Bescherming

Incl. btw

Bescherming

Safety first! Wanneer je bezig bent met het bestraten van de tuin is het wel van belang dat je goed beschermd bent! Je wilt natuurlijk wel dat je je handen heel houdt bij bijvoorbeeld het tillen van zware tegels. Onze werkhandschoenen komen dan goed van pas! Ben jij het zat dat je broek steeds kapot gaat? En dan met name bij je knieën? Dat probleem kun je met gemak voorkomen dankzij een van onze kniebeschermers! En met al dat zand in je ogen werk je absoluut niet prettig en al helemaal niet veilig! Om dat te voorkomen bestel je bij ons snel en eenvoudig een veiligheidsbril!

Veiligheidshelm

De schedel beschermt de kwetsbare hersenen. Wanneer de schedel beschadigd bestaat de kans op hersenletsel. Een veiligheidshelm beschermd hier tegen. Op sommige plaatsen is het dragen van een veiligheidshelm verplicht. Een goed voorbeeld hiervan is op een plek waar er spullen naar beneden kunnen vallen, bijvoorbeeld bij een bouwplaats. Zo vind je bij ons onder andere de oranje veiligheidshelm met nekbescherming en de blauwe veiligheidshelm die perfect geschikt is voor op de bouwplaats!

Veiligheidsbril

Een veiligheidsbril kan bescherming bieden tegen een aantal risico's bij kluswerkzaamheden. Je kan hierbij denken aan een veiligheidsbril die beschermt tegen mechanische risico's als stof en opspattende scherven. Daarom kan je bij ons een veiligheidsbril kopen voor de veiligheid van jouw ogen!

Gehoorbeschermers

Ken je die harde piep in je oren na het klussen? Dat is erg vervelend! De harde tonen van zagen, boren, schuren of timmeren kunnen er direct voor zorgen dat je gehoor slechter wordt. Deze beschadiging is niet meer terug te draaien. Jouw gehoor verdient de beste bescherming. Bij ons vind je de oplossing om beschadigingen aan je gehoor tegen te gaan! Zo vind je bij ons o.a. de gehoorkap en de silicone oordoppen!

Werkhandschoenen

Welk beroep je ook uitoefent, je handen zijn je belangrijkste gereedschap en dienen daarom goed beschermt te worden. Of het nu gaat om schoonmaakklussen, til werkzaamheden, het verwijderen van onkruid of ander werk rondom het huis. Tijdens het werk worden je handen blootgesteld aan vele risico's. In ons assortiment vind je een groot aanbod aan werkhandshcoenen die je handen beschermen tegen onder andere scherpe voorwerpen, vuil, vocht en kou!

Kniebeschermers

Ben jij op zoek naar een hulpmiddel waarmee jij je knieën kan beschermen tegen de harde grond? Dan eindigt je zoektocht bij ons! Wanneer jij tegels aan het leggen bent in de tui nof onkruid aan het verwijderen bent wordt er continu druk uitgeoefend op je knieën. Dit veroorzaakt vele lichamelijke klachten. Goede kniebeschermers zijn dan ook zeer belangrijk. In de categorie 'bescherming' vind je vele soorten kniebeschermers in verschillende soorten uitvoeringen. Nieuwsgierig geworden? Neem gauw een kijkje!

Werkschoenen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een spijker die uitsteekt, een hamer die valt of een spekgladde vloer; Vóór je het weet zit je in de wachtrij bij de eerste hulp. Voor de optimale bescherming draag je tijdens het klussen goede werkschoenen. zo zijn de werkschoenen voorzien van een stalen neus, dikke zolen en zijn ze waterafstotend. Onze werkschoenen beschermen je voeten bij elke stap die je neemt!

In de tuin klussen? Dat doe je natuurlijk met de juiste bescherming! 

Lees meer

2Cheap

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8.6 van 10 gebaseerd op 5389 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Meer over cookies »