Portemonnees

Portemonnees

De portemonnee, iedereen heeft er wel één in bezit! Al eeuwenlang bergen mensen hun kostbaarheden op in de portemonnees. Bij ons vind je vele soorten portmonnees! Of je nu op zoek bent naar een hippe, klassieke of stoere portemonnee! En geloof het of niet.. Ook een 'simpele' portemonnee gaat natuurlijk met de tijd mee. Het is namelijk echt een tijdloze artikel! Ben jij meer op zoek naar een artikel om je munten op te bergen? Of om al je pasjes netjes gesorteerd te houden? Naast portemonnees vind je ook diverse accessoires die je bij je portemonnee kan gebruiken! We zetten het allemaal even op een rijtje voor je.

Leren Portemonnees

Een leren portemonnee staat voor praktisch gemak. In een leren portemonee zit je geld dus altijd goed. Zo vind je onder andere bij ons de compacte portemonnees die makkelijk in een broekzak passen. Of heb je een portemonnee nodig met veel ruimte? Ook daarvoor kun je bij ons terecht!  Daarnaast heb je ook nog eens de keuze uit talloze soorten designs, van een stoere portemonnee met een print of gewoon een simpel design.

Hals portemonnee

Heb jij liever je portemonnee in het zicht en gauw bij de hand? Dan zijn onze hals portemonnees écht iets voor jou! Ook in onze hals portefeuille kun je van alles kwijt! Doordat je de portemonnee om je hals hangt, kun jij hem altijd in het oog houden of desnoods onder het shirt mee dragen!

Euromuntenhouders

''Heeft u er misschien 10 cent bij?'' Ja, die heb je wel. Maar wat een enorm gedoe om dat tussen al die andere muntstukjes er uit te vissen. Veel mensen hebben een portemonnee vol met kleingeld. Dat is namelijk heel handig in bepaalde gevallen, bijvoorbeeld voor de parkeerautomaat of het winkelkarretje, of als er iemand voor het goede doel bij je aan de deur komt. En daarom hebben wij de euromunthouders om al dat vervelende gedoe te voorkomen!

Creditcardhouders

Je herkent het wel, de pasjes in jouw portemonnee kunnen na verloop van tijd beschadigen, scheuren of zelfs breken. Jouw pas is dan onbruikbaar nét als jij hem nodig hebt. De magneetstrips op de kaarten beschadigen nu eenmaal snel in een normale portemonnee, maar in een creditcardhouder blijven alle pasjes zo goed als nieuw. Kies jij voor de creditcardhouder met een leuke print? Of hou je het liever op een neutrale kleur?

Terwijl jij thuis zit bestel je de portemonnee naar keuze bij ons online!

Lees meer

2Cheap

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8.6 van 10 gebaseerd op 5389 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Meer over cookies »