1
2

Prijs instellen

Max
Lastpak Camouflage Poncho Universeel / Herbruikbaar
Camouflage Poncho Universeel / Herbruikbaar
Deze camouflage poncho is ideaal te gebruiken tijdens regenbuien. Bijvoorbeeld wanneer je aan het vissen bent, voor op de fiets of voor op de camping. Door hem aan te rekken blijven je kleren altijd droog.
€13,86 €6,75
Bellson Opvouwbare Kruk Klein Zwart/Wit
Opvouwbare Kruk Klein Zwart/Wit
Deze opvouwbare kruk is zeer geschikt om te gebruiken als opstap voor bijvoorbeeld in de keuken. De kruk is zwart met witte stippen en volledig opvouwbaar waardoor je deze makkelijk kunt opbergen.
€14,46 €5,75
Lastpak Wegwerp Regenpak (Jack & Broek)
Wegwerp Regenpak (Jack & Broek)
Bescherm jezelf tegen de regen! Deze wegwerp regenpak is 2 delig. Het pak bestaat uit een broek en een jas. De jas heeft een geïntergreerde muts waarbij je hoofd ook droog blijft tijdens een regenbui.
€8,95 €3,95
Silverline Lichtgewichte Pvc Regenjas (L 136 Cm)
Lichtgewichte Pvc Regenjas (L 136 Cm)
Lichtgewichte nylon regenjas met PVC-coating, voorzien van elastische banden, verborgen capuchon, okselventilatie, een ventilatieflap op de rug en 2 grote waterdichte zakken. Verpakt in ritsopbergzakje.
€25,95 €10,50
Lastpak Regenboog Paraplu Golf 130 Cm / 16 Banen
Regenboog Paraplu Golf 130 Cm / 16 Banen
Hou jezelf droog met deze vrolijke regenboog paraplu! De golf paraplu heeft een lekker groot doek waar je makkelijk met twee personen onder kan schuilen van de regen. De paraplu is zeer sterk maar toch lichtgewicht en heeft een stevig handvat.
€18,95 €8,50
Ralka Regenpak Senior Unisex Legerbruin Maat M
Ralka Regenpak Senior Unisex Legerbruin Maat M
Deze prachtige en praktische regenpak voor volwassenen is een mooi wind- en waterdicht pak (tot een waterkolom van 2.000mm). Het pak is voorzien van reflecterende details zodat je goed zichtbaar bent bij slecht weer.
€42,95 €19,95
Silverline Lichtgewicht Regenbroek (L 86 Cm)
Lichtgewicht Regenbroek (L 86 Cm)
Deze lichtgewicht regenbroek is een comfortabele en makkelijk mee te nemen broek. De broek is geschikt voor zowel dames als heren. De broek heeft twee openingen, waardoor je bij je normale broekzakken kunt komen.
€16,95 €7,25
Silverline Groen Regenpak, 2-Delig (XL 76 - 134 Cm)
Groen Regenpak, 2-Delig (XL 76 - 134 Cm)
Ga je naar je werk door weer en wind? Deze groene regenpak biedt de perfecte bescherming! De regenjas is ventilerend en het pak is super makkelijk aan te trekken. De regenjas is voorzien van dubbele zakken.
€29,95 €12,25
Lastpak Wegwerp Poncho Transparant (8 Stuks)
Wegwerp Poncho Transparant (8 Stuks)
Als je denkt aan regenkleding dan denk je automatisch aan een regenpak of een regenjas, maar vergeet hierbij de regenponcho ofwel regencape vooral niet. De poncho is veelal de makkelijkste manier om je te beschermen tegen een regenbui!
€16,95 €7,95
Ralka Heavy Duty Regenpak Rood/Wit
Heavy Duty Regenpak Rood/Wit
Deze groene heavy duty regenpak is een mooi waterdicht pak (tot een waterkolom van 2.000mm). De jas is voorzien van een in de kraag verborgen capuchon en heeft twee zakken aan de voorzijde.
€29,95 €19,95
Lastpak Wegwerp Poncho Transparant (20 stuks)
Wegwerp Poncho Transparant (20 stuks)
Als je denkt aan regenkleding dan denk je automatisch aan een regenpak of een regenjas, maar vergeet hierbij de regenponcho ofwel regencape vooral niet.
€38,95 €17,95
Silverline Groen Regenpak, 2-Delig (M 72 - 126 Cm)
Groen Regenpak, 2-Delig (M 72 - 126 Cm)
Hou jezelf droog tegen een forse regenbui met deze groene regenpak! De regenjas is ventilerend en het pak is super makkelijk aan te trekken. De regenjas is voorzien van dubbele zakken.
€29,95 €12,25
Lastpak Wegwerp Poncho Transparant
Wegwerp Poncho Transparant
Als je denkt aan regenkleding dan denk je automatisch aan een regenpak of een regenjas, maar vergeet hierbij de regenponcho ofwel regencape vooral niet!
€3,95 €1,50
Silverline Blauw Regenpak, 2-Delig (XL 76 - 134 Cm)
Blauw Regenpak, 2-Delig (XL 76 - 134 Cm)
Hou jezelf droog tegen een forse regenbui met deze blauwe regenpak in de maat XL. De regenjas is ventilerend en het pak is super makkelijk aan te trekken.
€29,95 €12,25
Lastpak Poncho Lichtgewicht
Poncho Lichtgewicht
Deze regenponcho is veelal de makkelijkste manier om je te beschermen tegen een regenbui, bovendien is deze regenponcho makkelijk te dragen over je eigen kleding en na de regenbui weer makkelijk op te bergen.
€4,95 €2,25
Bellson Opvouwbare Kruk Zwart/Wit
Opvouwbare Kruk Zwart/Wit
Deze opvouwbare kruk is zeer geschikt om te gebruiken als opstap voor bijvoorbeeld in de keuken. De kruk is zwart met witte stippen en volledig opvouwbaar waardoor je deze makkelijk kunt opbergen.
€26,12 €12,75
Lastpak Regenjas Lang (Parka) Heavy Duty
Regenjas Lang (Parka) Heavy Duty
Deze lichtgewichte regenjas is van duurzame kwaliteit voor keer op keer gebruik. Als je denkt aan regenkleding dan denk je automatisch aan een regenpak of een regenjas, maar vergeet hierbij de regenponcho ofwel regencape vooral niet.
€13,95 €6,50
Lastpak Poncho Heavy Duty (Prijs Per Stuk) Geel
Poncho Heavy Duty (Prijs Per Stuk) Geel
Deze regenponcho is veelal de makkelijkste manier om je te beschermen tegen een regenbui, bovendien is deze regenponcho makkelijk te dragen over je eigen kleding en na de regenbui weer makkelijk op te bergen.
€11,95 €5,75
Lastpak Basic Regenpak Met Capuchon (Maat XL)
Basic Regenpak Met Capuchon (Maat XL)
Dit regenpak van Lastpak is een mooi basic pak welke 100% wind- en waterdicht is. De jas is voorzien van een geïntegreerde capuchon met aantrekkoord en twee klepzakken aan de voorzijde. Tevens zit er in de boord van de jas een aantrekkoord met stoppe...
€34,95 €16,25
Silverline Blauw Regenpak, 2-Delig (M 72 - 126 Cm)
Blauw Regenpak, 2-Delig (M 72 - 126 Cm)
Ga je naar je werk door weer en wind? Deze blauwe regenpak biedt de perfecte bescherming! De regenjas is ventilerend en het pak is super makkelijk aan te trekken. De regenjas is voorzien van dubbele zakken.
€29,95 €12,25
Deltac Mini Paraplu (Prijs Per Stuk)
Mini Paraplu (Prijs Per Stuk)
Deze mini paraplu's zijn licht van gewicht en gemaakt van stevig polyester waardoor deze tegen een flinke windstoot bestendig is. De mini paraplu is ook gemakkelijk te openen.
€12,95 €5,95
Lastpak Basic Regenpak Met Capuchon (Maat XXL)
Basic Regenpak Met Capuchon (Maat XXL)
Dit regenpak van Lastpak is een mooi basic pak welke 100% wind- en waterdicht is. De jas is voorzien van een geïntegreerde capuchon met aantrekkoord en twee klepzakken aan de voorzijde.
€34,95 €16,25
Lastpak Regenjas Lang Wegwerp
Regenjas Lang Wegwerp
Regenjas Lang Wegwerp
€5,95 €2,50
Lastpak Wegwerp Poncho Transparant (50 Stuks)
Wegwerp Poncho Transparant (50 Stuks)
Als je denkt aan regenkleding dan denk je automatisch aan een regenpak of een regenjas, maar vergeet hierbij de regenponcho ofwel regencape vooral niet.
€84,95 €39,95
1
2
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen