1
2

Prijs instellen

Max
Hofftech Opklapbare Legerschep Mini Multifunctie
Opklapbare Legerschep Mini Multifunctie
Ben jij op zoek naar een multifunctionele schep voor tuin- en outdoor-activiteiten? Daar is deze opklapbare schep of ook wel pioniersschep genoemd perfect geschikt voor! De opklapbare schep kun je gebruiken voor diverse doeleinden.
€18,95 €8,50
Green Arrow Spade Met Houten Steel 120cm
Spade Met Houten Steel 120cm
Wordt het tijd om de tuin even helemaal aan kant te maken? Daar heb je natuurlijk wel het juiste materiaal voor nodig! De spade of ook wel steekschep genoemd is dan niet te missen. De spade is zeer geschikt voor het omspitten van de tuin.
€37,95 €16,95
Greentech Spade Met Kunststof Steel 110cm
Spade Met Kunststof Steel 110cm
Wordt het tijd om de tuin even helemaal aan kant te maken? Daar heb je natuurlijk wel het juiste materiaal voor nodig! De spade of ook wel steekschep genoemd is dan niet te missen. De spade is zeer geschikt voor het omspitten van de tuin!
€49,95 €19,95
Pro+ Opklapbare Schep Multifunctie Met Draagtas
Opklapbare Schep Multifunctie Met Draagtas
De robuuste multifunctionele opklapbare schep is een ultra lichtgewicht en compact hulpmiddel voor uw tuin- en outdoor-activiteiten. De opklapbare schep is te gebruiken als houweel en schop.
€20,95 €9,50
Hofftech Multifunctionele  Opklapbare Pioniersschep / Legerschep Groen
Multifunctionele Opklapbare Pioniersschep / Legerschep Groen
Ben jij op zoek naar een multifunctionele schep voor tuin- en outdoor-activiteiten? Daar is deze opklapbare schep of ook wel pioniersschep genoemd perfect geschikt voor! De opklapbare schep kun je gebruiken voor diverse doeleinden.
€32,95 €15,50
Gardenline Stalen Bats Met Houten Steel 135cm
Stalen Bats Met Houten Steel 135cm
Wanneer je bezig bent met diverse lichte (verplant) werkzaamheden in bijvoorbeeld zand is het wel zo makkelijk om daarbij de juiste tool te gebruiken. Deze stalen bats met houten steel is daar perfect geschikt voor!
€42,95 €19,95
Spade en bats Set
Spade en bats Set
Een spade en een schop is onmisbaar voor iedereen die graag in de tuin werkt. Gelukkig hebben wij deze mooie set van een bats en een spade!
€85,95 €33,25
Talen Tools Batssteel Glasfiber 110cm
Batssteel Glasfiber 110cm
Is je oude batssteel toe aan een sterke vervanging? Deze glasfiber steel is daar de perfecte oplossing voor. De steel is geschikt voor verschillende soorten batsen. Het materiaal van de steel is gemaakt van glasfiber.
€87,95 €39,95
Green Arrow Stalen Bats Met Steel 115cm
Stalen Bats Met Steel 115cm
Wanneer je bezig bent in de tuin met lichte of zware grondstoffen te verplaatsen heb je daar wel het juiste materiaal voor nodig. Deze stalen bats is daar perfect geschikt voor!
€28,95 €13,25
Green Arrow Plant Schep Smal
Plant Schep Smal
Ben jij op zoek naar een handige hulpmiddel voor het verplaatsen van kleine planten of bloemen? Daar is deze smalle plant schep perfect geschikt voor!
€6,95 €2,95
Silverline Heavy-Duty' Spade (1030 mm)
Heavy-Duty' Spade (1030 mm)
'Heavy-Duty', poeder gecoate stalen kop, ronde stalen schacht en D-vormig handvat. Hitte behandelt voor duurzaamheid. Multifunctionele spade voor algemeen bouwwerk. Individueel getest. Blad L x B: 280 x 175 mm.
€48,95 €20,50
Silverline Gesmede Ballastschop (1060 mm)
Gesmede Ballastschop (1060 mm)
'Heavy-Duty', poeder gecoate, gesmede stalen kop, ronde stalen schacht en D-vormig handvat. Hitte behandeld voor duurzaamheid. Geschikt voor het scheppen van aarde, zand, betonmix en vulmateriaal. Blad L x B: 300 x 250 mm.
€67,95 €29,50
Green Arrow Universele Batssteel Half Gebogen
Universele Batssteel Half Gebogen
Is je oude batssteel toe aan een vervanging? Daar is deze universele steel perfect geschikt voor! Deze batssteel is geschikt voor alle soorten batsen. De steel is 100 cm lang en voorzien van een T-handgreep.
€18,95 €8,50
Green Arrow Losse Bats (Zonder Steel)
Losse Bats (Zonder Steel)
