Prijs instellen

Max
Personenweegschaal Batterijloos Analoog (Prijs per stuk)
Personenweegschaal Batterijloos Analoog (Prijs per stuk)
Deze milieuvriendelijke weegschaal werkt volledig analoog en heeft dan ook geen batterijen nodig. Het maximale draagvermogen van dit model bedraagt 130 kilogram en het oppervlak is voorzien van een hippe afbeelding.
€23,95 €10,95
Pulse Oximeter Vingertop Model OLED
Pulse Oximeter Vingertop Model OLED
Gemakkelijk te hanteren saturatiemeter, meting aan de vingertop. Toont hartslag en zuurstofsaturatie. OLED display. Displayaanduiding kan tot 360 graden gedraaid worden. Met grafiek weergave, pulse vorm.
€98,95 €44,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Weegschalen

Weegschalen

Bij ons kunt u voor verschillenden soorten weegschalen terecht analoge of digitale weegschalen. Naast ons ruime aanbod keukenweegschalen, hebben wij uiteraard ook een assortiment personenweegschalen voor thuis. Wanneer u op vakantie uw gewicht of bagage wilt wegen, dan heeft u echter een ander model nodig. In dit geval is een klein weegschaaltje of bagageweegschaal een betere optie.

Welk type Weegschaal

Als u op zoek bent naar een weegschaal, zijn er diverse opties. Bent u alleen geïnteresseerd in uw gewicht, dan kan een analoge weegschaal al voldoende zijn. Voor een nauwkeurige meting kunt u het beste een digital weegschaal kopen. Bent uw benieuwd naar uw BMI? Kijk dan eens naar onze BMI meter. Met de elektronische BMI meet u het vetgehalte van uw lichaam. U kunt dan direct zien hoeveel resultaat een dieet of het sporten oplevert. Dat werkt motiverend!

Zoek dus niet langer naar weegschalen maar bestel bij ons, u heeft uw handige weegschaal snel in huis!

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »