• Lorem ipsum

Borstkolven

Borstvoeding geven is een verstandige keuze. Het levert niet alleen voeding, maar ook bescherming tegen ziektes voor jezelf en voor je kind. Bovendien is het een heel bijzondere manier zijn om je kind snel, makkelijk, en goedkoop te voeden.

Geen producten gevonden...

Borstkolven

Borstkolven

Borstvoeding geven is een verstandige keuze. Het levert niet alleen voeding, maar ook bescherming tegen ziektes voor jezelf en voor je kind. Bovendien is het een heel bijzondere manier zijn om je kind snel, makkelijk, en goedkoop te voeden. Dat wil je natuurlijk zo goed mogelijk doen. Ook als er meer melk uitkomt dan je kindje op dat moment nodig heeft. Het is echter niet zo praktisch om je kleine altijd en overal borstvoeding te geven. Een borstkolf biedt dan de ideale oplossing! Met een borstkolf kan je baby op het werk, op reis, of wanneer je een tijd niet bij je kind bent, toch profiteren van de gezonde borstvoeding die het zo hard nodig heeft. Door borstvoeding te kolven heb je altijd een voorraad bij de hand!

Welke type borstkolf?


Je geeft borstvoeding en bent op zoek naar een borstkolf. Hoe kies je een goede kolf? Allereerst moet je bepalen welke soort kolf je wilt hebben: een handkolf of een elektrische kolf. Welke borstkolf bij jou past is heel persoonlijk. De handkolf word vaak incidenteel gebruik, met een handkolf kun je namelijk zelf het natuurlijke zuigritme van een baby imiteren. Bij een elektrische borstkolf heb je vaak de keuze uit vooraf geprogrammeerde kolfritmes en/of krachten. Je hebt dus niet zelf de volledige controle maar hoeft niet handmatig het kolven op gang te houden, wat extra comfort met zich meebrengt. Met een elektrische kolf, kolf je sneller af met veel minder inspanning dan een handkolf. Ga je weer werken of moet je (bijna) alle voedingen afkolven, dan is een dubbelzijdige elektrische borstkolf geschikt. Op deze manier kun je - in tegenstelling tot een enkelzijdige kolf - 2 borsten tegelijk afkolven.

Dus maak een eind aan je zoektocht naar borstkolven en bestel bij ons, je hebt je handige borstkolf snel in huis!