Is jouw oude bats toe aan vervanging? Deze losse bats is perfect geschikt voor vervanging van je oude bats. Met de bats verplaats je diverse lichte werkzaamheden zoals zand, aarde of zwaardere grondsoorten.
€13,95 €6,50
Silverline Gesmede Greppel Schop (970 mm)
Gesmede Greppel Schop (970 mm)
'Heavy-Duty', poeder gecoate gesmede stalen kop, ronde schacht en D-vormig handvat. Hitte behandelt voor duurzaamheid. Voor het graven van smalle greppels. Blad L x B: 270 x 165 mm.
€74,95 €30,25
Silverline Gesmede draineerspade 1120 mm
Gesmede draineerspade 1120 mm
Heavy-Duty', poeder gecoate gesmede stalen kop, ronde stalen schacht en D-vormig handvat. Hitte behandelt voor duurzaamheid. Lange en smalle roestvrijstalen kop met verlengde schouders voor een betere voetgrip. Voor het uitgraven van leiding- en buiskanal
€43,00 €31,75
Green Arrow Plant Tuinschepje Breed
Plant Tuinschepje Breed
Wordt het tijd om planten en bloemen in je tuin te verplaatsen? Daar is deze plant schep of ook wel bloemenschep genoemd perfect geschikt voor! De plant schep is geschikt voor het voor het planten en verplante in kleine oppervlakten.
€6,95 €2,95
Silverline Spreid schep 290 mm
Spreid schep 290 mm
Lichtgewichte schep uit duurzaam, stootbestendig plastic, voor het gelijk spreiden van zaden, zand, zout en mest. Ergonomisch handvat met hanggat.
€9,00 €6,95
Silverline Uit een enkel stuk gesmede spitspade met voetsteun 1030 mm
Uit een enkel stuk gesmede spitspade met voetsteun 1030 mm
Gehard & getemperd, uit een enkel stuk gesmede stalen kop & schachtopname. Nauwkeurig gelaste buisvormige stalen schacht met MYD-handvat & gelakte essenhouten handvat. Poedergecoate afwerking. Panvormig afgerond blad, met voetsteun voor het ui
€40,00 €29,95
Silverline Uit een enkel stuk gesmede spade met geribde voetsteun 1030 mm
Uit een enkel stuk gesmede spade met geribde voetsteun 1030 mm
Geharde & getemperde, uit een enkl stuk gesmede & poedergecoate stalen kop & schachtopname. Gelakte essenhouten schacht met YD-handvat. Poedergecoate afwerking. Voetsteun voor het uitoefenen van extra kracht. Panvormig afgerond blad. Voor graafwerk in zwa
€49,00 €35,95
Silverline Uit een enkel stuk esmede schop met tapse kop, essenhouten schacht & MYD-handvat 1050 mm
Uit een enkel stuk esmede schop met tapse kop, essenhouten schacht & MYD-handvat 1050 mm
Geharde & getemperde, uit een enkel stuk gesmede kop & schachtopname. Gelakt essenhouten schacht met MYD-handvat. Poedergecoate afwerking. Taps blad. Voor verplaatsen, mengen, ruimen & terugvullen van dichte aggregaten. Bladlengte 315 mm. Bladbreedte bove
€40,00 €29,95
Silverline Uit een enkel stuk gesmede schop met vierkante kop en essenhout schacht & MYD ha 1030 mm
Uit een enkel stuk gesmede schop met vierkante kop en essenhout schacht & MYD ha 1030 mm
Geharde & getemperde, uit een enkel stuk gesmede stalen kop & schachtopname. Gelakt essenhouten schacht met MYD-handvat. Poedergecoate afwerking. Groot blad met brede mond. Voor het verplaatsen, mengen, ruimen & terugvullen. Bladlengte 300 mm. Bladbreedte
€40,00 €29,95
Silverline Uit een enkel stuk gesmede greppelschop met essenhouten schacht & T-handvat 1010 mm
Uit een enkel stuk gesmede greppelschop met essenhouten schacht & T-handvat 1010 mm
Geharde & getemperde, uit een enkel stuk gesmede stalen kop & schachtopname. Gelakt essenhouten schacht met T-handvat. Poedergecoate afwerking. Smal taps blad. Voor het graven & uitdiepen van smalle greppels. Bladlengte 270 mm. Bladbreedte bovenaan 190 mm
€39,00 €28,75
Silverline Schop met ronde kop en essenhouten T-handvat 1020 mm
Schop met ronde kop en essenhouten T-handvat 1020 mm
Geharde & getemperde, uit een enkel stuk gesmede stalen kop & schachtopname. Gelakt essenhouten T-handvat. Poedergecoate afwerking. Panvormig, puntvormig 310 x 230 mm blad voor betere penetratie. Puntvormig blad dringt door in losse materialen, met inbegr
€39,00 €28,75
1
2
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Scheppen

Scheppen voor iedere tuinier

Heb je groene vingers en werk je graag in de tuin? Dan kun je niet zonder een degelijke schep. Of je nu op zoek bent naar een tuinschepje om bloembollen mee te planten of een spade om de grond mee om te woelen, bij 2cheap vind je scheppen voor iedere klus in de tuin.

Tuinschep

Een tuinschepje is zeer geschikt om plantjes in perken of bloembakken te planten of te verplaatsen. De schep ligt zeer comfortabel in de hand en met het speciaal vormgegeven handvat werk je snel en gemakkelijk.

Spade

Een spade is een soort schep en is vooral geschikt voor spitwerk. Bijvoorbeeld grondwerk zoals (ver)planten en het spitten van grotere gaten. Door het model van de spade, rechthoekig en relatief plat, kun je gemakkelijk randen afsteken. Een spade is minder geschikt voor het verplaatsen van los materiaal als aarde of zand. Hiervoor is een bats beter geschikt omdat deze een breder en boller blad heeft.

Bats

De bats, panschop of schep, heeft een groter, gebogen blad dat bedoeld is om zand of grond mee te scheppen. Het is een ballastdrager waar, door de holling in het blad, de grond of aarde goed op blijft liggen. Zo kun je prima grond verplaatsen. De bats leent zich dus ideaal voor het verplaatsen van los zand. De nullen op het blad staan voor de aanduiding van de grootte van het blad. Hier wordt onderscheid gemaakt in drie categorieën van 0, 00 tot 000 (000 is het kleinste blad).

Pioniersschep

Als je onderweg bent in de natuur dan is een pioniersschep of legerschep onontbeerlijk. Voor het graven van een geultje langs de tent voor waterafvoer of voor het ingraven van materiaal, een pioniersschep maakt het kamperen in de natuur een stuk aangenamer. De meeste Pioniersschep zijn opvouwbaar en goed mee te nemen aan of in een rugtas, zodat ze weinig plaats innemen. Voor hiking, survival, bushcraft en scouting is het een nuttig stuk gereedschap die je niet wilt missen.

De perfecte scheppen vind je bij ons.  

Lees meer Lees minder