberen opzetstuk is een universele mokerdop voor vuisten van 1,5 kilo. Deze rubber mokerdop maakt een metalen vuist geschikt voor straat- en tegelwerk.
€6,95 €3,25
Hofftech Rubberen opzetstuk voor hamers 1 kg
Rubberen opzetstuk voor hamers 1 kg
Deze rubberen opzetstuk is een universele mokerdop voor vuisten van 1 kilo. Deze rubber mokerdop maakt een metalen vuist geschikt voor straat- en tegelwerk.
€7,95 €3,50
Work-It Metselhamer 600g B-type
Metselhamer 600g B-type
Deze metselhamer heeft een stalen hamerkop en een stalen steel met een rubber handvat. Geslepen beiteluiteinde voor het zuiver scheiden.
€20,95 €9,75
ES Rubberen opzetstuk voor hamers 2 kg
Rubberen opzetstuk voor hamers 2 kg
Deze rubberen opzetstuk is een universele mokerdop voor vuisten van 2 kilo. Deze rubber mokerdop maakt een metalen vuist geschikt voor straat- en tegelwerk.
€6,95 €3,25
Hofftech Rubberen hamer Fiber Steel (16 Oz, 700 gram)
Rubberen hamer Fiber Steel (16 Oz, 700 gram)
Rubberen hamer Fiber Steel (16 Oz, 700 gram)
€15,95 €7,25
Hofftech Moker / Vuist 1 kg Met Essen Antislipsteel
Moker / Vuist 1 kg Met Essen Antislipsteel
Een vuist of moker is een hamer met een massief stalen kop, waarin een steel is aangebracht. Het gewicht van deze kop is 1000 gram. Er kunnen stevige klappen mee uitgedeeld worden. De kop is gemaakt van gehard en getemperd staal en de aafgeschuinde h...
€20,95 €9,50
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Straathamers En Mokers

Straathamers en Mokers

Ga je de tuin bestraten? Schaf dan een moker aan met een rubberen kop. Hiermee sla je de meeste stenen grondig vast zonder deze te beschadigen. Draag bij het bestraten degelijke kniebeschermers om letsel te voorkomen. Breek in een handomdraai een muurtje af met een essenhouten moker van hoge kwaliteit. Bij het leggen van tegels komt onze rubberen hamer met stalen steel uitstekend van pas! Zijn de tegels nog niet helemaal op maat? Dat probleem is dan gauw opgelost met onze metselhamer! Twijfel niet langer en neem gauw een kijkje in ons ruime assortiment aan straathamers en mokers!

Klus slim en veilig!

Het is niet de bedoeling dat de hamer uit je handen schiet. Om dit te voorkomen kies je voor een van de mokers met een antislipsteel. Door het rubberen handvat houd je de moker altijd stevig vast en vliegt deze niet zomaar uit je handen! Ga je de tuin bestraten ? Schaf dan een moker of hamer aan met een rubberen kop. Hiermee sla je de stenen grondig vast zonder deze te beschadigen. Daarnaast is het van belang om de juiste bescherming te dragen tijdens bijvoorbeeld het bestraten van de tuin!

Snel en eenvoudig bestellen doe je bij ons!

Selecteer de straathamer of moker die bij jou klus past uit het ruime assortiment van 2Cheap.nl. In ons assortiment heb je een uitgebreide keuze uit straathamers en mokers voor elk karwei. Laat de straathamers en mokers van jou thuisbezorgen en start zo snel mogelijk met je klus!

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »