• Lorem ipsum

Xellanz

Uit voorraad leverbaar
Geen producten gevonden...

Wij zijn een Xellanz specialist. 2Cheap biedt online sanitair, douches, baden, kranen en waskommen. Wij gaan voor een uitgebreid assortiment voor de beste deal. Om die reden leveren wij sanitaire producten van Xellanz. Xellanz is een leverancier van diverse soorten sanitaire producten met een aantrekkelijke prijsvoering.

Het verhaal van Xellanz

Xellanz is een vooraanstaand merk dat een uitgebreid assortiment heeft. Van douches, baden, toiletten, kranen tot bad meubilair. Zij leveren producten die niet alleen kwalitatief zijn maar tevens budgetvriendelijk zijn. Xellanz staat voor hoogwaardige kwaliteit, een functioneel design, innovatieve, prijsvriendelijke producten. Zij zorgen voor concurrerende prijzen door o.a. een scherp en slim inkoopbeleid te voeren.

Het assortiment van Xellanz

2Cheap biedt diverse sanitaire producten van Xellanz. Zij zijn op te delen in de volgende categorieën.

Douches, baden en accessoires

Wij bieden diverse soorten douchecabines en baden van Xellanz aan. Tevens leveren wij handige accessoires zoals douchegoten, douchewanden of douchedeuren. Ga bijvoorbeeld voor een innovatief design douchepaneel (Ohio) met hoofddouche, massagedouche en een handdouche.

Badmeubelsets

Zoek een mooie badmeubelset uit die past bij jouw badkamerinterieur. Er zijn allerlei soorten meubels die bijvoorbeeld voorzien in de behoefte aan opbergruimte of juist puur op het design zijn gericht. Van klassiek hout tot modern wit. Er zijn allerlei stijlen van Xellanz badmeubelsets die wij leveren. Van spiegelkast, onderkasten met wastafel, tot hoge kasten.

Spiegels

Wij leveren allerlei soorten spiegels. Dit betreft badkamerspiegels en spiegelkasten die voorzien zijn van innovatieve snufjes om jouw leven net dat beetje makkelijker te maken.

Kranen

Xellanz heeft diverse soorten kranen beschikbaar. Wij hebben niet alleen badkranen voor jouw bad in ons assortiment opgenomen, maar ook bidetkranen, wastafelkranen en keukenkranen.

Toiletten

Er zijn verschillende soorten toiletten van het merk Xellanz die wij kunnen aanbieden. Zo zijn er verhoogde toiletpotten, wandclosets of verkorte wandclosets. De toiletpotten van dit merk zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.

Onderdelen

Wij leveren ook allerlei handige onderdelen van Xellanz. Je kunt hierbij denken aan moeren, bodemstrips, thermostatische binnenwerken, pakkingsringen of aansluitsets voor fonteinen. Wij hebben alle mogelijk onderdelen die jij voor de badkamer nodig hebt. Hierdoor heb je niet alleen de mooiste badkamer, maar is de installatie ook snel en makkelijk geregeld. 

Accessoires

Wij bieden de leukste accessoires van Xellanz. Bestel ook de kleinere sanitaire producten bij ons. Kijk bijvoorbeeld eens naar een zeeppompje om jouw wastafel compleet te maken of zoek een bijpassende toiletrolhouder uit. Onze accessoires passen perfect bij onze producten waardoor jij een prachtige badkamer creëert.